IRC-Galleria

Morality

Morality

Just call me Fagballs

Vuodatusta.Tiistai 30.12.2008 19:34

Tiedättekö, kaltaiseni gallerian käyttäjät. Harvempi teistä varmaankin kiinnittää huomiota tähän Mun Kuva- toimintoon, mikä on hyvin suosittu keino kerätä vierailijoita tai kenties näyttää toisille hauskaa/hienoa tekemäänsä/löytämäänsä otosta. Itse niihin harvemmin kiinnitän huomiota, mutta nykyään kun hiemankaan vilkaisen siihen tilattuja kuvia, tekee mieleni itkeä.

Kommenttikentät ovat kuvasta riippuen floodattu täyteen täysin typeriä ja tarpeettomia lauseita, taikka sitten mainostuksia omista kuvistaan / videoistaan "mainoslauseilla" mm. "ETTE USKALLA TEHÄ SITÄ ETTE USKALLA TEHÄ TÄTÄ," tai "Kattokaa boksi/video/kuva siellä on pornoo<3/oksennatte/vitun uskomaton :o" joiden jättäjina useimmiten 95-92 syntyneet teinit. En varmasti ole ainoa ketä tämä häiritsee, varmastikin "Mun kuva" toimintoa usein käyttäviä tämä häiritsee paljon enemmänkin kuin minua. He sentään maksavat keinostaan kerätä vierailijoita, kun taas toiset säälittävät paskat yrittävät kerätä niitä ilmaiseksi.

Toisin kuin nyt massa varmaan luulisi, en aio ehdottaa minkäänlaista Ikäraja-systeemiä mun-kuvaan kommentoijille, sillä niin karua kuin se onkin, teini-ikäisistä ihmisitäkin löytyy niitä järkeviä, jotka todellakin vaan kommentoivat / herättävät keskustelua kuvassa. Vaan koittaisin hieman herätellä ylläpitoa jonkinlaiseen toimintaa. Itse ajattelin että jonkinlainen jäähy selville mainoksille / vierailijakerääjille olisi mainio pelote. Mun-Kuva toiminnon käyttäjät saisivat ottaa kommenttikentästään kuvan (etusivusta myös, todisteena että ovat olleet siellä), lähettää sen ylläpidolle, joka jakaisi jäähyjä ankaralla kädellä. Toki näitä jäähypyyntökuvia tulvisi hyvinkin runsaasti ensimmäiset pari viikkoa, jonka jälkeen alkaisi todennäköisesti helpottaa, kun pelote alkaa vaikuttaa.

Tällä tavoin saisimme reiluutta tähän "Mun Kuva" -toimintoon, sekä kommenttikentät säästyisivät oikeasti ihmisten kommentointiin / keskusteluun ko. kuvasta.

Pääpuhe oli tässä, kiitoksia.


PS. Itsekin tätä toimintoa olen käyttänyt, ja tänään 30.12 klo 12.38-12.40 oli kuvani eräästä dvd:n kannesta mun kuvana. ( Morality&image_id=78253039 ) Olin hämmästynyt kuinka vähän siellä loppujen lopuksi oli sitä säälittävää mainostusta, mutta siihen todennäköisesti liittyi kuvan luonne. Ei ollut mikään ihminen, josta olisi kehkeytynyt sanottavaa, vaan kuva, joka yrittää olla hauska. Asiallisiakin kommentteja seasta todellakin löytyy, kuten "Mistä löytyi" tahi "En pitänyt hauskana" jne.



Vuodatus ohi, kiitoksia.


EDIT:
06.01.2009 22:35 <aleksiq> aika paskaa onnex kukaa ei osaa muokkii niit eli kaikil ois jäähyt :D

Todella hyvä pointti, en itse tajunnut tuota. Jokatapauksessa, tälle asialle pitäisi jotakin tehdä




Mikäli näet olevasi samoilla linjoilla, tule mukaan vastatoimintaan spämmereitä vastaan! Kopioi merkinnän sisältö päiväkirjaasi, ja levitä sitä jokaiselle spämmerille mitä satut mun kuvassa näkemään! Jokainen saa vapaat kädet muokata tätä kannanottoa, mutta OLETHAN YSTÄVÄLLINEN ja säilytät allaolevan (c) Morality -tekstin?
Morality kiittää ja kuittaa.

(c) Morality

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.