IRC-Galleria

RaskNaks

RaskNaks

, sisältää fenyylialaniinin lähteen

Selaa blogimerkintöjä

Mikä voisikaan...?Perjantai 22.11.2013 00:16

Mikä voisikaan olla ärsyttävämpää kuin vaihtaa kielet 12-kieliseen kitaraan? Viimeksi vaihdoin ne joskus 3 vuotta sitte ja silloin ilmassa oli enemmän kirosanoja ja verta kuin nyt. Olen siis jotain oppinut matkan varrella. Sitä paitsi nyt lähtee skitasta taas niin heleä ja puhdassointinen soundi, että oon soittanu sitä koko vapaapäivän.

Mikä voisikaan olla ärsyttävämpää kuin postin odotus? Tänään piti luukkuun saapua yksi CD, jota olen tässä jo ehtinyt hyvän aikaa odotella. No, tottakai juuri tänään ei sitte postia meille tullut ollenkaan. Voi helvetti, miten sattukin just tänään jäämään posti saamatta.

Mikä voisikaan olla ärsyttävämpää kuin Huuto.netissä häviäminen? Kärkkymistäni huudoista alettiin todella kisaamaan, enkä jaksanut lähteä sitten hinnankorotukseen mukaan. Ärsyttävää, siitä vietiin vaan nokan edestä kaikki!

Mikä voisikaan olla ärsyttävämpää kuin tekijänoikeus-lait? Minun ja Lindan hienot Muumilaakson tarinoita-tulkinnat todettiin olevan Youtubessa Moomin Character Oy:n (vai mikä nyt onkaan) omistuksessa ja ne poistettiin. Eipä noita videoita kannata sitten enää tehtaillakaan jos niitä ei voi mihinkään laittaa.

Päivän biisi: Eppu Normaali - Mekin tehtiin rakkautta

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.