IRC-Galleria

kaurakahvi

kaurakahvi

( DOVAHKIIN )

Selaa blogimerkintöjä

Tapahtumarikas ilta.Torstai 17.05.2012 04:20

Kahdeksalta taksilla päivystykseen koska sydän yritti rinnasta ulos, tuntu että hevonen painaa rintalastaa kaviolla sisään, huimasi ja henkeä ahdisti. Päivystyksessä sydänfilmiin, verenpainemittaukseen ja labroihin. Pulssi 130. Sydänfilmi normaali, labrat normaalit lukuunottamatta sitä, että niistä näkyi, että oon nommannut jäätelön ennen sinne lähtöäni. Diagnoosi: vitunmoinen stressitila.

Taksilla kotiin kolmisen tuntia myöhemmin.

Kotiovella havaitsen että voi vittu, tässä sydäreissäni jäi se avain naulakkoon vaikka tarkalleen muistin sen ottaneeni.
Koira sisällä, jostain syystä en päässyt sitä lenkittämään kun aattelin että kuolen.
Soitan huoltoyhtiöön.

Huoltoyhtiö ei avaa ovea, koska en ole väestörekisterissä kirjoilla tässä OPISKELIJA-ASUNNOSSA. Asuin ennen normaalissa kerrostalokämpässä ja kyllä sinne vaan availtiin ovia vaikka kirjat oli hevonperässä, multa kysyttiin tasan henkkarit, piste. Näille ei kelvannut edes se, että mulle asuntoa vuokraava henkilö soitti niille.

Niinpä vuokranantajan päivystävä työntekijä lähti Järvenpäästä ajelemaan tänne, että pääsen sisään.

Ironia on, että lääkäri käski rentoutumaan. Tässä on vitun vaikea rentoutua :D
Lisäksi en uskalla ottaa allergialääkettä, jos se laukasee noi tykytykset taas, mutta ikävä kyllä istuin juuri koivujen ympäröimällä kuistillani tunnin ja mun on semivaikea hengittää.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.