IRC-Galleria

Blogi

« Uudemmat - Vanhemmat »

Pakko vihata koska trendy.Torstai 11.08.2016 16:20

"ALL ABOARD ON THE HATE TRAIN! CHOO CHOO!!"

Paljon saa lukea ihmisten suolaisia kommentteja Jared Leton Jokerista. Kyllä, mä ymmärrän, että jokaisella on oma mielipiteensä ja kaikesta ei voi tykätä, mutta kun perustelut on jotain niin tyhmiä.

"Jokeri ei oo mikään rikollispomo."

- No kyllä se vähän taitaa olla. Tutustuhan jatkossa hahmoon paremmin ennen avautumista.

"Toi näyttää ihan joltain YOLO-gansterilta."

- Oot vain suolainen, koska tällä kertaa jätettiin pois se perus violetti puku. On meinaan ahdasmielistä porukkaa, kun ei saisi yhtään hahmolla leikitellä ja kokeilla uutta, kaikki Jokerit on olleet erilaisia niin miksi helveissä tämä ei olisi sanut olla? Kuaan ei ole määrittänyt sitä, millainen Jokerin TÄYTYY olla. Onneksi en itse ole noin pahasti kaavoihin kangistunut.

Sit on näitä "Huonoin Jokeri ikinä, Leton pitäis tappaa ittensä, HEATH LEDGER HENKEEN JA VEREEN, MUUT SUCKS"-vaahtoamiskommentteja joita on kirjoitelleet 3-vuotiaan tasolle jääneet.

Hei kamoon ihmiset, te näitte tätä Jokeria elokuvassa varmaan jonkun 5min ja sen perusteella huudellaan jo paskaa :D Mä en tajua.

Mun henkilökohtainen mielipide on se, että Leto veti roolin ihan kympillä, tää on jotain uutta ja meikäläinen ainakin tykkää. Meikki ja vaatetus toimi ihan helvetin hyvin, eipä olla ennen nähty yhtä pelottavaa Jokeria valkokankaalla (Ledgerin Jokeri ei mussa erityisesti pelkoa herättänyt). Me ei tiedetä tän hahmon originia (vielä) ja odotan innolla mitä tulee seuraavaksi, toivottavasti saadaan Letolle iso rooli Jokerina vaikka seuraavassa batman-elokuvassa.

Jos tykkäsit Jokerista, tässä kivunlievitystä: https://www.youtube.com/watch?v=ZkqyIoYAXV8

PS. Pidetään mieli avoinna ja opitaan muodostamaan myös omia mielipiteitä. Joskus muutos voi tuoda jotain helvetin hyvääkin :)
Jos ei näillä pärjää niin ei sitten millään. Life Coaching by Kauniit ja Rohkeat! :D

-Älä koskaan herää ennen kuin olet meikannut ja silittänyt lakanasi.

-Tarjoa jokaiselle vieraallesi paukku, vuorokaudenajasta riippumatta.

-Pidä huoli siitä, että lapsesi kasvavat, mutta itse pysyt saman ikäisenä vuodesta toiseen.

-Älä aikaile! Pyri menemään naimisiin kosintaa seuraavana päivänä, viimeistään seuraavalla viikolla.

-Jos haluat tunnustaa rakkaallesi jotain, älä mene laukomaan sitäpäin naamaa. Pohdi asiaa itsesi kanssa ääneen,rakkaasi on oven takana ja kuulee kyllä.

-Mies ei parane vaihtamalla. Viides aviomiehesi on sama kuin ensimmäinen.

-Itke hillitysti. Opi vieräyttämään yksi kyynel toisesta silmänurkasta tuijottaen samalla kaukaisuuteen. Älä ulvo räkää valuttaen.

-Säästä puhelinlaskuissa; vastaa lyhyesti 'Haloo?' ja kun olet toimittanut asiasi, sulje puhelin kiittelemättä ja hyvästelemättä.

-Hanki niin monta lasta kuin huvittaa, heistä ei ole vaivaa. 10-vuotiaiksi he joka tapauksessa nukkuvat 90% ajasta ja muun ajan lastenhoitaja hoitaa heitä. Paitsi kun ex-miehesi saapuu joulupäivälliselle ja telmii heidän kanssaan takkatulen äärellä.

