IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Tapahtumat
Perustettu
15.8.2010
Tilastot
Käyntejä: 423
Koko
2 jäsentä
Tyttöjä: 1 (50 %)
Poikia: 1 (50 %)
Keski-ikä
25,7 vuotta
Otos: 1 jäsen
Tyttöjen keski-ikä: 25,7 vuotta

Jäsenet (2)

ketju92POKEMON
« Uudemmat - Vanhemmat »
Miitin alkaessa eilen, ja lähtiessämme kohti ensimmäistä pleissiä, Kiina oli valunu porukan mukana sinne aika hännille, Kanadan luokse.

Sillä jalkakäytävällä oli sillain rajattu, että kummalla puolella jalankulkijoiden ja pyöräilijöiden pitäisi kulkea. Kanada hyppäsi sinne pyöräilijöiden puolelle ja sanoi jotain:
"Mä olen polkupyöräilijä."
Johon Kiina oli:
"Huomaan. Kukaan ei epäile että olisit kävelijä."
Ja molemmat repeili siinä.

Eikä Kanadaa näkisi muutenkaan jos häneen ei usko, repikää siitä ~ XD
Oli ihana miitti tänään, mutta siinä vaiheessa kun ruvettiin kävelemään sinne pikku-veskulle, rupes jotenkin päässä huippaamaan, oksettamaan ja väsyttämään helvetisti..

Minä, Kanada ja Etelä-Bela oltiin siinä joskus puol yhentoista maissa(vai mitä se kello olikaan) rautatieasemalla, jonne sitten ensimmäisenä eksyi Liettua, sen jälkeen öö.. öö.. En muista tarkalleen, mutta Lamia ja sitten hään tämä joku korva-kaveri tuli(en kyllä muista tuliko se edes hänen kanssa tai mitään, mulla ei oo muistia) ja sen jälkeen mukavan iso porukka, jossa oli Pohjois-Belan, Sealandin, Tanskan ja Saksan lisäksi mm. Chibitalia mukana, en muista enempää.. Ainiin ja Nurmijärvi. AINIIN ja Enkku ja. ja. .. ja.. Mun aivot ei toimi. VENÄJÄ. Niiin se oli..

Mutta tosiaan, Romanoa ei näkynyt mailla halmeilla, kun venattiin häntä ainakin kaksi tuntia siinä rautatieasemalla. Siirryttiin etsimään yhtä ihmistä linkkuasemalle, ja hänestäkään ei ollut tietoa ja pyörittiin siinä linkkuaseman takana ainakin joku tunti kenties? Pohjois-Bela ja Enkku ja Tanska, niin meni käymään kaupassa ja sillä välin me oltiin vallattu viereinen leikkipuisto, jossa vierähti seuraavaksi mukavasti aikaa..

Käytiin Mäkkärissä, ja otettiin sitten ruoka mukaan, koska siellä ei ollut vapaita pöytiä juurikaan. Mentiin taas linkkuasemalle, jonka takana syötiin ja sit mentiin pikku-veskuun, jossa mä rupesin sitten siinä yhen pöydän päällä nukkua. Pidettiin sitä larppiakin, ja mä nukuin siinä osan aikaa ja nousin itsekin hereille jossain ihmeen vaiheissa. Ehdittiin olla yksi liian pitkä kierros rakastan sinua- leikkiä ja sitten kolmet häät.

Hyvästelyt oli surullisinta aikaa, aina tähän hetkeen mennessä.. Itkeskelin ensi kertaa heti kun olin Liettuaa halannut viimeistä kertaa tuolla.. Hitto mua itkettää nytkin, kun muistelin taas sitä.. Mua jäi ahdistamaan, kun kukaan ei tullu mun luo ees muuten vaan, kun olin siellä sen puun alla itkemässä.. Mutta ei se mitään, mun kuoren alta läpi näkee harvoin sellasta, ja se näytti varmasti vaan siltä, että huonon olon takia olin vain siellä..

