IRC-Galleria

TankomarkkinatSunnuntai 09.07.2006 17:21

Kävin, näin, join.

Paluumatkalla tapahtui kyllä jotain niin über hauskaa. :D Siitä seuraavaksi:

Heräsin yksin (kotio päin tulles Tankomarkkinoilta) bussista noin neljältä (4), kun bussikuski tönii mua ylähä. Kyselin, että "missä helvetissä mä oon ja kuka vittu sä oot?", sain vastaukseksi, että olen Kauhajoella. Soitin Joonakselle ja se sanoi, että se yritti herättää mua pari kertaa ennen ku jäi ite pois bussista. kysyin vielä toisen kerran ja olin edelleen kauhajoella. Kävelin sitte Sussun eteen ja juttelin joidenkin tyyppien kanssa, jotka oli just tullu krouvista syömään. Kovaa kyselivät oliko tangomarkkinoilla mitään, mutten oikein osannut siihen vastata muuta kuin, että "Rossossa meni kolmatta tuntia syödessä, eikä jumalauta tartte pitkään aikaan käydä, jos palvelu noin hyvin pelaa siellä nykyään!".

Sitte tämä yksi tyyppi (vitun kännis) huikkaa, että "Älä Sussulla syö, lähe Antin Grillille, siä on parempaa safkaa.", no mikäs siinä, kun mikään kiirus ollu. Juteltiin siinä sitte pitkän aikaa (jätkä myötäili muuten kaikkea mitä sanoin, aika epälilyttävää oli) ja selvis syömisen jälkeen, että hää on Kauhajoelta myös ja, että asuu myös Kalkunmäessä. Siinä tuumittiin, että mennään samaa kotio. Päästään tämän Kaitsun tuvan kohdalle, niin sanoo, että "Älä kuule vielä mene, mä käyn hakees tuosta sisältä vähä juotavaa vain niin jatketaan teille asti, kun ilta on vasta nuori (kello oli muistaakseni puoli kuusi)". No mikäs siinä, tarjos mulle ilmasta alkomaholia.

Päästiin sitte meidän tuvan kohdalle, niin Kaitsu kysyy, että "onko teillä kuule grilliä, pirun näppäriä, kun saa ite paistaa lihat ja kaikkee!", sanoin sille, että on meillä ja näytin sen. Se rupeaa selittämään, että kuinka hyvä meidänkin grilli on ja appajee, kun se wokkipannun, niin hirveä selitys kuinka näppärä siinä on paistaa lihaa ja LÄTTYJÄ! No jäätiin sitte grillikatokseen juomaan olutta ja viiniä, ja jatketaan jutustelua. Noin kuudelta sanon Kaitsulle, että menen nukkumaan ja, että sen kannattais varmaan lähtiä kotio kans nukkumaan. Saattelen sen etupihalle ja siitä tielle ja lähen ite ovelle päin, niin hän sanoo vielä hakevansa jonkin jutun takapihalta, kun jätti vahingossa jotain sinne.

Menin mukamas sisälle, aukasin oven ja löin kiinni kun se pääsi takapihalle, kierrän sitte toiselta puolelta kattomaan mitä se sieltä etti. Jätkä heitti vain sen tanan viinipullon takapihalle ja lähtee etupihalle kävelemään! Nappasin sitte kiinni siitä ja kysyin, että "Mitäs sinne takapihalle oikeastaan jäi?", jätkä mutisee vain jotain ja nappaan sen niskasta kiinni sitte ja retuutan sinne mihin se heitti pullon. Kysyin, että "mitä vittua sä heittelet meidän pihalle sun saatanan viinipulloja!?", sillä äänensävyllä mikä mulla kiukkuisena on (kovaa ja matalalta). Jätkä ei saanu sanaa suusta, mutta käskin sen noutaa sen pullon mettän puolelta pois ja käskin antaa sen mulle. Otin taas niskasta kiinni ja menin vielä taaemmas takapihaa ja kysyin, että "Niin mitä sulla jäi tänne takapihalle, kun niin pakottava tarve oli tänne päästä. Näin sun heittävän sen pullon vain pois. kattellaan nyt yhdes mitä sulta jäi, ja jos ei rupea löytymään niin ruumis kyllä löytyy piakkoin!", jätkä mutisee jotain aiva helvetin peloissaan.

Sanon sille, että "Nyt saatana mennään selvittämään tämä juttu mettän puolelle!", mutina jatkuu ja päästään tielle. Se yritti työntää mua rintojen kohdalta taaksepäin, mutta hyvin sain vietyä sitä eteenpäin, ja se siinä itku kurkus sanoo, että "Emmä voi sulle mitään, antaa tän jutun olla! Anteeksi!" ja otin uusista niskasta kiinni. Päästin sen hetken matkan pääs irti otteesta ja sanoin, että "Voit itekin kävellä mun vierellä, selvitetään tämä juttu sielä mettän puolella!", se lähtee juoksemaan täysiä pakoon ja huutelee kädet ilmas "Mitä vittua täällä tapahtuu, mä en oo tehny mitään pahaa, mä en oo tehny mitään pahaa, mä en oo tehny mitään pahaa!!!". Oli niin saatanan nopia kaveri etten pysyny peräs. Yritin huudella, että "emmä ny tosissani ollu ja tuu ny takasi", oli jo niin kaukana vain, ettei kuullu enää tuota varmaankaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.