IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Minä ja muut
Perustettu
23.10.2009
Tilastot
Käyntejä: 633
Koko
5 jäsentä
Tyttöjä: 3 (60 %)
Poikia: 2 (40 %)
Keski-ikä
26,7 vuotta
Otos: 5 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 30,0 vuotta
Poikien keski-ikä: 21,9 vuotta
Ylläpitäjä
Constanzia

Jäsenet (5)

emmakanervaConstanziaK1M^to-jaa

Kuvaus

Kiinnostaako sinua kokea, miten elokuvan tai teatteri-esityksen käsikirjoitus syntyy?

Tule mukaan kokeilemaan uutta tapaa kirjoittaa yhdessä!

Helsingin Kaupunginteatteri ja Metropolia Ammattikorkeakoulu ovat kehittäneet verkossa toimivan käsikirjoituspajan, joka mahdollistaa luovan, hauskan ja yhteisöllisen kirjoittamisen.

Nyt mukaan halutaan kirjoittamisesta kiinnostuneita nuoria tekemään yhdessä käsikirjoitusta, josta tuotetaan esitys Studio Pasilaan elokuussa 2010. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta käsikirjoittamisesta. Riittää, että olet halukas työskentelemään yhdessä muiden nuorten kanssa - ideoimaan, kirjoittamaan toisten ideoista, muokkaamaan omaa tekstiäsi ja kommentoimaan muiden kirjoituksia.

Käsikirjoittaminen aloitetaan tammikuun 2010 alussa. Käsikirjoitus valmistuu maaliskuun puolivälissä, jolloin Metropolian teatteri-ilmaisun ohjaajaopiskelijat aloittavat esityksen harjoitukset. Käsikirjoittamista ohjaa ja vie eteenpäin teatteri-ilmaisun ohjaaja, kirjailija Emma Puikkonen. Käsikirjoittaminen tapahtuu pääosin verkon välityksellä, mutta ryhmä kokoontuu kaksi kertaa kirjoitusprosessin aikana. Mukanaoloon tarvitset siis tietokoneen ja nettiyhteyden, jota voit käyttää säännöllisesti tammi-maaliskuun ajan. Aikaa kirjoittamiselle tarvitset n. 2-4 eripituista kertaa viikossa.

Hakemamme nuoret ovat 16-25 -vuotiaita Uudenmaan alueella asuvia henkilöitä, jotka ovat joko opintojensa loppuvaiheessa tai työelämässä.

Jos kiinnostuit, lähetä sähköpostilla lyhyt kuvaus itsestäsi sekä siitä, miksi haluat mukaan kirjoittamaan, 3.11. mennessä projektituottaja Eeva Meltiolle: eeva.meltio@metropolia.fi. Mukaan valituille 20 kirjoittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.