IRC-Galleria

Tekko

Tekko

http://tekkomus.blogspot.com/

Vaniljatee, mm.Torstai 28.10.2010 03:08

Hörpin tässä aikani kuluksi vaniljateetä, joka on muuten aikamoista herkkua.

En tiedä vaikuttiko se mun päähän jotenkin vai mikä tuli, mutta jotenkin tekee mieli kirjottaa ihan älyttömästi. Oon nyt kirjottanut jo toiseen blogiini tupakkalakostani, ja sen voitte käydä lukemassa jos kiinnostusta riittää, klikkaa tästä.

Nyt tekis mieli vieläkin hirmusesti kirjotella kaikkea, mutta eipä tuu oikein mitään mieleen. Ei mutta hei! Tulikin yksi juttu mieleen. Tänään kun murun kanssa käveltiin Tampereella, niin vastaan tuli mies, itseään munkiksi kutsuva sellainen. Rupesi siinä sitten Saaran kanssa puhumaan niitä-näitä ja arvasi jopa alan jota Saara opiskelee. Tunkihan se meille kädet täyteen kirjoja ja tällästä, mutta nyt vasta muistin, että Saarahan osti mulle munkin tekemää räppiä. Pitääkin ruveta kuuntelemaan.

Bhakti, on siis tämän kyseisen munkin nimi. Tässä tosin on niin vaikeat muovikuoret, että en meinaa saada tätä auki. Itseasiassa sain juuri loistavan idean. Kaikki on kysellyt, että missä on VeViTV:n materiaali.. No, tästähän me saatana saadaan semmonen!

Eli odotettavissa on video, jossa kuunnellaan Bhaktia. :D Mielenkiintoista, eikö? Meinasin alkaa "tuplabloggaamaan" äsken, mutta huomasin, että kameran virta ei riittänyt. Eli olisin kirjoittanut tätä tässä ohella kun olisin ottanut videokuvaa Bhaktin levystä ja selittäny siinä kaikenlaista potaskaa.

Mutta joo, joskohan tää kirjotushimo laantuis tällä. Kiitos.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.