IRC-Galleria

Zelex

Zelex

Immortal - truest of the true

Uusimmat blogimerkinnät

(Kuten osa 1, muistelen menettämääni ystävää, joten teksti voi olla asiaan vihkiytymättömille vähän hankalalukuista)

--

Teimme ensimmäisen Abdureissun vuonna 96. VDC oli siellä Hangaroundeilla edustettuna, lisäksi minä ja Xoxxo. Nämä Bishopit ja muut eivät sitten olleetkaan partyjunassa näkyvillä vaan pysyttelivät hytissään ilmeisesti nukkuen. Tavaravaunu taas oli aivan täynnä sceneporukkaa. Pari Comalaista (mm. Kurkku) oli juuri päässyt ylioppilaiksi ja sitä juhlittiin.

Me Xoxxon kanssa puolestamme litkimme jotain kotitekoisia kaljoja. Puolet niistä oli ilmeisesti Pilvarin (sori nosfe...), mutta päätimme juoda nekin kun määrä alkoi huolestuttavasti vähetä. Loppumatkasta tuuperruimme nurkkaan ja lojuimme kylki kyljessä seinäävasten toisiimme nojaten ja yritimme nukkua.

Kun päästiin aamusella perillä Ouluun niin olimme aivan pihalla. Oli pirun kuuma ja seurasimme koomassa (indeed :D) jengiä partypaikalle Pohjankartanolle. Joku haki minulle 100mk arvosta kaljaa ja loppupäivän me lojuimme Xoxxon kanssa nurmikolla ja tinttasimme sitä. Coman Wildjamilla oli vesipyssy ja pojankoltiaiset ilkeyttään ampuivat meitä - itseasiassa teki vaan helhteellä hyvää. Yhden yksityiskohdan muistan - Xoxxon räkänaurun kun joku nörtti käveli nurmikon yli jäätelötötterön kanssa josta putosi pallo. Viznut taisi käydä sitä jätskiä vielä syömässä. Xoxxo hankki oman jäätelön, mutta söin siitä osan.

Loppuparty meni minulla muissa porukoissa ja X nukkui lähes kokoajan, kävi välillä röökillä. Koitin sillointällöin käydä potkimassa sitä ylös, mutta en onnistunut.
Omalla kohdallani loppupartyt ovatkin toinen tarina todella... mutta jatkan mielummin muistelemalla ystävää.

--

Kesän aikana oli vielä mm. purkkimiittiä ja yhden viikonlopun vietin Helsingissä.
Tälle jutulle naurettiin montaa kertaa jälkeenpäin.. Olin mummun kanssa liikenteessä ja oli sovittu Xoxxon kanssa treffit Foorumin lasikulmalle. Kun tultiin paikalle, niin sielähän X oli odottamassa. Tapansa mukaan helteessä pitkä nahkatakki päällä hikoillen ja rööki kädessä. Mummu hyökkäsi heti kertomaan miten on käynyt katsomassa tämän isää Lilla Teaternissa ja muutenkin hyvin mummumaisia kysymyksiä. Myöhemmin hän kommentoi minulle että "Se Lauri oli muuten oikein mukana poika, mutta hänellä oli yksi ongelma!" ja näytti eleillä tupakanpolttoa :D

Tuo viikonloppu oli kyllä äärettömän hauska. Ryypiskelimme (ja painimme) Tervasaaressa ja Tähtitorninmällä. Joku ukko tuli iskemään meitä siellä ("mitäs tytöt") ja kun kuuli että itseasiassa toinen meistä ei ole tyttö, niin alkoi heti kehumaan että olemme upea pari :D
Oikaisimme asiaa että itseasiassa emme seurustele, mutta tupakka kyllä kelpaisi.
Sammuin Xoxxon vessaan kylpytakki päällä ja hän oli jollain ihmeen ilveellä saanut minut roudattua sohvalle.

Purkkimiitistä muistelimme vuosienkin jälkeen sitä, miten puhuimme alakerran kuistilla miten Viznut oli haissut autossa. Yhtäkkiä ylhäältä parvekkeelta lennähti joku partiikkeli alas ja kun katsoimme mistä se oli tullut niin Viznut oli kuunnellut kokoajan mitä olimme puhuneet.

Jo tuolloin kesällä 1996 tuli selväksi että nukkuvaa Xoxxoa ei saanut hereille. Olen soittanut Kikkaa täysillä, heittänyt koiralla ja avasin ikkunan että tulisi niin kylmä että joutuisi hakemaan peiton. Seurauksena oli se. että kaverin naama oli aivan hyttystensyömä kun herättiin... Kerran luin kaksi tuntia puhelinluetteloa Xoxxon kämpillä kun en saanut itse enää unta enkä viitsinyt penkoa toisen hyllyjä. Siellä Kruunuhaan kämpässä ei tullut koskaan kylmää vettä hanasta eikä ollut toimivaa jääkaappia.

--

Assyillä 96 oli VDC sitten niin sankoin joukoin koolla että tutustuin Dead Meatiin (tämä armas aviomieheni) ja Bishopit ja muut tuli tutuksi paremmin (liiankin hyvin). Pilvarin kanssa silloin aloiteltiin messukeskuksen takana jo hyvin aikaisessa vaiheessa - lintsasin nimittäin koulusta että päästiin Boozemblyille hyvissä ajoin.
En kuitenkaan mitään kauhean erityistä muista enempää, mutta Topsy tuskin pahastuu että linkitän ne Assy96 kuvat, koska siellä on myös Xoxxosta muutama kuvaava otos :)
http://spy.hole.fi/kuvat/?path=demopartyt%2Fasm96

Sellaisesta asiasta juteltiin kuitenkin jälkeenpäin, että olin ostanut T:n kautta muutaman sätkän ruohoa. Vetäisin itseni niin totaalijumiin siitä että päätin etten enää ikinä polta pilveä. Olin oksennellut ja muutenkin lauantai-ilta meni pilalle, ihmeellisiä harhoja ja häiriöääniä. Annoin Xoxxolle toisen sätkän ja hän oli yksikseen poltellut sen ja nähnyt poliiseja joka paikassa. Ilmeisesti kyseessä oli aika tiukka kukka. Kun Carebearin kanssa kävimme sitten ennen kotiinlähtöä imailemassa kaikessa rauhassa viimeisen sätkän kahteen pekkaan aurinkoisessa rinteessä, ei tulos ollut ollenkaan niin dramaattinen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.