IRC-Galleria

ScarredAxel

ScarredAxel

Kaikille sydämmettäjille tiedoksi, niitä ei heru takas.

Jousimiäs horoskooppi from Miss MixLauantai 04.12.2010 16:06

Joo tän kuun miss mixissä luonnollisesti Jousimies speciaali. Oli muuten osuva! 8D Ni päätin nyt sitte jakaa sen täälläkin kaikkien kanssa.

Ensivaikutelma:
Jousimiehestä on vaikea olla pitämättä ensivaikutelman perusteella.Hän ottaa muut huomioon ja on luonteeltaan seurallinen ja suvaitseva. Iloinen jousimies innostuu välillä toteuttamaan kaveriporukan spontaaneja päähänpistoja, mutta toisaalta hänen järkevyytensä estää häntä ajautumasta liian riskialttiisiin tilanteisiin. Jousimies on lojaali ystäviään kohtaan. Siksi häntä loukkaa erityisen syvsti ystävän epärehellisyys ja juonittelu. Jousimoehen on vaikea antaa kieroilua anteeksi. Hän ei voi ymmärtää ystävänsä toimintaa, sillä jän ei itse voisi koskaan loukata ystäväänsä samalla tavalla.

Pintaa syvemmältä:
Jousimiehen rehellisyys herättää luottamusta, mutta joskus siitä voi myös koitua habkaluuksia. Kaikki eivät halua kuulla viiltävän rehellistä analyysiä asioistaan. Jousimiehen ei tarvitse alkaa valehdella, mutta joskus hänen on hyvä vaieta. Toisaalta jousimies on usein rehellisyytensä ansiosta ystäväpiirin luotettava neuvonantaja, jonka puoleen monet kääntyvät kohdatessaan vaikeuksia.

loista entistä kirkkaammin:
Jousimies pystyy tuntemaan syvää rakkautta, mutta ainoastaan silloin kun hän tietää kumppaninsa lemmen olevan aitoa: Jousimies on parhaimmillaan saadessaan vastarakkautta ja onnettomimillaan huonossa suhteessa. Siksi jousimiehen on tärkeä osata jättää moukat omaan arvoonsa.

Mitä edessä joulukuussa:
Suunnitelmasi menevät kerta kaikkiaan pieleen. Sinulla on kaksi vaihtoehtoa: joko jäät murehtimaan tai sitten heittäydyt uuteen tilanteeseen ja katsot, mitä sillä on sinulle annettavaa.

Kosmiset päivät. 5.12. tuttu ja turvallinen viihtyy taas seurassasi. 15.12. joku haluua antaa sinulle lahjan.

Jousimiehelle sopivat kumppanit:

Leijonan itsetunto on niin hyvä, ettei hän pelästy jousimiehen sosiaalisuutta.Leijona ja jousimies ovat hyvin näkyvä pariskunta.Ystävät ovat varmoja ettei yhteen liimaantunut pari eroa koskaan.
Oinas näyttää jousimiehen tavoin tunteensa avoimesti. Pariskunta voisi keskustella tunteja kyllästymättä. Heidän välillään on henkinen yhteys, mutta he eivät tunne kovinkaan paljoa fyysistä vetovoimaa toisiaan kohtaan.
Vaaka on yhtä seurallinen kuin jousimieskin. He tutustuvat toistensa ystäväpiireihin nopeasti. tästä syystä vaa'an ja jousimiehen ero on usein erityisen vaikea prosessi.
Vesimiehen hienotunteisuus on piirre jota jousimies arvostaa. Vesimies on jousimiehen mielestä jännittävällä tavalla erilainen. Jos pariskunnan arvot kohtaavat, he ovat ihanne pari.

Sitte perus horoskooppi, samaisesta lehdestä:

Rakkaus:
Kaipaat rakkautta niin että kapsahdat hyvän ystäväsi kaulaan. Myöhemmin käytöksesi ahdistaa sinua. Puhu ystäväsi kanssa asianne selviksi. Olisi hölmöä uhrata ystävyys yhden erehdyksen takia.
Opiskelu:
Kilpailuhenkisyytesi vie opiskelusta kaiken ilon. Vaikka saisit hyvän arvosanan, et ole tyytyväinen siihen, jos ystäväsi saa paremman. Sovi ystäväsi kanssa ettei hän jatkossa kerro sinulle koetuloksiaan.
perhe ja ystävät:
Mustasukkaisuuteen taipuva ystäväsi epäilee, että vikittelet hänen seurustelukumppaniaa ja kohtelee sinua siksi ikävästi. Kerro ystävällesi että hän on naurettava, jos epäilee sinua moisesta.

Kundihoroskooppi:
Jousimies vaikuttaa välinpitämättömältä. Hän ei uskalla paljastaa suuria tunteitaan koska pelkää joutuvansa naurunalaiseksi.

Ja mun iloksi lehdestä löytyy myös ens vuoden rakkaus horoskooppi! 8D

♥ Jousimiehen kannatta kuunnella kavereittensa mielipiteitä uudesta ihastuksesta: tyyppi ei ole ihan sitä, mitä sinä hänestä luulet. Älä haksahda ulkokuoreen, sillä sisältö on paljon tärkeämpi. Esteetikkona jousimies ei silti voi välttämällä itselleen mitään. Muista kuitenkin, ettei kaiken heti tarvitse mennä vakavaksi. Sinkku jousimiehen kannattaa olla erityisen varovainen bestiksen kullan seurassa ystävänpäivän tienoilla. sinusta huokuu karismaa, jota edes varatut eivät VOI Vastustaa! Tee selväksi se, että ystävyys tulee ennen rakkautta. Jos olet varovainen, sinua potkaisee myöhemmin sellainen tuuri, mikä hymyilyttää vielä joulukuussa.
romanssipäivät: 5.8. Elämä on ihanaa. 9.11. Hymy tarttuu, jos sen ottaa vastaan.
Vuoden motto: "Ei kysyvä tieltä eksy"

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.