IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Autot ja muut kulkuneuvot
Perustettu
30.11.2006
Tilastot
Käyntejä: 979 (1.7.2008 alkaen)
Koko
1 jäsen
Poikia: 1 (100 %)
Keski-ikä
22,1 vuotta
Otos: 1 jäsen
Poikien keski-ikä: 22,1 vuotta

Jäsenet (1)

goodah
« Uudemmat - Vanhemmat »

ashtrayhearttKIITOS TÄSTÄ TURKULuonut: ashtrayhearttTiistai 21.09.2010 20:46

1. Venailen maanantaina muutenki loistavan päivän (-_____-) päätteeks bussia kymmenisen minuuttia, sitten ku se tulee, ni siinä on toinen bussi edessä, se toinen bussi pysähtyy sille pysäkille ja mun bussi ei nää mua ja aja aihan tyytyväisenä ohi. Vitutti ihan semisti.
2. Tänää aamulla menin kouluun ni bussin katto vuotaa sellasen ihanan puron mun takille ennen ku tajusin hilata perseeni käytävän puoleiselle penkille
3.Koulusta kotiin tullessa bussi lähti just mun nenän edestä ajamaan pois

NIIN EETÄ KIITTI JA ♥♥♥ TURUN BUSSIT JA BUSSIKUSKIT.

riiaaHAHAHLuonut: riiaaKeskiviikko 31.03.2010 12:48

ollaa aika hyvii
myöhästysin yheksä bussist
ja nyt myöhästysin kymmene bussist ..
kolmas kerta toden sanoo :):)

saijajajaJESLuonut: saijajajaTiistai 02.03.2010 23:17

no huhhuh
ois ollu nii hyvä syy skippaa viulutunti ku ei ollu kyytii mut ei, mutsi keksii et mä lähen 15 min aikasemmi ni saan kyydin ja tuun dösällä himaa. no ei siinä sit mitää mut sit viulutunnin jälkee lähen sillee 5 min aikasemmi et ehin 19.45 dösää. No mä kiiruhan siihe dösärille sit venailee sitä dösää. Kello tulee 20 ja meen hakee sisält dösäaikataulun ja varmistan et se dösä varmasti tulee. Jep, 19.45 Nurmijärvi-Rajamäki. Otan toisenki dösäaikataulun varmuudeks (niist kumpikaa ei ollu vanha) ja ei siellä mitää 19.45 dösää ollu vaa vast 20.15. Soitan Siirille jol ei oo saldoo ja joka oli ehtiny jo kävellä länkkärille et nyt kävi näin ja sit soitin Fannyllekki ja saan kuulla et tänää alko joku helvetin bussilakko! No jään siihe sit viel oottelee sitä 20.15 dösää ja no sitte se tuliki ja mutsi soittaa just samaa aikaa ku oon just saanu maksettuu sen matkan et ollaa täs Nurtsil. No pikkuse myöhästä oli siinä vaihees sit vaihtaakki autoon. Siinä sit venaillaa et se bussi lähtee. Vähä enne sitä pysäkkii mihi mun piti jäädä et kävelen siit fannyn kaa sit länkkärille ni painan stoppii eikä se jätä mua siihe pysäkille vai vei mut sit urttilantielle ! Kännykkä piippas koko aja et akku loppuu iha just enkä voinu ees soitella ku vaa semmosii oon tääl tuun sinne moi! puheluit:D Sit ku oon nousemas siit bussist ni viulu juuttuu siihe penkkien välii ja en meinannu päästä sielt pois. Onneks ehin sit ennenkö se bussi ois lähteny taas ajaa.

HUAAAAAAAA

rullaaTÄMÄ EI OLE MUN PÄIVÄNILuonut: rullaaMaanantai 14.09.2009 20:49

.... ensinnäki aamulla isä heitti mut töihin mennessään malmille, et ei tarvinnu sinne mennä bussilla. samalla hetkellä (minuutin etuajassa) 52A lähtee mun nenän edestä pysäkillä, ku etsin lompakkoa et voisin mennä sisään ja maksaa lipun ._. SAMAAN AIKAAN 512A LÄHTEE VIEREISELTÄ PYSÄKILTÄ.

