IRC-Galleria

RaskNaks

RaskNaks

, sisältää fenyylialaniinin lähteen

Selaa blogimerkintöjä

Juuri kun joulusta on selvitty, koittaa uusivuosi. Saimme vaihdettua hyvän, vähänkäytetyn vuoden 2013 pois ja saimme vaihdossa upouuden vuoden 2014. Yritän keksiä tähän kirjoitukseen joitain muistoja eilisistä uudenvuoden bailuista, PMMP:n soittaessa taustalla ja pizzan ja suklaan levätessä mahassani.

Löysimme Lindan kanssa Tian uuteen kämpään Pasilaan, jonne majoituimme illaksi. Meitä seurasivat Aki, Jenna, Netta, Taija, sejoku, Jeepee, Tea sekä Tido. Porukkaa oli siis yksiöön nähden huomattavasti liikaa vaan sepä ei haitannut ollenkaan. Tunnelma tiivis, meininki hjuva.

Akia ja minua pidetään yleensä sottapyttyinä, saastakasoina sekä siivottomina nahjuksina. Vaan tällä kerralla me emme sotanneet lainkaan, vaikka Tian kattoon jäi punaviiniä ja jääkaapin oveen tinaa. Niin! Me valoimme uudenvuodden tinat, jota en ole tehnyt varmaan 10 vuoteen. Joskin omasta mielestäni tinankappaleet muistuttivat siittiötä ja viikatemiehen kättä...

Akin, Jennan ja Lindan kanssa lähdimme aikaisemmin Tialta ehtiäksemme ennen vuoden vaihtumista Senaatintorille. Kommelluksista (ja Jennan avaamattoman skumppapullon tiputtamisesta) huolimatta löysimme tapahtumapaikalle, jossa valitettavasti suuresti ihailemani Anna Puun osuus oli päättynyt. Tai taisi se jonkun kappaleen vetästä, mutta ei oo kyllä havaintoo mitä siellä lavalla tapahtu.

5-4-3-2-1-ja vuosi vaihtu. Massan mukana lähdimme baaria kohti. Kiersimme kaukaa moni kymmenmetriset baarijonot ja päädyimme lopulta Iguun. (Chilikastikkeinen kurkku pilasi ruutupaitani!!)

Perus darra-aamut ja kovat yritykset katsoa elokuvat 'Hot Shots' ja 'Dude, where is my car?'. Paskoja molemmat. Katsoimme molemmista ensimmäiset puolituntia.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.