IRC-Galleria

Zelex

Zelex

Immortal - truest of the true

Uusimmat blogimerkinnät

Hengissä tähän astiLauantai 19.01.2008 11:39

Ulkona riehuu myrsky, mun pitäisi mennä suihkuun ja sitten juosta firman asioille. Mutta enpä kerro siitä enempää ennenkuin asiat varmistuvat :) Olisi hieno juttu jos toteutuisi, muuten jatketaan kuten ennenkin.

Eilinen oli aika hirveä.
Laurihan lähti ennen klo 4 aamulla duunireissuun, faija tuli taas omalla työmatkallaan istumaan olkkariin varalta jos lapsi herää kun tein aamutallia ja uudelleen sitten kun pääsi töistä että sain siivota rauhassa karsinat. Iso kiitos siitä hänelle. Juliuksella ei ole enää kuumetta mutta ei viitsi uloskaan viedä kun oli just ollut kipeänä.

Kuuden jälkeen alkoi kiukuttelu ja itku joka paheni iltaa kohti. Välillä piti kurkkia ikkunasta että eikö iskää näy ja sitten paiskoa tavaroita. Iltatallin tein 5min juoksulla pihalle (onneksi sujui hyvin) ja sitten en meinannut saada poikaa nukkumaan ollenkaan. Ei olisi uskonut että isänpuute on pienellä noin kova. Varmaan yli 30min meni ennenkuin toinen sai unenpäästä kiinni. Laurikin tuli sitten joskus 00:30 kotiin kipeänä ja väsyneenä, ilmeisesti kuumeessa. Lapsi heräsi siihen ja itki varmaan tunnin puoliunessa. Vaikutti että hänellä oli myös jotain pieniä mahakipuja kaiken hyvän lisäksi.

Yö meni katkonaisesti ja aamulla laitoin kellon vasta tuntia myöhemmin soimaan aamutallia varten kun keli oli niin paska.
Roki oli ensimmäistä kertaa hankala ja hyppi pystyyn viedessä tarhaan. Giitta on edelleen vatipää ja ajaa Amatsonia pois heinäkasalta. Prkl, mutaa kaikkialla :(

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.