Mutta hei, kiitti kaikille, mulla on helvetinmoinen ikävä teitä kaikkia!
Elikkä seuraavasta yöstä perjantai - lauantai vastaiseen yöhön on enään kymmenen ~ En malta odottaa >ww<
Tarinoin yksin tuolla miittiyhteisössämme, eli mitä helvettiä.. XD

07.09.2010 09:26 <Jalle__> @ArthurKirkland: Ranskalaiset on hyviä ~ Mennään heseen, siellä saa halvemmalla kun ihmisillä on niitä etukuponkeja. 8D Eikä kukaa kuuntele mua. Hehe ~ Selitän jotain randomia

07.09.2010 09:29 <Jalle__> @varjopoika: Sie oot syötävän suloinen ihminen, tiäsitkös sitä~ Nugetit on ihan hyviä, mutta en erityisesti pidä niistä :3 KIINA RAKASTAA NIITÄ.

07.09.2010 09:30 <Jalle__> Mitä helvettiä mä selitän. Me tekstailtiin Kanadan kaa eilen illalla puol yhentoista aikaan, enkä tiä yhtään mistä me juteltiin. Ainakin muistan kirjoittaneeni, että en tajunnut sanakaaan mitä Kanada oli aiemmin tekstannut. >ww<

07.09.2010 09:31 <Jalle__> Ai perkele mun päähän koskee.. Saatana pitäis repiä jääkaapista ruokaa mukaan, ko tänää en pääse iltavuoroni takia syömään yhteiskoululle, mutta en tiedä yhtään mitä evästä pistäisin mukaan. ö________ö

07.09.2010 09:32 <Jalle__> Ja kaikkia kiinnostaa.com .... MIKS MÄ OON YKSIN YHYY TE OOTTE JÄTTÄNY MUT. Oho, kello onki kohta kymmenen, ja kukaa ei TIETENKÄÄ voi olla tähän aikaan koneella perkele, mulla on hyvä muisti. Ja sit vastaavasti mie oon päivä kahesta ilta kymmeneen nevadassa eli Orimattilassa eli Tetissä nuorisotalolla. x___________x

07.09.2010 09:33 <Jalle__> @Zanitas^^: @RollErrorX: Te saatte luvan tulla hihhuloimaan sinne mun seuraks~ >83

JalleLiveNawawa.Luonut: JalleLivePerjantai 27.08.2010 21:50

Hetalia miittiin on enää 23 yötä jos oikein osasin laskea ~ 4 viikkoa ja yks yö, ainakin näin selvemmin sanottuna XD
Hetalia miittiä @ Syksy -10, Lahti

Eli tosiaan, Lahdessa pidetään 18.9. Hetalia larppi, ja tässä olisi infoa miistä. 8)

Miitti alkaa kello 11-12, kun haetaan ensin kaikki bussilla tulevat Kauppatorilta ja Matkahuollon rakennuksen edestä, ja sitten junalla tulevia tullaan vastaan sinne rautatieaseman rakennukselle, ja kun kaikki ovat kasassa, niin miitti on virallisesti alkanut.

Tulemme mm. hääräämään Triossa, jossa syödään esimerkiksi n. kello 13-15 välisenä aikana jossain vaiheessa Mäkkärissä.
Tulemme sittenkin syömään rautatieaseman lähellä olevassa Hesburgerissa, sillä immeisillä on useita etukuponkeja.

Okei, okei, me käydään sitten sekä mäkkärissä että hesessä, kun tuolla on vähän kiistaa asiasta ^^'' ("HILJAA LAPSET")
Voimme lusmuta Triossa, puistoissa (PIKKUVESKU) ja sitä rataa.

