IRC-Galleria

TheKnob

TheKnob

http://www.facebook.com/tapanikangas
JOS ELÄMÄSTÄSI TEHTÄISIIN ELOKUVA, MILLAINEN SEN SOUNDTRACK OLISI?

Tässä kuinka se toimii:
Avaa musiikkikirjastosi (iTunes, Winamp, Media Player, yms).
Laita se sekoitukselle ( Shuffle)
Paina Play.
Jokaiseen kysymykseen vastaa biisi joka soi.
Kun olet valmis siirry seuraavan kysymykseen ja klikkaa seuraava
Valmista?


Alkumusiikki: Bowling for soup - 1985

(Jahas...että tämmönen leffa tulossa :D Kunnon kasarihighschool teinidraamakomediaa siis)

Herääminen: Bon Jovi - Runaway

(Jaa että montaasibiisi jo tässävaiheessa...herään kiireisenä ja pomppaan sängystä ylös, alkutekstien aikana vedän kalalaudalla kaupungin läpi ja mummot paheksuu kun tönin niitä...juuri ja juuri ehdin kouluun jossa rehtori odottaa ovella ja uhkaa varoituksella...paha alku)

Rakastuminen: CMX - Jatkuu niinkuin sade

(Tää sopii taustalle kun se "tyttö" sieltä kävelee välitunnilla kohti mutta meneekin sitten sen kovan kundin luokse jolla on jalkapallotakki ja kovat kaverit. Kuitenkin se moikkaa mulle...mut se moikkaakin jollekkin kaverillensa mun takana...)

Taistelu: Dimmu Borgir - The Chosen legacy

(Nyt ne pahikset käy mun kimppuun, ja tää biisi soi ku vedän karkuun, mut ne saa mut kiinni umpikujassa ja hakkaa mut. Kuitenkin se tytsi sieltä tulee ja pelastaa mut ja vetää bänks sen koviskundin kanssa...alkaa rakkaustarina)

Riitaantuminen: DIO - We Rock

(Tää sopii riidan taustalle :D tytsi heittelee kamoja ja riehuu mulle ku oon muka vilkuillu jotain muita tyttöjä highschoolissa...aijai...nyt ei mee hyvin...)

Sovinto: New found Glory - Love and Pain

(no tehdään sovinto tän Cheerleader tyttösen kanssa mutta sitä ei kauaa kestä , sillä silmäkulmassa pilkottaa seuraava biisi...)

Salainen rakkaus: Mad Caddies - Preppie Girl

(HAHAHAH...Jeah...nyt tää on Highschool draamaa. Tää on se nörtti tyttö joka salaisesti ihailee mua mutta ei uskalla sanoa sitä...damn...)

Elämä on okei: William Shatner - Common people

(Täydellinen biisi...kaikki menee hyvin ja se tytsi vilkuilee mua ja tulee mun luo ja sit sovitaan et haen sen tansseihin, ja meen kotiin odottamaan juhlia jossa käykin seuraavasti...)

Pettymys: PAIN - Walking on glass

(Isukki sanookin että koska rikoin ikkunan jalkapalloa pelatessa, en todellakaan saa lähteä tansseihin...pettymyksen murtamana otan isän auton ja lähden ajamaan (tai itseasiassa se on ilkee isäpuoli)

Ajaminen: Stam1na - Tuomitty Syyllinen

(On syyllinen olo ja on tuomittu olemaan kotona. Ei hyvin mee. Ajan täysiä kohti tytön kotia ja olen menossa hakemaan sitä juhliin...karkumatkalla isukilta)

Muistot: PULP - Common People

(Nyt pelottaa...ei helvetti...katso tuo aikaisempi biisi joka tuli tuohon "kaikki on hyvin" kohtaan...Voi saatanan saatana...No anyways. Muistot mielessä tuosta kohtaamisesta)

Iloinen tanssi: The Knob - Irony Scene Part 2

(hahahah...tää toimii :D
MUTTA MITÄ! Sulla on täällä toinen mies! Ja perut mun kanssa treffit...MITÄ MITÄ!!!!)

Unohtaminen: Beat Crusaders - FEEL

(Ei tunnu hyvältä mutta pitää koittaa unohtaa...nyyhkytellen ajan kallionkielekkeitä hipoen. Hyvin ei mene...)

Pitkä yö yksin: Vesa Matti Loiri - Tyhjää
- " Sä menit toiseen vuoteeseen ja aloit kaiken uudelleen, vaikka tiesitkin sen koskevan" -

(Tyhjää on , myös pullot tyhjenee , auto heittelee mutta onnistun kurvaamaan sen Highschoolpromnight tapahtuman portille jossa nostan metakan ja huudan sitä kusipäätä ulos...TUU ULOSH SHIELTÄ! NYT THAPELLAHAN!)

Viimeinen taistelu: Celesty - Demon Inside

(Piru sisälläni alkaa kiehua kun käyn jantterin kimppuun, MUTTA MITÄ! Sillä on stiletti (tottakai) ja se iskee sen vatsaani vahingossa...)

Kuolemakohtaus: My Chemical Romance - The End

( Verta vuotaen kaadun maahan, ja tyttö tulee luokseni ja pyytää anteeksi. Koko koulu kerääntyy ympärille kun hiljalleen hiipuu kuva pois. Surullinen loppu tuli tähänkin tarinaan...)

Lopputekstit: Bowling for soup - Highschool Never Ends

(EI JUMALAUTA TÄÄ ON LIIAN TÄYDELLISTÄ TÄÄ VIPA BIISI!!!! REPESIN IHAN TOTAALISESTI KUNHAN ENSIN SELVISIN NOISTA KYLMISTÄ VÄREISTÄ!!! NÄÄ TESTIT MENEE IHAN LIIAN NAPPIIN!!! NYT TAKAISIN NAURAMAAN JA SIT TAAS KYLMIÄ VÄREITÄ!!! AAARHGGGGGHHHH!!! PARASTA)


Vittu näitä lisää! Nää toimii :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.