IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Muut
Perustettu
12.3.2008
Tilastot
Käyntejä: 1 617 (1.7.2008 alkaen)
Koko
16 jäsentä
Tyttöjä: 10 (63 %)
Poikia: 6 (37 %)
Keski-ikä
29,7 vuotta
Otos: 13 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 30,1 vuotta
Poikien keski-ikä: 28,4 vuotta
Ylläpitäjä
unluky

Jäsenet (16)

skrattaMilyDarraEnkeliunlukyn|ssukka^Lara_JasudinMaiJaPlusKaKs[nanaa]pikkukananen-cannibal-pimuliLaaZZeRaQu^^anskuinenJaanaliini
« Uudemmat - Vanhemmat »

Tinder91Eilinen...Luonut: Tinder91Torstai 11.06.2009 17:01

Työkaveri: panot pitää aina varmistaa ==DD
Toinen työkaveri meni pitki kauppaa stn tasokäärryjen päällä.
Sit illalla käytiin Mayan kanssa meillä, myytiin Maijalle skootteri, ja pistettiin toinenkin
Peugeotin skoba myyntiin, ota yht, jos kiinnostaa.
Sit mentiin käymään Kivihovis noppeest, siel oli arto ja jenni ja jarkko ja niin edelleen.
Sielt sit käytiin alanteil, ja vietii Caro ja Ellu Ellulle. Sit mentiin Caron ja Ellun kans Ellun mökille, ja juteltii syntyjä syviä. Ja sitten heräsin, lähin inssiin, mutta eipä se oikein onnistunut, ei se kaukana ollut, mutta oli kuitenkin liian kaukana. Nyt sit pitäis mennä koht töihin, jipphei.
Huomen olis vapaapäivä, tietääköhän kukaan mitä silloin tapahtuu ;D
8 tunnin työpäivä smarketissa alkaa olemaan lopuillaan, viimeiset hetket taukohuoneessa raastavat viimeisiä aivosoluja, jotka selvisivät viime illasta. 58min jäljellä, 57min jäljellä enää päivästä kun nousen kuumottavasta huoneesta kohti jäätävää kassaa, jossa olemassaolollani on vain ja ainoastaan yksi tehtävä... palvella.


Wand-das-market painajaisiaLuonut: Wand-daSunnuntai 04.01.2009 08:46

näin sit unta et s-marketille loppui melkein kaikkien tuotteiden tulo.. ja kaikki oli tyhjillään ja seinien ympärillä oli vain palvelutiskejä.. ja sielläki vaan muutama piirakka myynnissä ja keskel kauppaa oli sellasia..piknik pöytiä..asiakkaat olivat vihaisia.

sitten ku menin pitämään ruokataukoa piknik pöydälle niin siel oliki kaikki muutki syömäs kuin mie ja asiakkaat joutuvat jonottaa ja minua säälitti. siellä oli samalla myös jonku koulun ruokailu samassa tilassa.. kamalasti ihmisiä..

samote simpan krapulaiset ihmiset kaikki söivät siel pizzojaan.. ja vertailivat ananaspalojaan. pieniä ananas paloi on helpompi syyä mut isommat näyttävät herkullisimmilta.. :P nyt en saa unt ku oli tollanen painajainen..äää!!!
http://www.iltalehti.fi/uutiset/200812038696527_uu.shtml Pusulan ässän pihalla tällästä, voi elämä. Kukakohan mahtaa olla asialla?

« Uudemmat - Vanhemmat »