IRC-Galleria

huorapoika

huorapoika

c∀ndy makes u hallucinate

mua todella häiritseePerjantai 05.08.2011 14:57

ei pitäs oikeest ikin kattoo youtube videoiden kommenttei ko sit tekee vaa mieli itkee ko aivoihin sattuu se tyhmyys.

elääks kaikki japanilaisen musiikin fanit jossain illuusios et kaikki japanilaiset osaa laulaa? :
D ja et jos musiikki ei tuu aasiast ni se ei oo hyvää.

Ok ite kuuntelen vaa jotaa japsimusaa (vocaloidei lol) sun muut kakkaa mut kyl mä kykenen myöntämään et suurimmaks osaks vk-bändei mitä oon kuunnellu ni ei ne laulajat pakost niin hyvii oo. sellasii honottavii, vibraavii kopioita kaikki. ihan hyvii ne on mut kyl mua vähä naurattaa ko ihmiset alkaa vertailee jotain Justin Biebereitä ja japanilaisii laulajii ja väittää et Justin ei osaa laulaa. :
D En oo mikään Justin-fani mut mun mielest sitä jätkää dissataan liika täysin ilman syytä Varsinki ihmisten suusta, jotka kuuntele pelkästään sitä jiru musaa, se alkaa kuullostaa vähän naurettavalt. Avatkaa korvanne välillä kuunnelkaa oikeesti sitä ääntä, älkääkä kuolatko naaman perää.

En mäkään Lady Gagast tykkää mut kyl mä kykenen myöntämään et sil on hyvä ääni, se osaa laulaa ja sen ääni on jopa omaperäsempi ko suurimmal osal joidenki korealaisten tyttöbändien jäsenist.

Aina vaan valittelen kaikesta, mutta pitää päästä ajatuksii ulos tai mun aivot viel räjähtää tyhmyyden määrästä mitä kuuntelen ja mihin en pääse vastaamaan takas.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.