IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Heräsin tänään siinä varttia yli 12 ja sitten aloitin viskin juomisen. Minua on myös jännittänyt Netan syntymäpäivä nro 21. Minä jännitän lähinnä stä reaktiota minkä saan kun onnittelen häntä. Liian jännittynyt olotila soittaakseni, joten lähetin onnittelut galleriassa, mutta eräs hyvä ystäväni sanoi minulle, että parempi olisi lähettää tekstiviesti jos soittaminen jännittää liikaa. Olen tekstiviestinkin lähettämisestäkin liian hermostunut. Te lukijat varmasti ihmettelette mitä minä oikein jännitän kyseisessä tilanteessa, mutta se saattaa johtua siitä, että minä pidän Netasta niin paljon. Hänestä pitäisi tulla minun uusi emäntäni. On se omituista, että uskallan tapella minua isompien miesten kanssa oikein kunnolla, mutta pelottaa yksi puhelinsoitto minua paljon pienemmän naisen kanssa. Sama tilanne minulla olisi tullut tänä vuonna silloin kun Emilia täytti 27 vuotta, mutta hänen puhelinnumeronsa katosi puhelimeni vaihdon yhteydessä. Minulla on sairaalloinen ihastus molempiin ja haluaisin molemmat omaksi emännäkseni. Minä kun pidän noista ns. kovistytöistä, koska he eivät arvostele minua omista tekemisistäni kuin muut naiset. Joka tapauiksessa palatakseni itse aiheeseen, eli Netan syntymäpäivään, niin minä itsekin ihmettelen miksi jännitän. Minä olen puhunut hänen kanssaan useasti, mutta nyt yksi synttärionnittelu jännittää. Se on synttärionnittelu, ei suinkaan yritys kosia. Vaikka periaatteessa minä voisinkin mennä naimisiin Netan kanssa jos hän haluaisi. Ei hän halua, eikä halua Emiliakaan, joten ei voi mitään. Nyt on kello 16:21 ja jatkuu myöhemmin.

Nyt tion klo 17:18 ja tunnelma mennyet juuri päinvastoin. Minun nimittätin tekemisi mieli soittaa Netalle syntttärionnittelut ja sanoa pari muutakin asiaa, kuten meinuen tunteeni häntä kohtaan. Soitto vai tekstari? Minulla on jotehkin sellainen tunne, että jompikumpi tulee. Myöhemmin jatkuu.

Minä zjuuurrii äsken yritin sosittaa bNetalle, mutta numero ei ole eneäää käytössä. Tämä kaiakki noli siis turhaa. Yritin sosittaaa Ikikselle purkaaakseni masentunutyta olotilaani, mutta hänenkääån numeronsa ole wneäää käyhtössä. Minä todellla haluaisin toivottaa sysmnttärionnittelut puhelimitse kun saian viimein rohkeutta xiihen. Klo nyt 18:47 ja ja

Minä nrryrrt vaaian hwluan loprrrrrrrrrrrrrrrrrryyywww 5äjmän. Min ä Jarkko hqlquqn vqin tämän päivivvkwe3n 5änn3ö.

Hyvää illanjatkoaaaa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.