IRC-Galleria

yhyy huomenna kotia ;<Keskiviikko 06.05.2009 20:09

Nojoo eileen oltiin jossain temppelillä ja sitte kaupungilla, eikä muuuta.
Mutta sitte käytiin kummisedän kans Mr. Pizza's syömäs. Ku tultiin sinne paikkaan niin ei meitä onneks taaskaa vahdattu yhtää. Jouduttiin odottamaan hetki ennen ku päästiin pöytään ku sielä oli niin täyttä. Noooooh, sitte me tilattiin ja me otettiin Millan kans semmonen iso pitsa puoliksi, mut senki kans oli kaikkia ongelmia. Siiitte, me luultiin ja nimenomaan LUULTIIN, että sieltä salaattipöydästä saa hakee salaattia.. :-)
Mentiin Millan kans ensi hakemaan ja otettiin tacoja, sitte se meidän sönkkö tarjoilija tuli sanomaan, että se maksaa erikseen ja sitte me sönkötettiin takasi et me ei haluta mut se vaan sano et "No,we can't do that" -.- ja taas meille naurettiin.. =)
No sitte meidän piti maksaa siitä :)

Tänään mentiin viä (taas) ostoksille ja oltiin melkeen 12 tuntia kaupungilla.
Aina ku mentiin johonki kauppaan niin..

Myyjä: *tervehti koreaksi*
Milla: Hello!
Mä: Again..

Käytiin varmaan joka kaupas kaks kertaa, ku kaikkia tuliaasia piti ostaa ja ittekki haluttiin viä kaikkee :DD sitte aina joku kauppa oli hukas jne. =)

NIiiiiiiiiin ja sitte ku mentiin istumaan joillekki penkeille yhen kävelykadun varteen niin jotaki suurinpiirtein meidän ikääsiä koululaasia (tyttöjä ja poikia) juttelemaan meille, mut ne ei osannu vittu oikeestaan yhtää englantia ja ne selitti meille vaikka mitä mut ei tajuttu mitää, naurettiin vaan :-D Sitte sanottiin niille meidän nimet eikä ne osannu sanoo Millaa! ja kirjotettiin ne nimet viä paperille :DD Otettiin sitte pari kuvaaki niitten kans heeeeeeehhe:D

p.s täälä on aika hyvännäkösiä poikia ;-)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.