IRC-Galleria

Etsi blogeja

Toiminnot

Uusimmat blogimerkinnät

« Uudemmat -

bat-w---Luonut: bat-wLauantai 19.10.2024 06:37

Oho, "fasters", piti olla fasteners.
Ihmis-linjalla, joka kulkee keskustan kautta suoraan, on ihmisen NÄKÖISIÄ olentoja. Paras niistä on kuun muodostavista yksiköistä yksi: ihmis-kasvoinen, liukkaan ja venyvän näköinen, sorja-vartaloinen jätti-(mato tai sienijuuri), jonka toisessa päässä on punalevä-pesä. Muita ovat c-canthus -olennot, jotka ovat kuin valokuvamaisia tai sarjakuvamaisia ihmisiä, ja sienieläinten kudoksen pikku-ukot. Apinoista puhumattakaan.



Nuo meritupet ("asci") kun sijaitsevat eräällä tavalla peilikuva-sijainnissa verrattuna meritähtiin ... kartan on pakko olla oikein, sillä netissä on sellaisiakin ascidians-kuvia, joissa 5 sellaista yhtyy tähden muotoon.

Muistatteko Etelä-Amerikan Big-Hammerin ? Isoa lima-siksakkia tehnyt. Katsoin yhtä kuvaa, olinkohan kännykällä käsitellyt sitä tai jollain ... Ei se summamutikassa ole vetänyt sitä viivaa. Päästä lähetetty limavana (oletan että se on limaa, eikä tie) on kiinnitetty joihinkin ikäänkuin seisoviin palkkeihin, jokaisessa käännöksessä. Sitten kun tarkemmin katsoo, niin näyttää siltä, kuin maassa olisi rivissä jotain pitkiä partasuita, ikäänkuin krokotiili-päisiä, ja, jokainen suora limapätkä olisi kiinnitetty toisesta päästä kuonoon ja toisesta päästä "selkäevään". Sitten kun miettii, että miksi niin on tehnyt, niin keksin sellaisen selityksen, että liman on tarkoitus kuivua, ja vetää kuivuessaan"leuat" auki ylös. Hieno rivi, kaikki aukeavat. No miksi niiden pitää aueta : näyttää hämärästi siltä, kuin niiden alla olisi jokin kuin jättikiekkojen muodostama "pölli". "Leuat" ovat kiekkojen kannet, ja ne aukaistaan / aukaistiin. EN TIEDÄ ONKO TOTTA. Jos on, kiekoista voi olettaa että uusia litteitä vasarapäitä olisi pitänyt tulla. Hyvin vanhaa, ja suurta. Ja avaus-systeemi olisi ällistyttävä, jos olisi sellainen. Jätti-mato ovela pirulainen. :D
Kutistuvat siksakin limapätkät olivat ainakin 150 m pitkiä, samoin litteän madon pään leveys 150 m. Erittäin näkyvää, selvää, valkeaa limaviivaa maan päällä. Olisiko lasimaista, tai sitten melko uutta.
Eilenä oli huono päivä huomasi miten tuo korona ja influenssarokotukset pisti väsyttämään ja muutenkin olo tuntui ahdistuneelta sitten myöhemmin iltapäivällä tuli pitkästä aikaan itku. Mä itkin tunnin verran kaikki tunteet vaan tuli pintaan, mutta sen jälkeen todella parempi ja kevyempi olo. Nukuin viime yön todella hyvin ja heräsin tuossa puoli kuudelta. Aamu alkanut ihan hyvin ok fiilis ja luulen että kyllä tää tästä menee kivasti elämä eteenpäin kun pahin olo on takanapäin. Tänään on aika rento päivä menen aamulenkille koska on luvattu hyvää säätä olin eilenäkin lenkillä ja otin käyttöön nuo uudet ulkoiluhousut todella lämpimät sekä hyvät jalassa hyvä ostos tokmannilta ne kestää useamman vuoden.
