IRC-Galleria

herääntymä

herääntymä

sä et oo lentäjän poika, sä oot lentäjä

PeilaamisestaTiistai 02.06.2009 00:24

Olen koko elämäni ajan yrittänyt määrittää itseäni myös sitä kautta, miten muut minut mahdollisesti näkevät. En toki jatkuvasti, tai kaikissa asioissa, mutta pitkälti lähes kaikessa, mitä teen tai ajattelen. Haluan joskus pystyä sanomaan että tein ja ajattelin. Tosin, en väitä, ettei joissain asioissa tulisi ottaa muita ihmisiä huomioon, mutta näen sen eri asiana.

Tämä on ehkä monesti estänyt minua toimimasta, lamaannuttanut minut koska olen pelännyt mahdollista negatiivista (ja/tai positiivista) reaktiota, etekin sosiaalisuutta vaativissa tilanteissa (= aina). En ollut ennen vappua uskaltanut pyytää kenenkään vähänkään tuntemattomamman (lue: vasta tavatun) ihmisen numeroa ennen tämän vuoden vappua. Se oli monellakin tavalla erittäin voimauttava kokemus; positiivsita oli toki se, että sain tämän ihmisen numeron.

Tätä tekstiä kirjoittaessanikin mietin, miten ihmiset tähän mahdollisesti kommentoivat, ja muokkaan tekstiäni sen perusteella, alitajuisesti. En koe vielä olevani kovin valmis henkisesti ottamaan turpaani, joten pidän ehkä epärealistisia mielikuvia itsestäni ja omista kyvyistäni ja taidoistani.
En tosin tiedä voiko itsestään ylipäätään saada realistista kuvaa. Tai voivatko muutkaan saada. Totuus lienee tuossa jossain välimaastossa.

Ylianalysoin jatkuvasti, mutta tuntuu kuin olisin oppimassa miten se käännetään pois siitä, mitä muut ehkä saattavat ajatella minusta, keskittyen esimerkiksi filolsofisiin ongelmiin. Ja miksei käytännön elämänkin ongelmiin.

Palatakseni hetkeksi siihen ihmiseen, kenen numeron pyysin. Meidän oli tarkoitus tavata tässä jokin aikaa sitten, mutta mut ilmeisesti feidattiin. Lisäksi sen ihmisen ilmaisu viesti jollain tasolla haluttomuutta tavata. Tämä saattoi tosin olla täysin pääni sisäisäkin, mutta oleellista on se, että pystyin ottamaan turpaani ja ehkä jopa kehittymään.
Samanlaista kehittymistä turpaanoton kautta ilmeini myöhemmin illalla, koska ajauduin seurueessen jossa oli samanlainen pikkuvirheistä huomautteleva henkilö. Kohtasin itseni ja osasin tietyllä tavalla tappaa itseäni, hieman. Aika seksivau reissu siis!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.