IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Blogimerkintä

« Uudempi -

Vähän keskenSunnuntai 06.06.2010 21:27

Skole

Siis kouluaamuna kello 6:30 herään, nousen ylös, potuttaa ja kouluramppeet kerään. Keittiöön ku laahustan on jotain mönjää matossa, ja siihen ku astun ei oo tunnelma katossa. Avaan telkkarin ei sieltä tuu mitää, katon kelloo ja huomaan et kouluun lähtee pitää. Laitan takin päälle ja lippiksen kohti päätä, huomaan et dösä tulee en huomioi säätä. Tuntuu et nyt multa jotain unohtu, yritin miettii et mistä se johtu. No sitte hokasin on tänää hissan koe, kuulen open sanat päässä kuuluu vaa ’’voe voe’’. Koulun pihalle kun saavun toiset sisällä on, juoksen luokkaan ja olo on toivoton. Hissan koe-paperi eteeni lätkästään, katon kysymyksii ja mietin miten selvitään.

Hissa, matikka, uskonto ja puutyö, niitten jälkeen on uneton yö. Ei unta saa, mahtavaa, kun pitää raskasta taakkaa kantaa.

Enkku, mantsa, biologia, kysyt missä Iraq on ei oo hajua. Pitäisikö nää jutut muka joskus tietää, eihän niitä ikinä voi sietää.


Kello soi välkkä alkaa, en koet tehny loppuu ei ollu aikaa. Mutsi raivostuu ihan varmasti, saan koti-arestii aikuiseks asti. En mitää muuta mieti ku historiaa, jos ei sitä opettele nii tän kostoks saa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.