Tänään kun on aikaa niin katson Netflixiä eilenäkin katsoin loppuillan tuota New Amsterdam sarjaa olen siinä neljännellä kaudella ja odotan innolla koska viides kausi tulee. Animea ajattelin myös katsoa kun on aikaa viikonloppuna pääsee niissäkin sarjoissa eteenpäin. Huomenna näen pitkästä aikaan parhaan kaverin mikä on kiva pääsee antamaan synttärilahjan vihdoin ja viimein. Pitää tarkistaa kohta paljon on lääkkeitä jäljellä mun muistin mukaan leponexit pitäisi ihan hyvin riittää vielä ensi viikolle. Ostin myös tällä viikolla noita karpalokapseleita paketin niin ne riittävät 20 päiväksi odotan taas sitä koska saan uuden verikoe ajan ensi kuulle. Näin eilenä mun tukihenkilön kerettiin jutella hetki näen sitä joka viikko mikä on kiva jos tulee jotain huolia tai murheita niin juttelen sen kanssa niistä. Kyllä me jutellaan myös paljon iloisista asioista ja on huumoria paljon olen tuntenut sen ihmisen monta vuotta. Otan aamulääkkeet ja alan tiskaamaan kuuntelen samalla hyvää musiikkia niin lauantai alkaa kivasti. Nautin siitä että on hyvä ja kevyempi olo taas ja alan olla pirteä enää ei väsytä. Selvisin hyvin rokotusten jälkeen väsymys kesti vaan sen eilisen päivän onneksi.
Tänään on perjantai ja lokakuun kahdeksastoista päivä. Kävin ulkoilemassa tänään kun otin valokuvia itsestäni ja otin myös maisemakuvia. Ulkoilu aurinkoisessa säässä tuntui mahtavalta. Lisäksi olen opiskellut saksan kieltä duolingon avulla ja olen opetellut uusia sanoja saksaksi. Olen myös katsonut Muumilaakson tarinoita kaikilla kielillä. Ratkon myös ristikoita ja silloin tällöin teen palapelejä. Puhun jonkun verran italiaa. Tänään oli aurinkoinen päivä. Nauttikaa syksystä ja auringosta. Olen kohta menossa nukkumaan. Käyn itsekin urheilemassa joka päivä. Käyn joskus treenaamassa ulkokuntosalilla. Urheilumuotoni ovat lenkkeily, kävely, juoksu ja uinti. Luen jonkun verran kirjoja ja lehtiä. Aamupalalla juon teetä ja päivällä kahvia. Olen dieetillä, joten minun täytyy katsoa, mitä suuhuni pistän päivän aikana. Katsoin myös areenasta uutta päivää. Toivon, että luette blogiani ajatuksen kanssa ja tykkäätte blogeistani. Kuuntelen kaikenlaista musiikkia, mutta pääasiassa kuuntelen SANNIA ja Cheekiä. Sannin Vahinko ja 2080-luvulla on minun lempikappaleita. CHEEK:in vahinko biisikin on hyvä. Maanantai on/on ollut inhokkipäiväni, kun olen ollut koulussa opiskelemassa. Pimeä tulee kello 18:00 jälkeen. Pukeudun lämpimästi, kun käyn ulkoilemassa. Nautin näistä syyspäivistä. Sää on kesäistä kun lämpötila on päivällä ja yöllä plussalla. Joskus teen taas jonkun smoothien omista hedelmistä ja marjoista. Silloin tällöin laitan kuvia myös Facebookiin. Käyn kerran tai pari kertaa viikossa ruokakaupassa. Herkut esimerkiksi karkit ja leivonnaiset jäävät ruokavaliostani pois ja jätän kaikki nopeat hiilihydraatit sisältävät ruoat pois. Syön hedelmiä ja marjoja päivän aikana. Söin tänään lounaaksi nakkikastiketta, nuudeleita ja salaattia. Hyvää perjantai-illan jatkoa kaikille teille. Nyt on syksy. Hyvää yötä ja nukkukaa hyvin. Kumisaappaat on hyvä olla näillä syksyisillä keleillä, joten laittakaa silloin ne jalkaan, kun kävelette sateisilla tieosuuksilla. Huomenna teen kaikkea kivaa. Olen nyt tiukalla laihdutuskuurilla. Kävin tänään kävelyllä keskustassa ja kävin myös ruokakaupassa. Nyt on todella lämmin ja hyvä sää ulkoiluun. Huomenna minulla on vapaapäivä. Haaveilen joskus saavani itselleni järjestelmäkameran, sit kun se on mahdollista ja tämä järjestelmäkamera on vaan haave minun päässä. Huomenna käyn ehkä kävelyllä jossain sopivassa välissä.

