IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Paikkakunnat ja alueet
Perustettu
3.12.2008
Tilastot
Käyntejä: 584
Koko
5 jäsentä
Tyttöjä: 1 (20 %)
Poikia: 4 (80 %)
Keski-ikä
15,5 vuotta
Otos: 2 jäsentä
Poikien keski-ikä: 15,5 vuotta
Valvojat
Zibulius

Jäsenet (5)

sammyy_make-_-ZibuliusrPn`mossedaa
« Uudemmat - Vanhemmat »

RauhaRiutuliesiAction in Muurame-CityLuonut: RauhaRiutuliesiKeskiviikko 29.07.2009 00:10

Pyöräilin tänään jäätelölle :D Mut se ei nyt ollut tässä se juttu.
Kun mää tulin Muuramentien risteykseen, siinä tuli poliisi vastaan ja olin oikein tyytyväinen että olin tullu pyörällä (Vaikka tuskin poliisi Masaista kiinnostuisi). Mutta sitten mää huomasin, että siellä pusikossa kykki poliisi luotiliivi päällä ja kun poljin edemmäs, huomasin lisää poliiseja puskassa ja tiellä ja monta maijaa pysäköitynä tienlaitaan. Kaikki tuijotteli yhtä taloa. WTF?

Poljin eteenpäin ja ihmisiä alkoi tulla vastaan. Pieni kansainvaelluksellinen teinejä valui paikalle kattomaan, mistä oikein on kyse. Kaikki tuntui tietävän mutta kukaan ei oikein kertonu mulle :/ Joku sano että jollakulla on ase, toinen, että siellä on ammuttu. Ja lisää poliiseja tulee paikalle.

Ihmisiä kerääntyi siihen pikkukoulun viereen rivitalonpään parturin pihaan ja mää menin sinne myös lopulta. Kävelytienpätkä oli suljettu. Siinä tuijoteltiin ja sitten poliisit alkoi lähteä ja joku sanoi, että kyseessä oli aiheeton hälytys poliiseille tahi muu mikä. Lopulta mitään sen kummempaa ei taaskaan tapahtunut täällä Muurame-Cityssä. Yhden pidätetyn(kö) näin, kun se päästettiin pois sieltä maijan perästä.

Ei takaa-ajoa, ei ammuskelua, liekinheitintä, vaarallisia ja jännittäviä tilanteita ja pidätystä/rikollisen karkaamista kaapatulla poliisiautolla. Taaskaan.

Noh, ihan hyvä.
« Uudemmat - Vanhemmat »