IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Fanclubit
Perustettu
27.1.2006
Tilastot
Käyntejä: 3 168 (1.7.2008 alkaen)
Koko
23 jäsentä
Tyttöjä: 22 (96 %)
Poikia: 1 (4 %)
Keski-ikä
29,3 vuotta
Otos: 16 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 28,5 vuotta
Poikien keski-ikä: 41,3 vuotta
Ylläpitäjä
sounot

Jäsenet (23)

TATTISOTURIWyckedaryavilyaEmiartyBishopNature_1FreddyuhrilahnasounotonenamelikegoduhvoRoseberryKaylee-inariJutta_R
« Uudemmat -

JACKLES>>CUMBERBITCHLuonut: JACKLESTorstai 01.08.2013 01:48

fangirlism, because

tumblr_mh3hwqPnE31rpfjx5o1_250.gif

tumblr_m0nk6udzxH1qea60lo1_400_large.gif

tumblr_mqjo4nN65c1saclt5o1_400.gif

tumblr_m7py96tyEe1qa9wtzo1_500.gif

tumblr_mqkutccm3H1s08s8vo1_500.gif

tumblr_mntzfiqkUZ1qek1ofo1_500.gif

tumblr_mqlhhyBtVU1sc1l8fo1_500.gif

tumblr_mqggleZOpK1sn010oo1_500.gif

nooramarikoo$bilBRO_$Luonut: nooramarikooKeskiviikko 06.02.2013 00:10

tumblr_m1no2f01rq1qd95iko1_250.gif

Skyl~ sherlockLuonut: SkylTiistai 01.01.2013 19:10

tumblr_m0nk6udzxH1qea60lo1_400_large.gif

Skyl~ the hobbitLuonut: SkylKeskiviikko 19.12.2012 01:46

tumblr_m3iy8tLpu11qbgedho1_500_large.gif
tumblr_mbrox290rN1qir7nao1_500_large.gif

_pirta[Ei aihetta]Luonut: _pirtaTiistai 01.05.2012 17:56

tumblr_lvr69uVlI21qdkjypo1_500.gif
Day 25 — Favourite Sherlock actor

Aivan samoin kuin en pysty valitsemaan Sherlockin ja Johnin välillä, en pysty myöskään valitsemaan Bennyn ja Martinin välillä.

Molemmilla on kyky saada mut näyttelijänkyvyillään itkemään. Ja mielestäni se kertoo kaiken olennaisen. Jotenka...

Both of them it is. ♥

tumblr_lytle7ChAa1qknkq5o2_500.jpg martinfreeman.jpg
Day 18 — Whatever tickles your fancy

Taas ollaan sellaisen päivän kohdalla, että saan ihan itse valita mitä vain. <3

Joten tänään saatte lukea mitä Benny ja Martin ovat sanoneet toisistaan julkisuudessa.

Benedict (Martinista):

"He’s extraordinary. During auditions, the minute he stepped into the room I said to the producers, I don’t know if you want my opinion, but I want to work with him, because he makes my game better. I honestly felt myself get better as an actor playing scenes opposite him — he has brilliant level of humanity. We all know how funny he can be from his work of “The Office,” but he can also play so much pathos — it’s an unsung talent of his that’s often clouded by his “Office” fame."


Martin (Benedictistä):

"He’s sweet and generous in an almost childlike way. He’s very easy to screw over. I could take advantage of him playing cards. Actually, I must take advantage of him playing cards. But as an actor, he’s one of the very few people I’ve worked with whose taste I don’t question. Even subconsciously I’m not going, ‘Well, I wouldn’t have done it like that.’ He commits."

Sekä king trollin Steven Moffattin näkemys asiasta:

“I think there was a friendship instantly between Martin and Benedict. They’re not at all like the parts they play. But the relationship between them really informs the much pricklier onscreen relationship. Because obviously Sherlock’s a quite cruel man at times and John is quite a put-upon man at times. But you won’t buy that, you won’t enjoy that unless you absolutely feel that in every scene, in every heartbeat that there is that proper, underlying warmth. That real, proper, solid friendship. And that friendship has actually happened between Benedict and Martin. And the value of that you get onscreen.”


Ja muutama kuva lisäksi:

tumblr_lyfyoq4DPq1r8nps1o1_250.gif tumblr_lyfyoq4DPq1r8nps1o2_250.gif
tumblr_lyfyoq4DPq1r8nps1o3_250.gif tumblr_lyfyoq4DPq1r8nps1o4_250.gif
sekä
tumblr_lpo8g7mS3z1qa22qso1_500.gif

Jep jep. Tässä kaikki tällä kertaa. ;P
Day 12 — Whatever tickles your fancy

En jaksanut miettiä tämän päivän kohdalle mitään erityistä, joten mennään taas trollailumeiningillä kuten viimeksi päivän 6 kohdalla. ;D Itse asiassa ehkä nämä "whatever tickles your fancy"-merkinnät pitäisikin nimetä uudestaan esim. "Your chosen troll-quotes made by the Sherlock crew" tai jotain. Koska... viimeksi pistin Gatiss'n trollitweettejä, nyt luvassa trolliquote ala Martin Freeman.