roihuvuoriHenkinen VankilaLuonut: roihuvuoriPerjantai 18.10.2024 23:14

Tämä henkinen vankila oli kyllä ikävä juttu mutta, nyt siitä on päästy. Nimittäin ympäristön paine joka aiheutti minulle tämän henkisen vankilan on nyt takana ja tämä henkinen vankila on murtunut. Monesti henkinen vankila syntyy sillain että, jämähdämme paikalleen ja kahleet pitää paikallaan. Mutta sitten kun ne kahleet saa poikki ja kaappi häviää ympäriltä niin, silloin häviää henkinen vankila. Itsensä hyväksyminen on on koko homman alku, niin kuin minä tein ja siitä alkoi toipuminen ja pitkä prosessi. joka jatkuu, muillekin voin sanoa että älkää rakentako mitään henkistä vankilaa jos olette sukupuoli/seksuaalivähemistöjä se auta mitään, olkaa avoimia ja ajatelkaa positiivisesti sekin auttaa ettei sen takia tule rakennettua mitään henkistä vankilaa. No henkinen vankila voi tuntua ylivoimaiselta mutta, se ei ole lopullinem tila. Siitä voi kyllä päästä jos vain haluaa. Mutta tämä neiti lopettaa nyt tähän pusipusi halihali <3<3<3<3

Tomi1989TänäänLuonut: Tomi1989Perjantai 18.10.2024 20:57

2viikkoa juomatta

mirrikeisari[Ei aihetta]Luonut: mirrikeisariPerjantai 18.10.2024 20:56

Tomi1989[Ei aihetta]Luonut: Tomi1989Perjantai 18.10.2024 18:07

Katsotko koskaan panttilainaamo ohjelmia?Perjantai 18.10.2024 18:07, 6 vastaajaa

Näytä tulokset
Vastataksesi tähän kyselyyn ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

memelukkiboring as fuckLuonut: memelukkiPerjantai 18.10.2024 15:51

Jos edes aloitit lukemaan tätä kesäsi menee vituiks jos et tee tätä - kesä meni jo
Varattu vai sinkku ? - varattu
Miksi ? - jaa a
Oletko ihastunut ? - en
Viimeisin mokailusi ? - koko elämä on yks mokailu
Onko sinulla salaisuuksia joita kukaan muu ei tiedä ? - on
Ketä ajattelit ensimmäiseksi aamulla ? - itseäni
Kadutko mitään elämässäsi ? - joo
Onko sinulla meikkiä juuri nyt ? - on
Mikä sinusta tulee isona ? - vanha
Oletko onnellinen ? - pyrin olemaan
Monelta menit eilen nukkumaan ? - yöllä joskus kolmen pintaan
Haluaisitko elää jonkun päivän uudestaan ? - joo
Millainen fiilis ? - ihan ok