Ohjelmassa mm. pullonpyöritystä, lännen nopeinta, Rakastan sinua- peliä, mafiosoa(*) ja sitten myös ajateltuna olisi tanssia Caramelldancea ja Tiputanssia 8D (jos joku omaa hyvät versiot esim kännykästä, käyttäkäämme niitä, mutta voin äänittää omalla kännykälläni nämä, mutta en takaa laatua) Ja sitten Hetalian alkutunnari suomeksi ~ Mie myös vedän Venäjän version miitissä, varautukaa siis XD

// * - merkatut ovat tänään keksimiäni, ja voi jättää pois jos ihmisiä ei kiinnosta, mutta ainenkin tuo Mafioso on aivan järkyn hyvä peli XD Voin selostaa pelin juonen täälläkin, jos joku sitä kaipailee, mutta pääasiassa vasta paikanpäällä 8)

--

Ja sitten ajatuksena olisi myös, että jokainen miittailija 'esiintyisi' jonakin Hetaliasta tuttuna hahmona (esim. Italiana, Saksana, Japanina, Amerikkana, mitä nyt niitä on) tai sitten soveltaa itselleen jonkun muun jännän ~ (esim. Helsinkinä, Lahtena, Tampereena, Pietarina, yms XD) Cossipakkoa ei ole, mutta muistakaa ilmaista itseänne sen verran, jos ette omaa pukua, niin että kenä hahmona esiinnyt 8))

--

Noniin, ja tässä olisi sitten listaa, kuka miittailija esiintyy larpissa(*merkatut niitä 'omia')(lihavoidut nickit -> aikataulut tiedossa):
Neuvostoliitto* - Jalle__
Englanti - ArthurKirkland
Belarus - Mrs_Naruto
Belarus - Zanitas^^
Liettua - [Muikku]
Kanada - RollErrorX
Suomi - CAPTAIN_SORA
Venäjä - varjopoika
Romano - Allu--
Kiina - Jallen sisko (kuvaajana)
Sealand - -pikkusisko-
Tanska - POKEMON
Saksa - momoiro

Hahmottomat(tai ei ole ilmoittanut vielä):
Golden_Lamia

Yhteensä tulijoita: 16

Lista kavereistanne, jotka (mahd) tulossa:
Preussi
Nurmijärvi*

Aikataulut:
Oma kyyti:
ArthurKirkland - Venäjän(varjopoika) kyydillä
[Muikku] - Vanhemmilta kyyti - 10 - 10:30 aikana Lahdessa
Zanitas^^ - Isältä kyyti - 10 - 10:30 aikana Lahdessa
varjopoika - Vanhemmilta kyyti, Englanti(ArturKirkland) tulee samalla kyydillä
Jalle__ - Tulee Zanitas^^:n kyydillä (sisko Kiina tulloopi sitten bussilla, lähtee tulemaan klo 10:50 -> perillä n. 11:15 kauppatorilla)
RollErrorX - Tulee Zanitas^^:n kyydillä

Bussilla:
POKEMON - Saksan(momoiro) kanssa bussilla - Lähtö klo n. 9 -> 11:05 Lahdessa
momoiro - Tanskan(POKEMON) kanssa bussilla - Lähtö klo n. 9 -> 11:05 Lahdessa
CAPTAIN_SASUKE - Jos pääsee, tulee bussilla.
Jallen sisko (Kiina) - Bussilla lähtee tulemaan 10:50 - viim. perillä 11:15
Mrs_Naruto - Tulee bussilla, menee rautatieasemalle suoraan (jää kyydistä ennen kauppatoria(?))

Junalla:
Allu-- - Tulee junalla kaveri mukana(?), lähtö kello 9:52/11:52, perillä n. klo 10:30/12:30
-pikkusisko- - Tulee junalla
Golden_Lamia - Tulee junalla, Lahdessa 11:41

Tulkaa ilmiantamaan tänne tai larpin omaan yhteisöön, jos olisit tulossa, millä olisit tulossa ja ketä esittäisit, niin osaan merkata tähän listaan. :)
« Uudemmat - Vanhemmat »