IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Muut
Perustettu
10.7.2006
Tilastot
Käyntejä: 694 (1.7.2008 alkaen)
Koko
5 jäsentä
Tyttöjä: 3 (60 %)
Poikia: 2 (40 %)
Keski-ikä
29,8 vuotta
Otos: 4 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 29,1 vuotta
Poikien keski-ikä: 31,9 vuotta

Jäsenet (5)

AntiGenreistiKittyliini84HeartsyndromeMysfi
« Uudemmat - Vanhemmat »

Monogatari*Luonut: MonogatariKeskiviikko 14.07.2010 23:42

Täälläkin oli sitten jossain vähän ukkosta. Ei kyllä missään kovin lähellä tai kovin pahana. Kuulin jotain kaukaista jyrinää, mutta siinäpä se. Ei edes mennyt sähköt vaikka ne menee yleensä vähääkään voimakkaammasta tuulestakin. Kunnon ukkosmyrsky vois olla aika hieno. Voisin mennä ulos katselemaan <3
Puolen tunnin päästä Kate tulee hakemaan ja mennään kuoroharkkoihin. Pitäisi olla mukavaa kuten aina.
Sain hiuksianikin taas vähän lähemmäs tavoitteena olevaa valko/hopeista. Ei se vieläkään mikään täydellinen ole, mutta kyllä se siitä pikkuhiljaa. Leikkasinkin niitä vähän niin nyt on vähän paremman näköinenkin kun on jonkin mallinen eikä vain ylikasvanut.
Sain myös jo vähän aloitettua laatikoiden pakkausta. Täytyy jatkaa kun tulen takaisin harkoista. Jos saisi kaiken tarvittavan tänään laatikoihin niin äiti saisi kuriirin tilattua mahdollisimman pian ja saisi senkin asian pois päiväjärjestyksestä.
Granthamin pahvilaatikkotarjonta oli melkoinen pettymys. Ei mitään kenkälaatikkoa isompaa postituslaatikkoa löytynyt mistään. Täytyy siis yrittää saada kaikki mahtumaan näihin pariin pikkuboxiin, jotka minulla olikin jo valmiiksi.
Olisikohan liika toivottu, että huomenna ei sataisi. Haluaisin vihdoinkin päästä jousiammuntatreeneihin kun en ole niissäkään kolmeen viikkoon taas ollut.
Joo, jos sitä nyt vaikka ruokkisi koirat ja valmistautuisi lähtöön, ettei Kate joudu sitten odottelemaan kun tulee hakemaan.

vauhtikana[Ei aihetta]Luonut: vauhtikanaKeskiviikko 07.07.2010 03:39

PIHALLA UKKOSTAA

Sakura``no nyyhQLuonut: Sakura``Torstai 27.08.2009 10:04

vittuku joskus yöllä kahen aikaa ukkosti ja sato vettä iha kaatamal nii arvatkaa kuka heräs siihen ja ei saanu vähää aikaa unta -.-'

wilmäy[Ei aihetta]Luonut: wilmäySunnuntai 14.06.2009 12:22

Hüiii, yöllä oli hirrrrrrrrrrrmune ukkonen !
Yhessävaiheessa jyrähti niiiii kovasti että olin iha varma että osu johonki talooon ko talo oikee tärähti! :::
'D

EIKÄ toki edestaas pelottanu :::D:D::

« Uudemmat - Vanhemmat »