-Jos miehellä menee huonosti, kyllä kaikki sen huomaa parransängestä.

-Kun sovit esim. illallisesta jonkun kanssa, älä turhaan sovi mitään kellonaikaa, 'see you tonight' riittää mainiosti.

-On aivan normaalia, että puolisosi kuolee pari kertaa.

-Jos olet kriisissä ulkona sataa aina.

-Jos luulet olevasi ainoa lapsi, ei syytä huoleen. Varmastikin löytyy jostain päin maailmaa kauan kadoksissa ollut veli, sisko,velipuoli tai sisarpuoli.

-Vältä isyyskoetta, koska joku varmasti vaihtaa/lahjotaan vaihtamaan verinäytteet.

-Naisella menee huonosti, jos hänellä ei ole huulipunaa.

-Muista siveys! Jos olet nukkunut yön alasti (tai muutoin päätynyt vähäpukeisesti sänkyyn), pidä huoli, että aamulla kietoudut huolellisesti lakanaan noustessasi, eihän ole soveliasta, että puolisosi näkee liikaa paljasta pintaa.

-Synnytyksen jälkeen palaudut entisiin mittoihisi jopa tunneissa.

-Autossa rattia täytyy koko ajan käännellä, vaikka tie olisi viivasuora.

-JA KAIKKEIN TÄRKEIN SÄÄNTÖ: PIDÄ AINA KORKOKENKIÄ, MYÖS KOTONA.
JALKASI EIVÄT TULE IKINÄ KIPEIKSI TAI TURPOA!!

15178_10151541529838270_39623748_n.jpg

Ensimmäinen unihalvausTiistai 12.02.2013 17:58

Woah.. Enpä ikinä ajatellut, että se omalle kohdalle sattuis..

Olenpa ollut tässä muutaman päivän kovassa flunssassa ja sen takia yöunet on jäänyt siihen 2-4 tuntiin yössä.

Viimeyönä ei taas tullut oikein nukutuksi ja heräsin vähän väliä, kuumetta ei mulla ollut koska olin ottanut lääkkeen pari tuntia aikaisemmin.
Siinä 3-4 maissa kävin hakemassa vettä ja menin takaisin sänkyyn, ei meinannut uni tulla sitten millään.
Hetken päästä siitä alkoi korvissa kuulua kamalan kova nouseva ääni, sellanen pörinä, luulin ensin lumiauran menevän tossa hiekkatiellä, mutta tajusin nopeasti että se tulee mun päästä. Hetken päästä se oli sellasta tasoa kuin jokin traktori tai muu vastaava kone olisi ollut mun huoneessa.

Pelästyin todellakin, että mitä nyt tapahtuu ja ajattelin nousta istumaan mitä pikimmin, enpä pystynyt :D Tajusin etten pystynyt liikkumaan olenkaan, yritin kaikilla voimilla nostaa kättäni, mutta olin täysin halvaantunut. Pystyin liikuttamaan silmiäni ja näin huoneeseeni, kaikki objektit oli pelkkää mustaa suttua, hyllyt, pakastin jne.
En ollut edes selälläni, vaan sellaisessa sikiöasennossa.

Sitten se tavallaan laantui pois ja pystyin liikkumaan. Nousin istumaan ja katselin ympärilleni, olin hiukan paniikissa koska luulin oikeasti halvaantuneeni/saaneeni jonkinlaisen kohtauksen.

Kävin takaisin nukkumaan ja se tapahtui uudestaan! Tällä kertaa kuulin sen täysin saman äänen joka oli vähintään yhtä kova kuin ensimmäisellä kerralla. En uskaltanut avata silmiäni tällä kertaa, mutta tunsin ikäänkuin kylmät kädet nilkkojeni ympärillä. Aivan jääkylmät.
Heräsin siitäkin todella nopeasti, en uskaltanut käydä takaisin nukkumaan heti. Hain koirani, jonka viereen käperryin. Sain nukuttua siihen about 12 ihan normaalisti :D

Olen todella pelokas ihminen ja ajattelin, että mitä kaikkea voisinkaan nähdä seuraavassa halvauksessa. Voisin esimerkiksi saada sydänkohtauksen jos näkisin jonkin humanoidihahmon huoneessani :D Ehkä niitä ei tule seuraavaan 10 vuoteen..who knows.
« Uudemmat - Vanhemmat »