IRC-Galleria

yksmarsu

yksmarsu

http://dreamsandcocktails.blogspot.com/

Selaa blogimerkintöjä

oli vähä ongelmiaPerjantai 20.02.2009 12:11

multa tosiaan hajos eilenyönä tuo puhelin silleen about totaalisesti, ni tänä aamuna kipitin yläkertaan se säpäleinä oleva kännykkä kädessäni ku halusin sanoo isille että puhelin meni paskaks, anna mulle joku vanha että pääsen kommunikoimaan ihmisten kanssa.

Ei ollu isiä, eikä ollu äitiä eikä lauraa eikä ketään kotona.

Sen sijaan keittiönpöydällä oli lappu josssa luki että: Ollaan Jyväskylässä, soita heti kun heräät.
Olin silleen että enkä tainnu muuten soittaa.

Sitte iski paniikki ku tiesin että mun pitäis selviytyä muutaman tunnin päästä kylälle, ja tyttöjen pitäis sen jälkeen tulla meille.. Mulla ei oo kyytiä kylälle. En voi soittaa lauralle että tulis hakee. En voi informoida tytöille että mulla on ongelma. Enkä voi soittaa porukoille.
Hetken mää siinä istuin keittiönpöydällä silleen öööö mites nyt toimitaan.

Sitte kipitin alakertaan, pengoin varastosta mun lipaston kaikki kaapit läpi, ja varmaan puolen tunnin päästä löysin yhen mun vanhoista puhelimista. Vaihoin sinne sen simkortin, ja se ei menny päälle. Aattelin että joko se on menny hajalle, tai sitten siinä ei oo akkua. Jaaaa niin missäköhän ois laturi tämmöseen ikivanhaan puhelimeen. Kipitin takas yläkertaan ja löysin sen laturin, ninja kun olen. Okei tähänki meni aika kauan..

Sitte latasin sitä, ja se onneks aukes. Problemo kakkone, siellä ei ollu muuta kun muutaman mun kaverin numero, mutta iskän, äitin ja Lauran numeroita ei ollu.

Operaatio kaksi, piti ettiä iskän käyntikortti jostain niin saisin sen numeron. Kävin meidän talon kaikki maholliset kaapit läpi, ja löysin jostain tosioudosta pikkulipastosta sellasen, ja soitin.

Isi oli vaan silleen että ne tulee olemaan aika kauan siellä että ei oo pelkoa että niiltä saan kyytiä mihinkään. Käskin Iskän soittamaan lauralle, ja pyytämään sitä soittamaan mulle.

Noin tuntiin ei kuulu laurasta, kunnes iskä soittaa, ja sanoo että laura on TENTISSÄ.

Eli hehheh, oon jumissa kotona eikä mulla oo kyytiä mihinkää ja ÄÄÄÄ APUA

kaikkia kiinnosti eiksni?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.