IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Miittiksen blogeja lukien osa 21Sunnuntai 23.10.2016 20:12

Heräsin puoli kahden aikoihin tänään. Viime yön unessa minä lähdin Jane Vaughn:n ja Johnny DiMarcon (molemmat fiktiivisia hahmoja Degrassista) kanssa Menkkabaariin. Uneni oli keksinyt huvittavan nimen baarille ja baarin nimikyltissäkin oli veriset naisen alushousut. Paikan järjestyksenvalvoja näytti ihan joltain spurgulta ja asiakkaista minä ja Johnny taisimme olla ainoat miehet. Miksei Suomessa voi olla baaria jossa on vain naisia? Saisin ainakin huomiota jos änkeäisin sellaiseen paikkaan. No saanhan minä aina pöytään seuraa kun laulan karaokessa. Joskus olen saanut laulaessa viereeni ”hehkeitä” tanssityttöjä. Olen aina baarin paras laulaja tai yksi parhaista. Minä joka tapauksessa pidin todella paljon unestani ja minun roolihahmosta unessa.
Herättyäni minä join yhden teen ja aloitin myös juomaan Tasista juomaan. Oli ihan pakko googlettaa onko olemassa sellaista baaria kuin Menkkabaari vai oliko se minun uneni keksimä. Ei ole olemassa sellaista baaria. Uneni keksintö siis. Minä menin sitten tänne galleriaan ja aloitin lukemaan Miittiksen heinäkuun blogia.
Nyt on klo tasan 15 ja jatkuu myöhemmin.

Nyt jatkuu ja tuossa välissä Tasiksen juomisen lisäksi luin loppuun Miittiksen heinäkuun. Minulle ei kuitenkaan jäänyt mieleen lukemastani, koska minä ajattelin koko ajan tulevaa Formulakisaa, joka taitaa alkaa suorana siinä 22 aikaan. Minulle se alkaa jälkilähetyksenä maanantain puolella klo 00:30 ja en siis ole täällä paikalla 22:00-1:30 välisenä aikana. Syy siihen on se, että joku voisi sanoa minulle kilpailun lopputuloksen joko ihan vittuillakseen. Se on pahinta mitä urheilufanille voi tehdä. Eli kertoa lopputulos katsojalle. Urheilusta puheen ollen, lukiessani tuli televisiosta eurooppalaista jalkapalloa. Minä en voi sietää sitä lajia, mutta Nelonen on päällä jotten missaisi miljonääriohjelmaa. Jalkapalloa kun pelasin koulussa, minä aina otin sen pallon käteen kun lensi kohti kasvojani. Se on refleksinomaista torjua jos joku lyö. Olisiko minun pitänyt ottaa osuman naamaan vain jonkun tyhmän jalkapallo-ottelun takia? Minä olinkin lopulta muissa matseissa aina maalivahti. Eurooppalainen jalkapallo on niin tyhmä laji, etten edes välittänyt kumpi joukkueesta voittaa. Urheiluun pitää eläytyä, mutta en minä tuohon lajiin. En ota mustaa silmää jalkapallon takia. On kolme asiaa josta musta silmä, tappelu, kännissä kaatuminen tai urheilulaji josta oikeasti voin eläytyä. Kamppailulajeja ei valitettavasti opeteltu koulussa, vaikka se urheilulaji onkin. Minun piti opetella ja tehdä vapaa-ajalla. Muissa asioissa en ole saanut mustaa silmää.
Nyt on klo 17:40 ja jatkuu myöhemmin.

Tuossa välissä Tasiksen juomisen lisäksi keskustelin täällä galleriassa Pipsu91:n kanssa ja katsoin Haluatko Miljonääriksi –ohjelman. Minä tiesin kolme kysymystä ohjelmasta, muista kysymyksistä ei edes suuntaa antavaa aavistusta. Tiesin sen että ”aika velikultia” on Tuntemattoman Sotilaan viimeinen lause, Pac-Manin värin sekä missä Heuraka sijaitsee.
Söin minä myös leipiä. Minä laitan tämän tänne jo nyt, koska Formula 1 ja tunnin päästä katson muutenkin Roban. Ei tässä kuitenkaan tunnissa mitään tapahdu.

Hyvää illanjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.