IRC-Galleria

mooni1980

mooni1980

Kirjailija, kolumnisti, blogisti, tubettaja ja vapaa mediatoimittaja.

Selaa blogimerkintöjä

TubettajaTorstai 06.11.2014 14:00

Koska uutistyö on kutsumustyötä minulle, päätin ryhtyä tekemään pieniä uutisvideoita myös vapaa-ajallani. Minulle annettiin pieni videokamera käyttööni, josta löytyy ainakin rec –nappula :) muita ”koreuksia” ei paljon olekaan, mutta jos vehje kuitenkin toimii ja sillä voi kuvata, niin se ajaa asiansa. Olenkin aina ollut sitä mieltä että turhaan ”hifistelevät” kuuluvat elokuva-alalle töihin, eivät uutisiin ;)
Youtuben ja sosiaalisen median ansiosta tiedottamiseen eivät ole enää etuoikeutettuja pelkästään mediatalojen toimittajat ja sanomalehdet, vaan nykyään kuka tahansa voi tiedottaa. Opinkin tyttäreltäni juuri uuden termin: ”tubettaja”. Nykyajan nuoret viestivät paljon erilaisten nettiblogien ja esimerkiksi youtuben kautta ja siksi kuvaaminen, toimittaminen ja monet muut entiset ”media-alan” työt, voivat nykyään olla jokaisen alana - ainakin vapaa-aikana.
Aloitin näiden videoiden tekemisen tietoiskulla Ihmeiden Oppikurssista (jota itsekin opiskelen) ja siirryn mahdollisesti myöhemmin muistakin aiheista tiedottamiseen, kunhan ehdin. Video löytyy tämän linkin takaa: https://www.youtube.com/watch?v=1huBiVBlKZ4
Facebookissa Ihmeiden Oppikurssin sivulla kyseinen video keräsi parissa päivässä miltei 70 tykkäystä eli ilmeisesti se on löytänyt yleisönsä.
Suunnittelen myös avaavani tänne irc –galleriaan oman tiedotevideogalleriani johonkin albumiin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.