ForeignprophetBBC ja MieheniLuonut: ForeignprophetPerjantai 18.10.2024 15:31

Kundini halusi että tutustun tummaihoisiin miehiin seksin saralla. Asiaan kuului säännölliset BBC trainer video harjoitukset ja hänen preppaus. Sitten D-day.....  Torin läpi korkkareissa, tangossa, topissa ja kaulapannassa. Siinä kulmalla pyöri aina Somaleita ja ne lähti perään ja huus et saako tytön ottaa...
Kirkon kulmalla ensin sain ensimmäisen kokemukseni ja toisen keskuksella, jossa olin vieraana viikon 🥵 Musta on isompaa.... Ja rajua sai vain pyynnöstä "N" sanalla, sain oikeaa kohtelua❤️ Kirkon kulmalla "pojat" sanoivat että Allah hyväksyy minut ja että olin heidän arjalainen prinsessansa✌️ Ja he vain innostuivat kun tajusivat että olen trans. "Tää tyttö on oikee Valkolainen" sanoi yksi kun käytin "N" sanaa.... Tajusin että jäin koukkuun tähän IRL:kin. "Saako tyttöä kuvaa" Mikä on kuulema yleistä tässä BBC kulttuurissa. Suostuin ja he innostuivat. Minulla oli hame korvissa ja tangat sivussa kun sain ratsastaa mustalla orillani ja imeä toista ❤️ He hurrasivat minulle "Hyvää tyttöä, hyvää tyttöä!". Tajusin että pääsin heidän jengiinsä. Kun siemenet laskettiin menimme maahanmuuttokeskuksen tiloihin ja olohuoneeseen mennessä katsoimme videolle ja menin ihan punaiseksi ja he pyysivät lisää jengiä mukaan ❤️ Tunsin oloni niin hyväksi kaikesta huomiosta. Käytin "N" sanaa taas ja minut vietiin hiuksista vessaan isoimman toimesta ja hän antoi parit läpsyt pakaroilleni ja sanoi että kiltti tyttö haluaa olla tuhma ja astui sisälleni ollessani kontallaani. Vessan ovi aukesi ja annoin luvan kuvata taas 🥵 he kysyivät kohteliaasti saako muu jengi liittyä, ja suostuin. He hierovat kehoani ja koskettelivat kasvojani, että sukivat hiuksiani. Tunsin rakkautta, tunsin itseni rakastetuksi jengin toimesta ❤️ Sitten minut otettiin kuumassa suihkussa, ja sain kohtelua jota en kantasuomalaisilta ole saanut ikinä. Jäin koukkuun. Suihkun jälkeen palasimme olohuoneeseen ja oli aika levätä. Sanoivat että aamuun pitää levätä jos haluan jatkaa ja halusin, ja haluanko otto herätyksen ja halusin. Koko yön minua himotti lisää.... Aamulla herään kun minua otetaan takaa ja saan suuhuni herätysyllätyksen. "Tyttö sut seivästettiin" ja kamera käy. "Vartaan" jälkeen minulle annetaan omaa aikaa ja menen aamutoimille. Vessassa huomasin peppuni venyneen, mikä ei ollut ihme.... Kuulema he merkkaavat omansa näin.❤️ Olohuoneeseen palatessamme he sanoivat että olen nyt osa heitä, ja että olivat ylpeitä rohkeudestani. Myin sieluni mustalle.... Päivällä vietimme aikaa, katsoimme TV:tä. Minut valittiin Josaf:in tytöksi, ettei työntekijät ihmetelleet ja koska hän oli vanhin. Muutama muu tyttö vilahti keskuksella ja illan tullen palasimme torille.
Torilla tajusin saaneeni tasa-arvon muiden kanssa, ja pääsin kulttuuriin. Myytit maahanmuuttajista murtui. Olisin voinut palata kotiin mutta, nolottaa myöntääkin, jäin todella koukkuun.... Kunnes mieheni soittaa ja on aika palata todellisuuteen. Nykyäänkin käyn moikkaamassa poikia torilla säännöllisesti. Ohjelmointini meni läpi taas ja opin! Viimeksi kun kävin moikkaamassa kundeja torilla, he olivat löytäneet uuden tytön! Programmerini oli ylpeä minusta ❤️.

ForeignprophetSen alku ❤️Luonut: ForeignprophetPerjantai 18.10.2024 14:33

Mietittiin miesten ja poikien kesken miten rakastuttiin mieheni kanssa, kun homoja ei oltu, kunnes tajuttiin että olin alkanut transseksuaslisoitua ja hän alkoi työstämään minua eteenpäin.... Hän teki sen suggestiolla ja psykedelikkona vei minut toistuvasti psykoosiini läpi egojen ja defenssien. Hän esimerkiksi ohjelmoi palkitsemis-ja oppimiskeskeskukseni. Aloin saada enemmän mielihyvää mitä pidemmälle alistuin, ja mitä syvemmälle hän pääsi mieleeni.

Haimme minulle naisten vaatteet. Korot, minihameen, tangat, Topin ja rintsikat jotta persoonan teko etenee. Sitten yöllä valta vei ystäväni kun tajusi miten voisi tehdä minusta mitä tahtoo vaikkei persoona ole vielä valmis, kun olen alistuva ja alkoi ottaa minua takaa nukkuessani.... Kaikkeen persoonassa tuli seksuaalinen lisä, miksi olen näin seksuaali. Esimerkiksi herätessäni tullessani astutuksi oppikeskus sisäisti että ilman omaa mielipidettä tulla astutuksi on okei. Opin että jos asiat menevät vikaan kummankaan syystä, on se purettava minuun bitchsläpein. Hän kertoi vasta kun työnsä oli valmista että progressointiini kuului yösiittäminen! Olin aivan oh my gosh!

