IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Iron SkyLauantai 28.07.2012 02:21

On olemassa useita erilaisia merkityksiä otsikolleni, mutta tässä kohtaa tarkoitan lonkeromerkkiä. Sanottakoon se jo nyt.
Tänään minä heräsin taas väsyneenä ja lähdettävä töihin minun oli. Ihmettelin töissä sitä miksi ihmiset olivat juuri tänään niin ystävällisiä minua kohtaan. Minut jopa päästettiin lähtemään kotiin tuntia aiemmin. Bussia odotellessa seuranani oli eräs herttainen rouva työpaikkani toiselta osastolta, jonka kanssa keskustelin Kontulaan saakka, sillä meillä oli sama matka. Kontulassa kävin Alkossa ostamassa viskiä ja yhden pullon Iron Skyta, sillä en muistaakseni ole sitä vielä maistanut lonkeroista. MINÄ OLEN LONKEROPARONI JA MINUN ON MAISTETTAVA JOKAISTA MARKKINOILLA OLEVAA LONKEROMERKKIÄ!!!! Minä kävin myös Kontumarketissa ostamassa nakkeja, kanamunia ja lisää lonkeroita. Reppuni oli todella täynnä viskistä, lonkeroista nakeista ja kanamunista, mutta kokemuksesta osaan tunkea ne vaikka väkisin sinne reppuun. Lähdin sitten terassille juomaan lonkeroita odotellessani kotiini vievää bussia ja samalla sain seurata Kontulan tapahtua. Poliisiauto tuli taas kerran turvaamaan Kontulan rauhaa ja oikeutta. Lopulta lähdin bussilla kotiin ja täällä kotona sitten aloin juomaan viskiä taas urakalla ja join myös sen Iron Skyn, joka oli häpeäksi lonkeroille. Se haisee ihan hirveältä, mutta maku on ihan jees, vaikka lonkeroksi se on helvetin pahaa. Minä olen toki juonut aikoinaan partavettä, koska joissakin partavedissä on jopa 80% alkoholia, joten siihen nähden siihen nähden se oli hyvää. Ne ajat jolloin ryyppäsin partavettä, niin olin silloin köyhyyden partaalla ja jouduin turvautumaan tarpeen tullen korvikealkoholeihin, mutta kuitenkaan en koskaan ole ryypännyt Lasolia, vaikka senkin partaalla on useasti oltu. Elämäni on ihmeellistä, kun yhtäkkiä on paljon rahaa, sitten köyhänä ja sitten taas paljon rahaa. Viime tilin tullessa minulla oli rahaa enemmän kuin koskaan aiemmin. Minun pitäisi mennä jossain vaiheessa pankkiin ja kysyä paljonko on minun toisella tilillä, jotta voisin laskea paljonko minulla on yhteensä rahaa.
Mihinkäs minä jäinkään? Niin siis viskiä täällä lähinnä ryypätty ja galleriassa oltu ja telkkaria katsonut. Ei kai tässä sitten muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.