IRC-Galleria

Blogi

« Uudemmat -

[Ei aihetta]Keskiviikko 30.11.2011 20:00

Oletko ikinä miettinyt, että aika ei ole ikuinen käsite? Tai että mikään ei ole ikuista? Oletko suunnitellut elämäsi jo valmiiksi kymmenen vuotta eteenpäin? En voi muuta sanoa, kuin että: Mikään mitä olet suunnitellut ei tule luultavammin toteutumaan. Oletko kaivannut menneitä? Itkenyt menetetyn rakkauden perään? Murehtinut virheitä, jotka haluaisit korjata? Et tule koskaan saamaan toista mahdollisuutta missään. Menneet virheet ovat ja pysyvät, voit joko unohtaa ne tai antaa niiden hallita elämääsi. Älä elä tätä elämääsi niin, että mietit mitä jos, tai entä jos. Menneitä et voi muuttaa, tulevaa et tiedä. Joten elä hetkessä. Rakasta ihmisiä jotka ovat nyt lähelläsi. Älä kaipaa mennyttä rakkautta ja sen vuoksi tuhoa nykyistä. Tai älä mieti eteenpäin, että entä jos tämä ei onnistu. Se joka on nyt vierelläsi. Rakastaa sinua nyt. Hän ei rakastanut sinua menneisyydessä, eikä kukaan tiedä rakastaako hän tulevaisuudessa. Mutta hän rakastaa nyt. Joten elä kuin olisi viimeinen päivä. Itke, naura, hymyile, lyö, tunne, näe. Koe elämä juuri niin täydellisenä kuin se on. Koska kerran kadotettua hetkeä et saa koskaan takaisin. Kerran kadottamaasi ihmistä et saa koskaan takaisin. Joten rakasta heitä nyt.. Elämä on tässä ja nyt. Muista se.

[Ei aihetta]Perjantai 12.08.2011 21:34

- Sus on jotain joka vetää mua puoleensa, en voi vastustaa palavaa katsetta, ei kukaa muu saa aikaa tätä tunnetta.

[Ei aihetta]Torstai 11.08.2011 02:18

WHAT ? WHAT ? WHAT ? WHAT ? WHAT ? WHAT ? WHAT ? WHAT ? WHAT ? WHAT ? WHAT ? WHAT ? WHAT ? WHAT ? WHAT ? WHAT ? WHAT ? WHAT ? WHAT ? WHAT ? WHAT ? WHAT ? WHAT ? WHAT ? WHAT ? WHAT ? WHAT ? WHAT ? WHAT ? WHAT ? WHAT ? WHAT ? WHAT ? WHAT ? WHAT ? WHAT ? WHAT ? WHAT ? WHAT ? WHAT ? WHAT ? WHAT ? WHAT ? WHAT ? WHAT ? WHAT ? WHAT ? WHAT ? WHAT ? WHAT ? WHAT ? WHAT ? WHAT ? WHAT ? WHAT ? WHAT ? WHAT ? WHAT ? WHAT ? WHAT ? WHAT ? WHAT ? WHAT ? WHAT ? WHAT ? WHAT ? WHAT ? WHAT ? WHAT ? WHAT ? WHAT ? WHAT ? WHAT ? WHAT ? WHAT ? WHAT ? WHAT ? WHAT ? WHAT ? WHAT ? WHAT ? WHAT ? WHAT ? WHAT ? WHAT ? WHAT ? WHAT ? WHAT ? WHAT ? WHAT ? WHAT ? WHAT ? WHAT ? WHAT ? WHAT ? WHAT ? WHAT ? WHAT ? WHAT ? WHAT ? WHAT ? WHAT ? WHAT ? WHAT ? WHAT ? WHAT ? WHAT ? WHAT ? WHAT ? WHAT ? WHAT ? WHAT ? WHAT ? WHAT ? WHAT ? WHAT ? WHAT ? WHAT ? WHAT ? WHAT ? WHAT ? WHAT ? WHAT ? WHAT ? WHAT ? WHAT ? WHAT ? WHAT ? WHAT ? WHAT ? WHAT ? WHAT ? WHAT ? WHAT ? WHAT ? WHAT ? WHAT ? WHAT ? WHAT ? WHAT ? WHAT ? WHAT ? WHAT ? WHAT ?

.. I really DON'T KNOW.

.Lauantai 16.07.2011 17:53

naiset, ei katsota peilistä vain niitä pullottavia kohtia. ei edes yritetä kaikki näyttää samalta. ei masennuta isoista reisistä. ne saavat osua toisiinsa. ollaan ylpeitä kurveistamme, pienistä ja suurista. ollan isoja ja pieniä, pitkiä ja lyhyitä. ollaan ylpeitä kaikesta mitä voimme tehdä. ollaan sellaisia kuin olemme. syödään suklaata juuri niin paljon kuin mieli tekee. ei muuteta itseämme kenenkään toisen vuoksi. ollaan juuri tällaisia. naisia, ei mallinukkeja.

naiset - johtajarotuMaanantai 29.11.2010 00:01

tiesitkö ettei miehet koskaan myönnä tappiota? tiesitkö että naisilla on myös naisenlogiikka, miehillä ei ole mitään? tiesitkö että naiset vaan ovat herkullisempia kuin miehet? naiset pussailee toisiaan - eivätkä pidä sitä hävettävänä. miehet kammoksuvat ajatustakin toisen miehen suutelemisesta ja pesisivät suutaan mäntysuovalla loppu yön tällaista tehtyään, ellei ole homo.

[Ei aihetta]Keskiviikko 06.10.2010 00:19

--johtajarotu. jaaa ei niin johtajarotu--


-naiset,kaikennäköiset,kokoiset, ja väriset, pystymme juoksemaan korkokengät jalassa, pystymme siis mihin vaan. ja kun tämän tekee, kääntää varmasti katseita. ainakin miehiltä. ja miksei naisiltakin. 'daaaaaaaamn'

-miehet, eivät todennäköisesti tähän pysty. ja jos pystyvät ja sen julkisella paikalla tekevät, kääntävät he myös katseita. tosin huvittuneita, kieroja, ja jokseenkin sääliviä.

huomaat eron. eikö?

--myös ne ketkä ajattelevat naisen logiikalla, ymmärsivät tämän.--

-ollaan siis yhdessä ylpeitä siitä että olemme aina välillä niin ihanan hankalia mutta silti niin puoleensavetäviä hamehemmoja-

- vaikka kyllä, kyllähän me niistä miehistä silti tykätään. (:

.siispä, naisille kunnioitusta. ympäri maapallon. (:

[Ei aihetta]Tiistai 20.07.2010 23:36

ihan. vitun. aikuista. touhua.

[Ei aihetta]Tiistai 13.07.2010 20:19

eiks puhelimest tuu jotai sellast ihme säteilyy,

NII NO sitku jotku nää pitää puhelint rintsikoissaaaan,
ni voiks siit tulla jotai outoo jos ain vaa pitää sitä siel o:

[Ei aihetta]Tiistai 13.07.2010 20:07

wuhuu isooooooveljet tuli käymää (8

[Ei aihetta]Tiistai 13.07.2010 01:14

OK OK miks mä nauroin tolle

'jos ei vittu kiinnosta , niin onko sitten homo ?



eiterve ja kello on huiiiiiiiimat kymmene ja vähä päälle

« Uudemmat -