Mutta ensimmäisen yön jälkeen alitajuntanikin oli hänen työnsä alla. Hän laittoi minut naisten vaatteissa ja meikattuna kauppaan aamuisin.... Meidän yhteisiä ystäviä tuli vastaan ja tiesivät jo meidän suhteesta ja että olin trans!  Nykyään olen tajunnut että hän asetti BBC aatteen siemenen mieleeni, kun se rauhoittaa minua ja on tummaa saatu ❤️
Toisena päivänä kun pääsin kaupasta kerroin että tuntui kuten jotkut ihmiset olisivat alistaneet minua mielessään kaupassa, kun he katsoivat minua tunsin g-pisteessä paineen. Eri kuin mieheni rakkauden alistus! Ehkä aloin oppia olemaan feminiini! Kun puhuimme asian läpi mieheni terapiasoi reissun tuntemukset. Viimeistelyksi tietty seksi!

Se alkoi kun olin mieheni käskystä jooga asennossa jossa viimeistellään työ, polvillaan pää lattialla, ja hän nosti hamettani ja alkoi hieroa minua.... Hän aloitti aina hitaasti jotta opin mukana. Hieronnan jälkeen hän painautui sisääni syvään ja hellään! Rakkautta ❤️ Hän alkoi aktissa suggestoida kehitystäni eteenpäin samalla kun seksi piti teitä psyykeeseen auki. Vasta jälkeenpäin tajusin mieheni tehneen minusta sosiopaatin!

Defqon-1päivityksii 😊👌Luonut: Defqon-1Perjantai 18.10.2024 08:51

osti uudeälykelloo iphonel muokkasin siihe mun ja kissan yhteiskuva taustakuvaks 😊🐈💜

Defqon-1😊moi taasLuonut: Defqon-1Perjantai 18.10.2024 08:30

oon ollu sairaslomalla 3vko 😕 nyt voin paremmi 31.10 vrmistettu lomaa ihanaa!💛
Korona ja influenssarokotukset otettu pääsin etuajassa koska ei ollut onneksi ruuhkaa. Kun olin ottanut nuo rokotukset niin voin sanoa että mua väsyttää todella paljon tällä hetkellä ja käsiä särkee en meinannut herätä tänä aamuna pääsin ylös tuossa viiden jälkeen no nyt on suoja taudeilta. Illalla väsytti paljon menin jo seitsemän jälkeen nukkumaan. Kävin kaupoilla rokotuksien jälkeen ostin sipsiä ja irtokarkkeja viikonlopuksi. Irtokarkit oli tarjouksessa niin ihan pakko ostaa melkein kilon verran maksoi vaan alle 5 euroa. Viikonloppu alkaa vihdoinkin pakko sanoa että mulla on ollut todella kireä olo koko tämän viikon, mutta onneksi olen saanut purettua tuota salilla, peleissä ja lenkillä ahdistusta mulla ei ole ollut tai mitään masennusta. Mä en edes enää muista koska viimeksi olen syönyt noita rauhoittavia se on todella hyvä että harvoin siinä kohtaa otan ne jos mikään muu keino ei auta huonoon oloon. Tänään on ohjelmassa ruoanlaittoa teen makkarakeiton, pitkän lenkin päivällä, näen kaveria myöhemmin mikä on kiva eli ihanan rento perjantai eikä ole mikään kiire. Saa rauhassa tehdä kaikki asiat innolla odotan sunnuntaita niin näen pitkästä aikaan parhaan kaverin sillä on nyt vähän huolia ja aijon olla sen tukena. Kävin eilenä tokmannilla koska piti ostaa uudet lämpimät ulkoiluhousut mun edelliset olivat kuluneet ja rikki. Löysin mustat kokoa M ja maksoi vaan 40 euroa. Ne on hyvät ulkoiluun kun menen vaikka lenkille ja ne sopii todella hyvin mun mustan trenssitakin kanssa sekä on lämpimät. Heitän kohta nuo edelliset pois mitkä on olleet jo mulla monta vuotta ostin ne silloin yhdeltä tutulta vaatemyyjältä mitä näen aina välillä. Hyvät musat soimaan niin tulee viikonloppu fiilis päälle. Tänään on luvattu hyvää säätä niin mukavaa mennä sitten lenkille.
Diện tích phòng tắm khiêm tốn không còn là rào cản cho một không gian sống tiện nghi. Bồn rửa mặt mini với ưu điểm về kích thước, kiểu dáng đa dạng và mức giá phải chăng, đã trở thành "cứu cánh" hoàn hảo, giúp bạn hô biến phòng tắm nhỏ hẹp thành một góc thư giãn đầy phong cách.