“Everyone’s been asking us if we’re going any further with the relationship between John and Sherlock, and I’m thinking, well, why not? I really don’t see the problem with it, and Mark (Gatiss) has already asked us if it would be an issue if we were to kiss on screen. Of course he was joking, but I wouldn’t mind at all.”
- Martin Freeman


Kiitos tästä Martin. <3 Mutta kuitenkin ei kiitos. Sherlockin ja Johnin suhde sellaisenaan kuin se tv-sarjassa on passaa mulle, irstaat fanficit on sitten asia erikseen. Jos niin suuteloa Benin kanssa halajat niin toteuta se sitten vaikka ottojen välillä ja lisätkää se ekstroihin tai jotain, mutta... ei. :'D

-inari[Ei aihetta]Luonut: -inariTiistai 03.01.2012 22:49

Oho :o mitenkä on mahdollista, että viimeks ko oon tänne jotain kirjustellu on ollu lokakuu? x'''D ei jösses. Kyllä se aika juoksee :D

Sunnuntainapas alkoi Sherlockin toinen tuottari (TUPLATRIPLASUPERÜBERSUPER JEEEEEEEEE!), siis Briteissä tietysti. Suomeen sitä sarjaa saa varmaan taas odottaa sen vuoden, joten miksi yrittäisin kiduttaa itseni ko BBC'n nettisivut on kerran keksitty.

Oi voi. Mahtava avaus. Kaikki odottaa kauheeta pamausta, jossa edes yks ihminen joutuis sairaalaan - tai ainakin ne odottaa, joilla on älliä päässä. no offence - ja mikä on lopputulos? Jimin puhelin alkaa soittaa Bee Geesin Stayin' alivee. x''D mahtava soittoääni, Moriarty!!

Kaikki shippaa Johnlockia ja kyllä siellä vähän Molly/Lestradeakin näkyili :D I AM SHERLOCKED! ja Mycroft-parka kun Sherlock ei tyksi oikein tehdä isoveljen ohjeiden mukaisesti : < on se(kin) niin lutunen <3. tyypit Buckinghamin palatsissa odottaa "the Queenin" ilmestymistä x'D lol. oli kyllä niin.. mwahaha! Ja tietty sen huomaaminen, että Johnin nykyinen (siis entinen) tyttöystävä on ilmiselvä fem!Sherlock ;DD 'We're not a couple.' Yeah, right...

Elikkä tässä sitä vaan Houndia odotellaan... Siihen asti voisi ASiB:n kattoa silleen pari...kymmentä kertaa. :) ja sitten lueskella erään Hamish John Watsonin blogia x)

Pitääkin myös muistaa vähän muokkailla tuota meikäläisen boxia...

tumblr_lx5tftxmhX1qb10wfo3_250.gif

WyckedJulkkisunetLuonut: WyckedMaanantai 19.12.2011 14:04

ja miten ne kohdallani selkeästi tuovat esiin paitsi sen, että obsessoin kenties liikaa jostakin henkilöstä juuri sillä hetkellä, myös sen, että alitajuntani saattaa olla hivenen kiero.


Eli mä näin viime yönä taas ihan kaikenlaisia sekalaisia unia, joista en muista kauheasti mitään tarkkaa. Joitakin kavereita oli mukana mun unissa, ja, kuten myös usein mun unissa, tapahtui paljon epämääräistä harhailua ja eksymistä outoihin paikkoihin, mutta tosiaan, muistikuvani ovat hatarat. Mutta parasta ehkä: jossakin vaiheessa mun uniani Martin Freeman kidnappasi mut.

XDDD

Miksi joka kerta kun näen jotain unta julkkiksista, se ei voi olla mitään suht normaalia?

Niin no joo, oonko mä nyt niin kauhean normaali muutenkaan, mutta siis. Mietitäänpäs taaksepäin mun viimeisimpiä julkkisuniani.

Robert Plantin kanssa mä murtauduin autiotaloihin varkaisiin:
INURDREAMZPLANT.jpg

Charlie Sheen oli mun huonenaapurini yliopistoasuntolassa:
charlieinurdremaz.jpg


...

Ja nyt pikkuinen brittimies (jota mä haluan paijata maailman loppuun saakka koska se on niin yltiölutunen ja miten helvetissä mulla on kestänyt näin kauan tajuta se kunnolla) KIDNAPPAA mut.

kidnappinguINURDREAMZ.jpg


HAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAAH. 8D

Mutta tämä on selkeästi väärin, koska:

a) siitä nyt ei takuulla olisi kidnappaamaan ketään. Edes unissa.
b) Mun olisi päinvastoin pitänyt kidnapata se.

Mistä tuli mieleen, että Martin olisi kyllä kiva joululahja:

trolol.jpg

>;D

Mutta pukki tuskin tuo sitä mulle lahjaksi, koska en usko olleeni kyllin kiltti. Yhy. ;_;

Joo joo. Nyt menen ja olen hiljaa.

Ja kaivan itselleni haudan samalla, koska olen säälittävä. :---D
« Uudemmat -