IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Fanclubit
Perustettu
21.5.2007
Tilastot
Käyntejä: 1 189 (1.7.2008 alkaen)
Koko
4 jäsentä
Tyttöjä: 4
Keski-ikä
27,8 vuotta
Otos: 3 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 27,8 vuotta

Jäsenet (4)

hannabananatsuraiamy-winehousemarjapuuro`
« Uudemmat - Vanhemmat »

Meganeall we have [is one another]Luonut: MeganeSunnuntai 01.12.2013 03:43

Long time no fiilistelyblog, pitkästä aikaa. Tosin ei pelistä tällä kertaa.

Yritän kirjoittaa mah. ympäripyöreesti, mut broilereita löytyy. Allergiset ja vegaanit varokaa.

Olkoon kuinka höhlä leffa hyvänsä, Pacific Rim oli ihan tajuttoman hyvä. Kliseitä siellä täällä, "tiedettä" jossa ei ole mitään järkeä, tyhmiä AI kommentteja… ja nautin joka sekunnista. Koska jättirobotit ja pirun makeen näköset jättialienit. Yks hienoimmista leffoista vähään aikaan.

Paras asia ko. leffassa (allekirjoittaneen mielipide)?

Soundtrack.



Ihan. Vitun. Badass. Ehkä paras leffa/peli/mikätahansa soundtrack pitkään aikaan. On ollut hyviä siellä täällä, mutta ei oo kovin moni napannu samalla tavalla ku tää. Soi taustalla tälläki hetkellä. En yleensä oo kovin hyvä kuuntelemaa leffamusiikkia, oon sen verran keskittyny itse leffaan et musiikki jää taka-alalle, mut ei herranjumala tää nappas. Nam.

Joku sano et siinä dual-fight systeemissä ei ollu järkeä, mut ite tykkäsin ideasta. Voi kyllä olla et tykkäsin ideasta et veljekset hoitaa homman kotii (veljeys ja sisarukset yleensä on aika läheinen käsite joten voi olla aavistuksen jäävi mielipide mutta olkoon). Toisaalta oon samaa mieltä et se miten se käytännössä toimii ois voinu selittää paremmin, nerual link/handshake whatever oli vähän turhan… epätarkka käsite. Tai no hermoston sinänsä, mut miten siihen liittyy muistot ja ajatukset en oikee päässy kärryille.

Toinen minkä laskisin kritiikiks oli GlaDos. Älkää käsittäkö väärin, Ellen McLain on loistava ääninäyttelijä ja GlaDos itsessään ihan mahtava hahmo, mutta kyllä se vähän pilasi immersiota kun SPOILER WARNING!! sankarit putoavat ilmakehästä ja passiivinen GlaDos ilmoittaa että "epätasapainossa. Vaarallinen putoamisvauhti."

Oli pakko jakaa. Ois pitäny kattoo leffa aikasemmin, mut parempi myöhää ku ei milloinkaa, oon ihan tyytyväinen et katoin. Joululahjavinkki: Haluan Hugo Martinin concept artin kaikista jägereistä (ja miksei kaijuista) A3-julisteina. Ok? Ok.

Menkää kattomaan leffa. Koska "meri on tullut takaisin". /*SLAPPED* Inside läppää oman pääni sisältä hue hue tyttö nyt nukkumaan.

Hyvää yötä ja jouluodotusta, JiiBee/Megane kuittaa täältä Brittilästä o/



Heiiiiii ihan ku nää pitenis aina vaa? Vai kuvittelenks mä? Emt, mut näit on kiva kirjottaa, luki näitä kukaan tai ei, vaikken mikää hirveen hyvä kriitikko ookaa. Kirjottaminen on kivaa.

Kayin4D: SeksirobottiLuonut: KayinKeskiviikko 14.09.2011 14:10

Eilen tuli dokumentti, jota en katsonut, mutta ajattelin katsoa tänään. Menin nelosen sivuille ja kun ikkuna avautui, kommentit hyppäsivät silmilleni. Suurimmalla osalla oli sama viesti: Sairasta!

Onko? Ajatelkaahan kokonaisuutta ja loppuun asti.
Meillä jokaisella on tarve rakastaa ja tulla rakastetuksi. Jokaisella ei ole mahdollisuutta siihen. Entä jos teknologia pystyisi tarjoamaan edes imitaation siitä?



Nykyään tämä ei ole vielä mahdollista, mutta lähitulevaisuudessa voi olla. Ihmiset menee koko ajan lähemmäs koneita, ja koneet lähenee ihmistä. Luulen että tulen näkemään vielä sen päivän kun näitä kahta on vaikea erottaa toisistaan.

Ja taas iso loikkaus robotiikassa. Robonaut 2:
http://www.sciencedaily.com/releases/2010/02/100205110636.htm
http://www.youtube.com/watch?v=lSk2iKqrp64

Robottien aistit ja niiden tiedon käsittely:
http://www.sciencedaily.com/releases/2009/11/091111120724.htm

"If you are able to locate ten sound sources in ten different directions, but if in one of these directions you see a face, then you can much more easily concentrate on that sound and throw out the other ones." -> http://www.youtube.com/watch?v=ZhaeOcmnW8Q

Neuro-computer:
http://www.sciencedaily.com/releases/2010/02/100202111752.htm
http://www.youtube.com/watch?v=nXncJZCMog0
« Uudemmat - Vanhemmat »