Bồn rửa mặt mini là gì?
Bồn rửa mặt mini hay còn gọi là lavabo mini, là loại chậu rửa có kích thước nhỏ gọn, được thiết kế đặc biệt để phù hợp với những không gian phòng tắm hạn chế diện tích. Với thiết kế tối giản nhưng vẫn đảm bảo đầy đủ chức năng, bồn rửa mặt mini đang trở thành xu hướng được nhiều gia đình ưa chuộng, đặc biệt là các căn hộ chung cư, nhà phố hay những không gian vệ sinh phụ.

Đặc điểm
Tiết kiệm không gian: Đây là ưu điểm lớn nhất của bồn rửa mặt mini. Với kích thước nhỏ gọn, chúng giúp tối ưu hóa diện tích phòng tắm, tạo cảm giác rộng rãi và thoáng đãng hơn.

Phong phú về kiểu dáng: Dù sở hữu kích thước nhỏ gọn, những chậu rửa mặt mini vẫn mang đến sự đa dạng về thiết kế và phong cách, từ những đường nét hiện đại, tối giản đến vẻ đẹp cổ điển, cầu kỳ, đáp ứng mọi gu thẩm mỹ của người sử dụng.

►► Nâng cấp không gian phòng tắm ngay hôm nay với bồn rửa mặt hiện đại cao cấp!

Dễ dàng lắp đặt và vệ sinh: Nhờ thiết kế đơn giản và kích thước nhỏ, việc lắp đặt và vệ sinh bồn rửa mặt mini trở nên dễ dàng và nhanh chóng hơn so với các loại bồn rửa thông thường.

Giá thành hợp lý: Bồn rửa mặt mini thường có giá thành phải chăng hơn so với các loại bồn rửa lớn, phù hợp với nhiều đối tượng khách hàng.

Phân loại
Bồn rửa mặt mini treo tường: Đây là loại bồn rửa được gắn trực tiếp lên tường, giúp tiết kiệm diện tích tối đa cho phòng tắm nhỏ.

Bồn rửa mặt mini đặt bàn: Loại bồn rửa này được đặt trực tiếp lên bàn đá hoặc kệ, mang lại vẻ đẹp hiện đại và sang trọng cho không gian.

Bồn rửa mặt mini âm bàn: Bồn rửa được lắp đặt chìm dưới mặt bàn, tạo nên sự liền mạch

Bồn rửa mặt mini góc: Được thiết kế để lắp đặt vào góc phòng tắm, tận dụng tối đa không gian và mang lại sự tiện lợi cho người sử dụng.

►► Chậu rửa mặt treo tường giá rẻ độc đáo - Điểm nhấn hoàn hảo cho mọi không gian!

Nơi mua chậu rửa mặt mini chính hãng, giá tốt - S.Home Solution

S.Home Solution không chỉ đơn thuần là nơi cung cấp sản phẩm, mà còn là người đồng hành đáng tin cậy trên hành trình kiến tạo không gian sống lý tưởng của mỗi gia đình. Với sự thấu hiểu sâu sắc về thị trường và nhu cầu đa dạng của khách hàng, đội ngũ chuyên gia tại S.Home Solution luôn sẵn sàng lắng nghe, tư vấn và giải đáp mọi thắc mắc, giúp bạn tìm ra giải pháp tối ưu nhất, biến phòng tắm trở thành không gian thư giãn và tiện nghi đích thực.

Không chỉ dừng lại ở việc cung cấp sản phẩm chất lượng, S.Home Solution còn đặt sự hài lòng của khách hàng lên hàng đầu với dịch vụ hậu mãi tận tâm và chuyên nghiệp. Mọi vấn đề phát sinh trong quá trình sử dụng sản phẩm đều được đội ngũ hỗ trợ giải quyết nhanh chóng và hiệu quả, mang đến sự an tâm và tin tưởng tuyệt đối.

