IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Urheilu ja liikunta
Perustettu
9.3.2007
Tilastot
Käyntejä: 1 873 (1.7.2008 alkaen)
Koko
39 jäsentä
Tyttöjä: 29 (75 %)
Poikia: 10 (25 %)
Keski-ikä
21,4 vuotta
Otos: 22 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 21,6 vuotta
Poikien keski-ikä: 21,1 vuotta
Ylläpitäjä
trance

Jäsenet (39)

riiinä-belierH2Ojo-nna^laurääääspidermän-sussu--||mariaMatZ0Rom30AnaniasKyrsä-taarupale`oonnapasBendet||
« Uudemmat - Vanhemmat »

immortaleVieroitusoireitaLuonut: immortaleMaanantai 03.08.2009 15:59

Palasin eilen kotiin ja taas huomenna olen menossa Helsinkiin. Siellä on mm. jotain ohjelmaa, joten ei pitäisi tulla tylsää. Tänäänkin on klo 17 ratsastus. Sinne pitää kaivella tavaroita. Harmi, ettei mulla ole turvaliiviä, taas olisi iso lista mitä pitäisi ostaa.Ruuan jälkeen vois käydä uimassa ja yrittää uida sellainen 100 m tai ainakin 50m. Leirikin on jo ohi. Oli ne vaan mukavia päiviä kun sai piirtää, syödä, pelata, liikkua ja tutustua uusiin ihmisiin. Loppuleiristä oli kyllä uupunut olo, tänäänkin nukuin kymmeneen asti. Niin ja kirjastokortti pitäisi löytää... Kamalaa kun on kaikki hukassa tai kadoksissa.


janssk[Ei aihetta]Luonut: jansskSunnuntai 05.07.2009 01:12

olin tos reilu kaks tuntii sit uimas 8)
med karo svetu siru jake +joonas&antti tuli vaa kököttää rannalle
nii ja sit alko sataa vettä 8D
että näin,huomen uusiks.
En meinannu kiusata Sonjan kans jotai kakaraa sii meiä ees bussis. Huusin siä jtn et: pellervon takki ei puhua sinulle. Ja siis korjaus,se oli mun isän takki. Telttamies. En jaksa selittää :D

Eile oltii uimassa. : )
Jokku pikkujäbät kyyläs ku mentii uimaopetusta Janskun,Heidin,Paulan ja Eerikan kanssa 8DD
Sit mut heitettii vetee :< Ja viskottii Heidiä siel :3

Ja jalkaa tuli haava kantapäähä ku mul on nii vitun paskat lenkkarit ja kävin hölkkääs. 8<

ps.Janette on pervo.
pps. Sims -->

CRAYONNUIMAAN VAA. :))Luonut: CRAYONNTiistai 10.03.2009 23:31

Uimas Paulan kans<33 Ensi mentii Paulalle ja sit mentii vaa jonnekki pusikkoo laskee liukureil ja menin puuta päi :'D Oltii koulus kahel tunnil ATK:ssa ja eka säädettii ruottis Paulan kans taas jotai omaa niil koneil,ja äikäs Paula ja Tinja sai ne koneet TAAS tilttiin :'D Paulal ja niil o läski kissa muute. Sit ku piti kattoo niil Pirates of the Caribbeania nii selitettii vaa toisillemme jotai missä kukaki asuu :D Ja puhuttii sit syödes siit et Veeti on puoliks saksanpaimenkoiraa XD Ei hävettäny uimas ei.. Bussi pikkasen täynnä. Oltii vast klo. 20.50 takas Ruoveel. Yhyy väsyttää ja meen nukkumaan terppa.

|HeizuintiaaaaaLuonut: |HeizSunnuntai 16.11.2008 20:48

käytiin taas tänään anskun kanssa uimassa! Oltii nii reippait et uitii n. 1100m :) osa siit kyl juoksuvyöllä pappojen seassa :D

EpistemeOpettele uimaan, bitch!Luonut: EpistemeLauantai 01.11.2008 00:39

Joo.. Ei se liikkatunti niin kauheeta ollu, mä en vaan nähny sit mitään ilman laseja.. OIs ollu reilunpaa jos kukaan muukaan ei ois nähny, mun naama varmaan ihanan kirjava, niinkun aina kun ei oo kunnon pakkeleita... Siis no joo, oli se vähän perseestä, joinki sitä vettä vahingos varmaan 3 desii ja lopputunnista ja sitten kramppas jalka.. >.<" edelleen koskee siihen, vittu! Ainii, en mä ees osannu uia! Potkin jaloilla jotenkin oudosti vuorotellen yhellä jalal silleen et toinen on koukus 8)... Loppujen lopuksi päädyn siihen että tunti oli aika perseestä, mut ois voinu olla kamalampaakin!

Filosofian tunnin alku oli ainakin hupaisa :D

Esapossu[Ei aihetta]Luonut: EsapossuSunnuntai 14.09.2008 19:16

no meni eiliset kisat huonost -,-

oon joku surkein ikin.
« Uudemmat - Vanhemmat »