ku sit pääsin kouluun, aulassa ei ollu pöytiä eikä tuoleja (nostin sinne sellaset 8''D) ja istuin siinä ja totesin että kotiin oli jääneet
a) avaimet (mukaan lukien kaapin avain >> roudasin kaikki kamat mukana koko päivän)
b) äikän essee joka piti palauttaa tänään
c) fyssan kirja ja vihko
d) tiketin lippuvarauslappunen (tosin sain liput ilmankin, et ei se sillai haitannu, mut silti ärsytti XD)

ja sitten muuan herra AROAHIOSFASIOFJAOIJhikkeN.I. suvaitsee istua tähän ainoaan pöytään ja viettää siinä 45 minuuttia.

no, sit alko koulu . mut valittiin luottamusoppilaaks - kera herra perskarvan. ;____;

lopulta päästiin ja lähin keskustaan tikettiin hakee tsukiconin konserttilippuja. tulin takaspäi junalla puistolan asemalle ja siitä olisin ottanu 75An joka menee meidän talon ohi, mut sit meninki siihe ERI SUUNTAAN MENEVÄÄN 75Aha ja päädyin jonnekki siltamäkee. =A= kävelin takas assalle ja otin toisen bussin jolla sitte PÄÄSIN kotiin. viimein.

kotona mua odottaa Seitsemän Elämää - DVD... JOKA PITI TÄNÄÄN PALAUTTAA....


.. PUISTOLAN ASEMALLE (siis siellä on ärrä XD)! minnekä muualle ._.

löysin muute jopa ne avaimeni jossain vaiheessa. *huookaus*

ja kepi kriiseilee herra naamansyöjäänsä -_- voi luoja

"jestas pelastakaa mut jos mä kuolen"

ekaks menin tiinan mummolle ku tiina oli siä ja sitte me siä oltiin ja vähä pelattiin guitar herouta ja oli muute ihan jees peli.sitte myöhemmi me lähettiin kaupunkiin shoppaileen ja en taaskaan pystyny olla ostamatta mitään.tällä kertaa tuli ostettuu sellaset ihanat kengät<3


sitte kaupungista kotiin samalla bussilla riikan ja karrin kans.eka ne söi ja sitte lähettiin turriin ja sielä me sitte mässäiltiin karkkia ja laulettiin jälleen kerran sing staria:)

sitte me sovittiin että lähen kotiin sitte tolla 22.45 bussil ku olin laiska enkä vittiny kävellä kotiin asti.no me oltiin jo ajoissa sitäpaitsi pysäkillä venttaamas sitä mutta eipä näkyny,mut oli kaks vaihtoehtoo:joko se meni iha hiton aikasi tai sitte se jätti tulematta ja oon kyllä ton vikan kannalla et jätti tulematta.

seuraava joka meni niii oli sitte 23.30 bussi mutta ylläri ylläri seki oli myöhäs melkein vartin.no ei meillä onneks ollu tylsää ku venailtiin sitä että kyllä juttua ja tekemistä riitti:Dvähä musiikkia ja sekopäistä hyppimistä ja pomppimista mut se oli hyvä tapa vaan pitää ittensä lämpösenä ja vähä taas tuli haulikko juttuaki heitettyä:D"tahdon saada haulikon,tahdon sillä sua nyt päästä ampumaan:D"

ja ku bussi tuli niin huusin vaan wuhuu nyt se tulee vihdoinki!!! varmaan niit et koko pirkkala senki kuuli:D



hennihennihenniporvariteinejä ;)Luonut: hennihennihenniKeskiviikko 08.07.2009 01:59

ENSIKS ;

mennäää skopal kaupunkiii ja si sieltä suskulle
ja ravataa sillee joku 2 kertaa vt:l ja ärräl hakee leffaa ja karkkiii :D
sitte mennnää taksil koskarillle
koskarilt taksil keskustorille
keskustorilt suskulllle ;)
syöny tosiaa joku 3 juuustooo ft saraö- ;)


MAKOUjaahas...Luonut: MAKOUTorstai 21.05.2009 02:16

...ja kaikki lähti liikkeelle tästä pienestä kommentista :3

Makou sanoo (22:39):
pitää vaa mennä oikeeseen linkkaan XD

Taiteesta kiitos Minnalle! :'D
« Uudemmat - Vanhemmat »