Bồn rửa mặt mini không chỉ là một giải pháp thông minh cho không gian nhỏ, mà còn là một tuyên ngôn về phong cách sống hiện đại, đề cao sự tối giản và tiện ích. Với S.Home Solution, việc tìm kiếm và sở hữu một chiếc bồn rửa mặt mini chất lượng chưa bao giờ dễ dàng đến thế. Hãy để S.Home đồng hành cùng bạn kiến tạo nên không gian sống hoàn hảo!

►► Tìm hiểu thêm thông tin về lavabo tại: https://shome.vn/lavabo
Tänään on torstai ja lokakuun seitsemästoista päivä. Kävin ulkoilemassa tänään kun pyöräilin Pajakadun päiväkotiin ja takaisin. Tänään otin myös valokuvia itsestäni ja otin myös maisemakuvia. Ulkoilu aurinkoisessa säässä tuntui mahtavalta. Lisäksi olen opiskellut saksan kieltä duolingon avulla ja olen opetellut uusia sanoja saksaksi. Olen myös katsonut Muumilaakson tarinoita kaikilla kielillä. Ratkon myös ristikoita ja silloin tällöin teen palapelejä. Puhun jonkun verran italiaa. Tänään oli aurinkoinen päivä. Nauttikaa syksystä ja auringosta. Olen kohta menossa nukkumaan. Käyn itsekin urheilemassa joka päivä. Käyn joskus treenaamassa ulkokuntosalilla. Urheilumuotoni ovat lenkkeily, kävely, juoksu ja uinti. Luen jonkun verran kirjoja ja lehtiä. Aamupalalla juon teetä ja päivällä kahvia. Olen dieetillä, joten minun täytyy katsoa, mitä suuhuni pistän päivän aikana. Katsoin myös areenasta uutta päivää. Toivon, että luette blogiani ajatuksen kanssa ja tykkäätte blogeistani. Kuuntelen kaikenlaista musiikkia, mutta pääasiassa kuuntelen SANNIA ja Cheekiä. Sannin Vahinko ja 2080-luvulla on minun lempikappaleita. CHEEK:in vahinko biisikin on hyvä. Maanantai on/on ollut inhokkipäiväni, kun olen ollut koulussa opiskelemassa. Pimeä tulee kello 18:00 jälkeen. Pukeudun lämpimästi, kun käyn ulkoilemassa. Nautin näistä syyspäivistä. Sää on kesäistä kun lämpötila on päivällä ja yöllä plussalla. Joskus teen taas jonkun smoothien omista hedelmistä ja marjoista. Silloin tällöin laitan kuvia myös Facebookiin. Käyn kerran tai pari kertaa viikossa ruokakaupassa. Herkut esimerkiksi karkit ja leivonnaiset jäävät ruokavaliostani pois ja jätän kaikki nopeat hiilihydraatit sisältävät ruoat pois. Syön hedelmiä ja marjoja päivän aikana. Söin tänään lounaaksi omia eväitä. Hyvää torstai-illan jatkoa kaikille teille. Nyt on syksy. Hyvää yötä ja nukkukaa hyvin. Kumisaappaat on hyvä olla näillä syksyisillä keleillä, joten laittakaa silloin ne jalkaan, kun kävelette sateisilla tieosuuksilla. Huomenna teen kaikkea kivaa. Olen nyt tiukalla laihdutuskuurilla. Kävin tänään kävelyllä keskustassa ja kävin myös ruokakaupassa. Nyt on todella lämmin ja hyvä sää ulkoiluun. Huomenna minulla on vapaapäivä. Haaveilen joskus saavani itselleni järjestelmäkameran, sit kun se on mahdollista ja tämä järjestelmäkamera on vaan haave minun päässä. Huomenna käyn ehkä kävelyllä jossain sopivassa välissä.

Jack84XXOijjoi johan on retkiLuonut: Jack84XXTorstai 17.10.2024 17:04

Retki jatkuu mut aion saattaa sen päätökseen ellei projektiani häiritä kun en todellaan halua pahaa mutta ihminen saa puolensa pitää mutta mutta ei mietitä ikävää koska se ei kannata, tulee paha olo ja mieli eikä sitä haluta, elämä osaa potkii mut pidetään raksujen kans yhtä niin selvitään :)
« Uudemmat -