IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

MätäkuuSunnuntai 24.07.2011 01:55

Tänään alkoi mätäkuu. Mikäli joku ei tiedä mikä se on, niin lue jos jaksat: http://fi.wikipedia.org/wiki/M%C3%A4t%C3%A4kuu ja kirjoitan tätä jo nyt (13:01) sillä minusta tuntuu, että olen illalla niin kännissä, ettei kirjoituksestani saa yhtään mitään selvää. En saanut paljoa unta viime yönä. Nukuin jotain kuusi ja risat tuntia jos katsoo edellistä kommenttiani galleriassa. Noin vartin kuluttua heräämisestäni, aloin ryyppäämään Vilmaa, jonka ostin eilen Alkosta. Olin juonut kyseistä juomaan siinä 2000-luvun puolivälissä aikoinaan. Se juoma sopii ehkä paremmin naisille, mutta hyvää se silti on. Eilen meni lujaa taas galleriassa, mutta moni on tottunut siihen. Vilma alkaa loppua kohta ja alan kohta ryyppäämään viskiä. Klo on nyt 13:10 ja jatkan kirjoittelua myöhemmin.

Kelloe on nyttene semmoiset 20:21 hanahs haahs ja silleen. Olen nyt saanut outoja havaiantoja päässä ja ehkä vaiann päässää. V9ilma tuli ryypättyä ja viskipullokin meni. Seuraavaa spulloa sitten kurkusta alas. Vittu näin hienoen hallusinaation. Jatktojohto luikerteli itsekseejn kuin käärme. Katsosnun sitä myäös nyt, siinä se käärmeen lailla liikkuu. Onm memennyt aikalailla ohi anuo terasssikelit, kun olen vaai nn ryypännhyyt sisästiloiddsa. Noohd, mutta ninnannunnai on silti vieleä päivää jäljellä j ajatkertaan myöhemminö.

Nygyttno9o9n sem,oiinren tilsnnrr, notttss ksiikkim kksttoo miua taai jotai. kaiakesta huolimatta sminä minä njvyt aolana lopulifvpouwerterpelllla tätä ja silleeeeen, notta silleeen.

Hyvååäää illanjatkojoaao!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.