IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

"Tää on sit vaa mun mielipide"Maanantai 08.04.2013 04:02

okokokokok koska oon kiva tyyppi, opetan sua nyt miten kuulostaa uskottavalta internetin ihmeellisessä maailmassa ja myöskin IRL. Täs tulee top 3 yleisimmin tehtyä burgerointia.

1. kun sä räppäät jotai ihmeellist, esim. miten homot on homoja et vitussa kirjota/sano, missään välissä, "tää on sit vaa mun mielipide". Sama asia ku sanois: "en oo sit rasilisti, mut neekerit on perseest". Jokainen _tietää_ et se on vaan sun mielipide. Tuskin kukaan luulee et luit wikipediasta et faggots gonna fag ja ne voi sit omas pienes päässää päättää onks ne samaa mieltä.
Ja se saa sut vaa vaikuttaa epävarmalt Mikki Hiirelt joka ei itekkää usko omaan mielipiteeseensä.

2. Et koskaa pyytele anteeks. Sä oot vittu tullu tänne tuhoo vaaginaa ja kaikki mitä sä sanot on totta. Jos alat pyytelee sanomisias anteeks, menetät kaiken uskottavuutes ja annat vastapuolelle sen tyydytyksen et se on oikees. Bro, se ei oo koskaan oikees. Ja vaikka oliski, et kerro sitä sille. Jos huomaat jääväs alakyntee, poistut paikalta jättäen kuitenki sen fiiliksen et uskot edellee sanomaas.
Ja vaik se narttu onki sulle sen jälkee mad, sisimmässää se ajattelee "mikä mies! vihaan tota mut samal haluun sen vapauttavan rakkausnesteensä mun pakaroille"

3. Älä anna emätintäkään. Ku joku läski tulee aukoo sulle päätää: mee ittees homo, kiviä taskuu, kato peilii pelle yms, yms, yms älä ragee sille takas brah, vaa noudata sen kehotusta ja kato peilii! Näet sua katselevan takas jonku vitun seksikkään cuntin ja sit vast kato sitä toista: näet vaa elämässää epäonnistuneen hylkiön, miks sä sellaselle rageisit takas? Ainut mitä todistaisit ois kuinka oikeessa se on! Joten nosta ittes vaa sen yläpuolelle ja anna sen jatkaa burgerointiaa iha rauhas, koska sä oot fuaaaarkin sexy cunt (no homo)

Mut hei, nää oli sit vaa mun mielipiteitä

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.