IRC-Galleria

Zelex

Zelex

Immortal - truest of the true

Uusimmat blogimerkinnät

Hampaiden kiristelyäPerjantai 08.12.2006 02:25

Hampaiden indeed.. tai tulevien sellaisten.
Julius on nyt kohta viikon herännyt klo 3 asti kahden tunnin välein huutamaan kurkku suorana, päiväunet on vähäisiä ja hyvät hetketkin satunnaisia. Syylliseksi epäilen alaetuhampaita. Ien vaikuttaisi olevan turvoksissa ja kun tutkin tarkemmin, niin toisella puolella tuntuu kova reuna. Tutkimisesta vedettiin myös palkokasvit sieraimeen. Kyllä tuli äidille syyllinen olo kun varovaisesti yritin kokeilla ja lapsi huusi 20min putkeen kunnes tissin kautta nukahti.

Maitoa on myös nyt viikon aikana kulunut paljon enemmän kuin normaalisti. Luulen että osin hakee lohtuakin ahdinkoonsa, mutta on syönyt noin 1,5h välein ja se on sellaista repimistä ja nykimistä. Kiva vaan että maitomäärät on nyt rajusti taas kääntyneet nousuun ja viikon päästä olisi tarkoitus aloittaa kiinteiden maistatus. En enää viitsisi lypsääkkään, mutta rinnat on taas aivan pullollaan ja täydet kun tilaus on tehty. Lisäksi jatkuva vaatimusten kohteena olo on väsyttänyt.

Olen koittanut tehdä ompelutöitä mutta niistä ei oikein ole moneen päivään tullut mitään. Olen jotenkin aivan poikki. Aamuisin en meinaa päästä sängystä, olo on kuin pommin jäljiltä jatkuvan shokkiheräilen jäljiltä. Lapsi tosiaan kuulostaa siltä niinkuin häntä olisi suurinpiirtein tökätty kuumalla raudalla persuksiin, eikä pahemmin varoittele kiljumistaan.

Kaikeksi onneksi suuri osa vaatteista tulee muualta. Jet Cityltä on tulossa kaikkea huippukivaa ja ekat Minvillan vaipat pitäisi olla huomenna postissa. Lisäksi HeviTaskut ovat varmaan viimeistään ensiviikolla haettavissa ja Babyidean pakettia odotellaan kiivaasti.. imetysliivejä ja babylegsejä nyt alkuun.

Minvillan Minna teki aivan ihanan vaippaimun. Siis kertakaikkiaan mahtavan :)
Se on kuivaliinapintainen bambuimu, jossa on kosteutta levittävä college pohjimmaisena. Otin itse yhden heti käyttöön ja olen ihan myyty. Sopii sitäpaitsi "reissuimuksi" esim. aio- tai sisävaipan sisään sellaisenaan kun on pintakuiva. Jos ihmiset tajuaisivat tämän huippuuden niin ne myytäisi heti loppuun! Minullakin se on jatkuvasti pesussa kun tulee käytettyä ahkeraan. Ja mikä parasta, ei näytä juuri virttyvän pesuissa toisin kuin jotkut muut imut.

Meidän serverillä on vierailtu ahkerasti.. voi että kun olisi esim. jo kuvia laittaa maistiaisiksi. Mutta vielä pitää ootella vähän tavaraa ja sitten hakea digikamera ja toivoa että Julius on hyvällä tuulella. Harmittaa kyllä kun Lauri ei osaa kunnolla kuvata. Olisin itse toiminut mallina parissa jutussa mutta en usko että hänellä on oikein silmää siihen hommaan.

Nojoo, jos sitä menisi nukkumaan. Vielä saisi muutaman tunnin nukkua ennen ensimmäistä heräämistä. Ja onhan se oikeasti tosi ihanaa kun pieni tuhisee vieressä ja painautuu kainaloon. Oikeastaan elämän parhaita asioita. Siksipä tuo pinnasänky ei ole ollut kovin ahkerassa käytössä vaikka poika siinä ihan hyvin onkin nukkunut ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.