IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Höhö arkistojen aarteita.Torstai 21.08.2008 01:08


Maanantai 21.11.2005
04:55 Sanska perustaa valtion!

Ainii! Sain kauheen megaidean tos pari tuntia takaperin kofeiinihuuruissa.

Mä perustan oman valtion, nimeä saa ehdottaa.Mut tää on tarkkaan jo suunniteltu. 1) Se valtio tulee johonkin karibian saarelle (sellanen mikä kelluu).
2) Sit siinä saaressa on moottorit jotka toimii tuulivoimalla (eli ku kiihdyttää niin saa aina vaan lisää energiaa, ovelaa)
3) Sanskan saarivaltiossa on pakollinen wlan ja sit kaikki yhteydet (telkut ja netit) pelaa satelliitin kautta. Täytyy siis väsätä oma satellitti.

Sit tuumasin tossa et millä saisin muut valtion tunnustamaan sen, täytyy kai vaan olla hyvää pataa ja lahjoa kaikki >:o) Hehheh, valmiiksi korruptoinut valtio.

Sit varmaan mietitte et "hehheh eihän tolla saarella tee mitään ku kuka tahansa voi sinne hyäkätä". Mut ei voikaan katsokaas, mä perustan sinne sellasen asejärjestelmäfirman ja kyhään jotku vallankumoukselliset systeemit. Sit kaikki maat haluaa ostaa ne järjestelmät mut meikä asentaakin sinne sellasen takaportin et kukaan ei pysty hyökkään mihinkään ennenkun mä painan punasta nappia. Enkä muuten paina. Ei ne saa mua kauppasaartoonkaan ku mun valtio on omavarainen. Kjeh! Ette vaan osaa.

Sit siellä saa vaan poltella pilveä ja vetää siestaa. Se olis aika jees.

(Tosiaan, huomatkaa kellonaika)

Halukkaita otetaan mukaan rojektiin, ilmottautukaa tohon alas ^^

*********

3 vuotta menny, halukkaita haetaan yhä!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.