IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Muut
Perustettu
17.4.2007
Tilastot
Käyntejä: 473 (1.7.2008 alkaen)
Koko
1 jäsen
Poikia: 1 (100 %)

Jäsenet (1)

OfBloodAndSalt
« Uudemmat - Vanhemmat »

elbaMÄÄ AVAUDUN VÄHÄ NY!Luonut: elbaTiistai 10.03.2009 23:20

Oon nyt koko illan lukenu mantsaa ja vieläkin pitäis lukee mutta mun on pakko tulla kertomaan teille tosta mun vallattoman ihanasta naapuristani. :)))) Ulkona on satanu lunta varmaan ehkä hmmmm 1 sentin verran ja tietenkin naapurini pitää heti harjata lumet pois. Joo, oisin ymmärtäny jos se tosiaankin harjais ne mutta ei KUN NE PITÄÄ KOLATA POIS JA SAMALLA HAKATA SILLÄ VITUN LUMIKOLALAPIOJUTULLA MAATA! Ja hakkaamisesta johtuva ääni ei toki kuulu minun makuuhuoneeseeni ja häiritse kirjoituksiin lukemistani.

Kyseinen naapuri on muutenkin maailman ärsyttävin henkilö. Mein takapihalta piti kaataa vaahtera koska syksyn tullen osa lehdistä eksyi hänen puolelleen. =) Muistan myös kun kesällä vein mattoja ulos tuulettumaan ja laskin ne hetkeksi aidalle että pystyin hakemaan lisää mattoja ulos. No, eikös tämä valloittava naapurini ollut sitten heittänyt ne alas koska matot olivat myös hänen puolellansa aitaa. =) Ja aina talvisin kun pitää kolata tuota yhteistä aluetta niin kolataan aina tasan sama alue. =) Kerran hän oli ottanut vähän meidän puoleltakin lunta ja heittänyt ne sitten ystävällisesti takaisin. =) Hän vihaa myös kissojamme, ne kuulemma karkailevat usein ja kuseskelevat samalla. =) Niijoo ja sit se valittaa siitä ku mein etupiha on korkeemmalla kun tuo maa on noussut, niiiiiin sadevesi laskee hänen puolelleen ja hänen laattansa eivät saisi kastua koska ne on sisälaatoiksi tarkoitettuja laattoja. =)

MUTTA MIKSI JUURI MINUN NAAPURISSANI PITÄÄ ASUA SAATANAN KÄTYRI?!

Olen suunnitellut että kun hiljaisuus alkaa täällä 22.00, niin menen kolaamaan pihaa kovaäänisesti 21.50 ja lopetan kello 21.59. =) Minulla on oikeus tehdä niin koska minulla on kirjoitukset ja minua ei saa häiritä silloin!

Sue_Cidal...edelliseen viitaten...Luonut: Sue_CidalMaanantai 25.08.2008 16:01

Jos se ei kohta lopu, niin mä tulen hakun kanssa seinästä läpi. Katotaan sitten kumpi nauraa lujempaa, prkl.

Että terveisiä vaan - kyllä ne Kirkankin Kyyneleet loppu ku seinään!

Itseasiassa siivosin tänään. Kävi samalla lailla kuin "liikunnallisten harrastusten uuden aloittamisen" suhteen, eli en uskalla juuri poistua kansainvälisille vesille. Heti kun näyttää nokkaansa ulko-ovesta, se hyökkää. Oikeastaan sain kohtauksen jo aamulla jääkaapilla. Ihan hiljaista, ja yhtäkkiä se rääkäisee keittiön ikkunan alla jollekulle pahaa-aavistamattomalle kanssa-asujalle. Tuplaikkunakaan ei pelasta ihan kaikelta.

En ole ihan varma, pystynkö enää menemään töihinkään. Tuli vastaan vähän ennen klo 23. Siihen aikaan tämän kaupungin NORMAALIT mummot ja kyylät on jo nukkumassa...

Niinpä tällä hetkellä kirjoittelen täältä jätevuoren alta. En uskalla viedä keräyspapereita ja roskapusseja, koska joudun menemään ulos. Se näkee käytännössä neljään suuntaan, päätykämppä ikkunat 3 suuntaan ja siihen neljäntenä ovisilmä päälle. Eli nalkissa ollaan. Roskapönttöjen kolistelu, tonkiminen ja kaataminen on toki tuttua, mutta kun vasta nyt sisäistin verhojen jatkuvan heilumisen parkkipaikan suuntaan, pelästyin tosi pahasti. Mitä se on ehtinytkään vuoden aikana nähdä? Onko sillä kenties joku tiirailukolonen mun vaatekomeroon? Saunaan!?!

Nyt muuten keksin, mitä teen huomenna. Joku oli kaukaa viisas ja vei roskat salkkareiden aikaan. Se onkin toinen niistä kahdesta sarjasta, mitä se kyylää telkkarista. Arvatkaapa, mikä se toinen on?

Big Brother.

« Uudemmat - Vanhemmat »