IRC-Galleria

Tiedot

Verkko
QuakeNet
Perustettu
30.12.2009
Tilastot
Käyntejä: 762
Koko
6 jäsentä
Tyttöjä: 2 (34 %)
Poikia: 4 (66 %)
Keski-ikä
24,7 vuotta
Otos: 5 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 23,1 vuotta
Poikien keski-ikä: 25,7 vuotta

Jäsenet (6)

NahkasakkePerjantainaSiccerSundis_

Kuvaus

Mokkularock on nuori mutta mutta letkee rock/metalli musiikkiin painottuva radio. Missä ei kukkahattu tädit vikise!
Juontajana ja perustajana toimii Persjalkainen pohjoispohjanmaalainen mottoriturpa harri/Harrinus. joskus toisinaan on hetkellisista mielenhäiriöistä kärsiviä vieralevia juontajia. Juontaja käsittelee päivän aiheita ja muutakin turhaa sontaa. ja soittelee toive musiikkia lukuunottamatta tietyntapaisia musiikin irvikuvia kuten esim 50 venttiä. Lady kakkaa. ja myöskään elastiset ja muut vastaavat ei annetta täällä soida.

Mutta kanavalle ovat kaikki tervetulleita seksuaalista perverssioista ja suuntaumisistaan ja muusta huolimatta. Omalla vastuulla luonnollisesti. Mokkularock ei ole ei ole myöskään vastuussa radion kuuntelemisen aiheutuvista mielenhäiriöistä ja traumoista ja muista hermoromahduksista. Joten turha lähetellä terapia laskuja! Kotisivut ja kuuntelu linkit löydät osoitteesta. www.mokkularock.fi

Tarjolla myös aivan sikamaisen halpoja ja hienoja mokkularock paitoja ja muutakin vaatetusta. Jotka valmistaa http://www.paahine.net/ Mokkularock ei tienaa paitojen myymisellä mitään. Vaan ne ovat puhdas fanituote (jos sellaisiakin on? O_o)

http://www.mokkularock.fi

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.