IRC-Galleria

sarvijaakko

sarvijaakko

tyhmä kebab

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Nukuin kahteen, ja joskus kolmen jälkeen vielä nukahdin sohvalle kahdeks tunniks.
Näin joitain TOSI kummallisia unia, monta erilaista enkä oikein muista niitä kunnolla.

Yhdessä unessa meidän koulun osa abeista, muutama yläasteelta tuttu sielu ja muutama miun ala-aste luokkalainen jouduttiin opiskelemaan Jakokosken ala-asteen 5-6 luokassa.
Kun me mentiin sinne niin siellä oli vielä niitä ala-asteelaisia luokassaan ja ne oli ihan et "hui apua lukiolaisia! varokaa osalla on rikosrekisteri ja yks niistä on kuulema kannibaali!" ja sit ku me astuttiin sinne luokkaan ja huomattiin et niillä olikin tunti kesken, niin kaikki ne pennut syöksy kirkuen ikkunoita kohti, hypäten ikkunoista läpi ja suurin osa kuoli siinä pudotuksesta, mut viimeset jotka hyppäs selvis, ja ryhty juoksemaan sitä koulupihaa pitkin karkuun.
Ja myö oltiin sit vaan silleen "....no oho." ihanku se ois jokapäivästä, käveltiin luokkaan ja otettiin istumapaikat.
Mulla oli yks mun hiton iso viltti mukana, ja rupesin säätämään omiani kun tahdoin välttämättä istua Riinan ja sen poikaystävän takana, Katin vieressä.


Sit näin semmosta unta, jossa kaikki jotenkin usko et mie olin tappanu raasti porukkaa ja olin päästäni sekasin, miut lukittiin johonkin laatikkoon ja kaikkee. Koetin koko ajan todistaa et oon syytön ja siks minnuu ei vankilaan laitettu tai mitään. Sit miulle kehitty siinä joku ihme persoona, (siis sen takii ku miut oli lukittu ja kaikkee kamalaa) ja se persoona koko ajan ratko sitä juttua ja sit loppujen lopuks selvitti sen, ja ne ihmiset jotka piti mua vankina ja hakkas ja yms. oli niitä oikeitä rikollisii yms.
toi oli vähä outo uni, mua hakattiin siinä tosi monessa paikkaa porukalla.

Sit näin jotain ihme unta jossa yks nimeltä mainitsematon ---KUKKONEN JUSSI!!!---leikkas mun hiuksia ja me pyöräiltiin joitain huligaaneja karkuun (tai siis Jussi oli kyl niitten kaveri tai jotain mut en sit tiiä miks se pakeni niit mun seurassa...)
tos tapahtu jotain kummaa ja tää liitty jotenkin tohon edelliseen uneen, mut oli tyyliin niinku jälkeen päin, ihmiset epäili et mie olin joku tappaja vaikka se juttu oli jo ratkennut yms..


SITTEN näin jotain tosi hauskaa unta, jossa oli iso porukka miun tuttuja ym. ja oltiin jossain isossa varastomaisessa kaupan tiloissa, ja meidän piti suorittaa semmosia tehtäviä jotta päästiin seuraavalle tasolle yms. Siinä me suoritettiin niitä tehtäviä pareittain, mut jos joku toinen pari oli kusessa ja aika oli vähissä, niin ihmiset alko äkkiä auttamaan, jottei ne putoa pelistä tai muuta.
Yks tehtävä oli mm. semmonen, et me oltiin semmosessa huoneessa, jossa oli luurankoja (osa oli aitoja, osa oli selvästi muovisia) ja meidän piti jokaisen itse ettiä itellemme sieltä aito luuranko, mennä seisomaan jonkun sanomalehden päälle, jotta päästäisiin seuraavalle tasolle.
Siinäpä sitten kaikki etti hädissään sieltä niitä luurankoja, ku aikaa oli tosi vähän ja sit seistiin niitten sanomalehtien päällä pidellen niitä luurankoja vierellämme kunnes yhtäkkii alettiin upota siihen sanomalehteen ja sit ku oltiin upottu kokonaan niin löydettiin ittemme toisenlaisesta varastopaikasta. :'D

^- tossa tapahtu kyllä sit vielä vaikka mitä mut en jaksa selittää tai muistella yksityiskohtia.. x'D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.