IRC-Galleria

Blogimerkintä

- Vanhempi »
Normaaliin tapaan alettiin täs jutella kaikest hauskast ennen nukkumaan menoa. Sitten yht äkkiä Jonttu sanoo lähtevänsä kuselle. Vessassa kului sentään varttitunti, olikohan se kusella ;). Sitten se palaa sieltä ja jää tuijjottamaan mua ku yritän nukkua. Hetken päästä se vaan kaatuu siihen sängylle.
Melkein jo kerkeen nukahtaa kun alkaa kuulua ihmeellistä örinää lattian suunnalta. Jään tuijjottamaan Jonttua, hetken päästä alkaa kuulua jo selvemmin laulua "Miikkooo.." sitä menee noi 5 minuttia kunnes alkaa oikeen kunnon soolo "Ei muumitaloa lukita yöksi, hei miiikkoooo". Alan toitottamaan tälle että muut yrittää nukku mutta laulu jatkuu. Sitten menee hermo ja meen tunkee peiton sen suuhun, mutta aika toivotonta sekin, laulu vaan kovenee. Lopultä päätin laittaa köden suun eteen ja nenästä kiinni, siihen se sittä ärtyisäsä herääkin :DD.


Tästä vielä heki kun olen hakenut juissia jääkaapista, niin jonttu pyytää vielä suklaata, kun oon kaapilla niin se huutaa " ONKO SIELLÄ MUUMISUKLAATA" otan nopee suklaat ja meen sanoo et turpa kii. Laitan juissin jontun selän taakse ja s alkaa toivotomasti sit hakea sitä. Kattelen siin hetken kun se heiluttelee käsiään, lopulta hänpäätyykin ottamaanmun sängyn jalasta kii luulien että se on juissipurkki, ja alkaa ravistamaan ihan hullunlailla. Voitte aan kuvitella mitä kaikkee tääl on tapahtunu :DDD

oot ihq<33


sorg kirjotusvirheet jos on kirjotettu 1:32 joten väsytti vitusti, oli vaan pakko :DDDD

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.