IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Ass & TittiesSunnuntai 19.10.2014 05:35

Miks te muijat poseeraatte niin ilmiselvis perse- ja tissiherukuvis?
I mean onks se teiän geeneis yrittää näyttää mahdollisimman paljo lutkalt?
Ja ennen ku sä neiti mielensäpahoittaja luet tätä ja oot jo virittelemäs caps lockii päälle ni sanon, etten tarkota sitä jos sul vaa sattuu olee perse eri planeetalt tai rolexin kellot ja tykkäät olla vähis vaatteis, that's fine, se on seksikäst, mut siin ei oo mitää seksikäst et tukehdun sun kinkkujen välii jo pelkän ruudun takaa, mitä en ymmärrä on se ku pitää levittää koko perse ruudulle ilman mitää aistillisuutta.

Eri asia jos oot treenaamal treenannu sen pinkeeks, sillon on täysin ymmärrettävää et haluut esitellä kovantyös hedelmiä, mut ku sä oot sä, etkä oo koskaa salii nähnykää, ni niinku mitä? "kattokaa tätä mun persettä, jonkalainen löytyy kaikilt muiltaki naisilt, jotka ei oo kyykänny ass to grass"??

Ja mitä tisseihin tulee, en oo koskaa pitäny niit niin erikoisina tbh en pysty arvostaa jotain mikä on puhtaasti geenilotos voitettuu, ihan niinku nää lottomiljonäärit pah; toiset tekee koko elämänsä duunii saadaksee omaisuuden, nää kävelee ärrälle ja valitsee pari numeroo satunnasesti ja viettää koko loppuelämänsä ylellisyydessä ansaitsematta siitä
penniäkää

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.