IRC-Galleria

Of pics and other stuffMaanantai 29.03.2010 22:27

I think I have a simo-krapula. :D On pää nimittäittäin ollut koko päivän (ja eilisen aamupäivänkin) aivan hemmetin kipeä. Eikä taaskaan auta särkylääkkeet, on varmaan tullut jo kehitettyä joku immuniteetti niitä vastaan tai jotain. Että on ollut oikein mukava päivä ja kaikkea.
Eh, pitäisi kirjoittaa tosiaan se äikän tekstitaidon juttu huomiseksi, mutta no. Olen edennyt siihen vaiheeseen tässä kolmen tunnin aikana, että olen saanut tuon konseptin ja tehtävänantopaperin kaivettua esiin. Sujuu siis jo aivan loistavasti, enää pitäisi vaan löytää kirjoitusvälineet ja jaksaa kirjoittaa jotain ja koittaa tehdä siitä asiallista. Ei ongelma eikä mikään. Aika vaan loppuu ehkä kesken, mutta se on sitten huomisen murhe. Oh well.

And the rest of the pictures from the miitti.
http://s986.photobucket.com/albums/ae349/zzaesrandoms/

Ja nyt pitää mennä laittamaan pannukakkuja muille iltapalaksi ja sitten pitää siivota, koska koulu ei kuulemma saa mitenkään häiritä kotiaskareita tai mitään. Eli mamma säger että ensin pitää tehdä kaikille ruuat ja siivota kaikki ja kaikkea muuta ja sitten jos aikaa jää niin saan keskittyä kouluun, koska se ei nyt ole niin tärkeä asia, määritelee vaan tavalla tai toisella koko tulevaisuuden. Thanks mom.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.