IRC-Galleria

Tiiaaa||

Tiiaaa||

välitän <3

Vähän kyl oli jänskätti.:/Tiistai 30.09.2008 15:07

Ajoin sitten eilen koristossa.. Ja poliisit sitten tulivat vastaan. Noh, ajoin sitten Piispanristin stopille saakka, kunnes ne pliisit olivat takana. Vähän ahdisti, ja sillee.. jalat tärisi ja kädet.. Yritin ajaa niin hyvin kun pystyn. Noh, sitten huomasin piispan ristillä että niillä poliiseilla oli pillit päällä.. JA vieläki mun takana. Eikä? mitä nyt olen tehny?!?..noh pysähdyin sitten seuraavalle bussipysäkille. Ja poliisit myös..
Niitä oli 2. Ensimmäinen kysyi:" Ajokortti ja rekisteriote kiitos." Annoin sitten ajokortin ja siinä sitten samalla selitin että "tää auto ei ole mun, vaan tää on lainassa kun oma auto on korjauksessa."
Toiselle poliisille annoin rekisteriotteen. Ja se kysyi:"Vai laina auto?" Sanoin, "Joo." Ensimmäinen poliisi puhallutti minut myös.. olin ihan paniikissa, vaikka en ollut juonut mtn. Kysyin sitten että " Teinkö tossa jtn väärin tai jotai..?" Toinen vastas:"Et, kun halutaan vaan tietää millasta porukkaa täällä öisin ajelee." Huokaisin.. ja sanoin "okei." sitten ne lähti ja toivotti hyvää iltaa. Ja mä lähin kotiin.. kädet kyllä tärisi vieläkin ja jalat. :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.