IRC-Galleria

Ajanvietettä ja apua IRC-Galleriassa

Monet oikeassakin elämässä toimivat tahot tarjoavat ajanvietettä ja apua myös IRC-Galleriassa. Tämän yhteisön kautta löydät mm. verkossa toimivan nuorisotalo Netarin, terveydenhoitajia, Galtsupoliisit sekä erilaisia yhteisöjä, joissa voit jutella sekä muiden IRC-Gallerian käyttäjien kanssa, että halutessasi myös joko julkisesti tai nimettömänä koulutetun aikuisen kanssa.

Yhteisön tarkoituksena on kerätä yhteen suurimmat IRC-Galleriassa auttavaa työtä tekevät toimijat. Isojen ja valtakunnallisten tahojen (kuten Mannerheimin Lastensuojeluliitto, Pelastakaa Lapset Ry ja Elämä On Parasta Huumetta ry) lisäksi IRC-Galleriassa toimii myös useita paikallisia tahoja, kuten nuorisotaloja.

Tiedot

Luokittelu
Tietokoneet ja Internet
Perustettu
13.9.2010
Tilastot
Käyntejä: 4 859
Kommentteja: 1
Koko
31 jäsentä
Tyttöjä: 22 (71 %)
Poikia: 9 (29 %)
Keski-ikä
31,1 vuotta
Otos: 6 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 31,3 vuotta
Poikien keski-ikä: 30,6 vuotta
Ylläpitäjä
varzu

Jäsenet (31)

HesperdaleSumuinenFiaBettanEOPHvarzuverneritTraTaaLilliLottaSocialJarnosnowpixieserkkU-EtsiväNettityö[nappula]allujamkarpaloelliLucasChristian

Kaikki tahot

Netari

Netari-chatissa voit jutella kahdestaan nuorisotyöntekijän kanssa mistä vaan. Olemme tavattavissa joka viikko, tarkista päivystysajat Netari-yhteisöstä. Tervetuloa!

Netari-yhteisöön

Virtuaalipoliisit

Nettipoliisit neuvovat ja ohjaavat poliisitoimintaan liittyvissä asioissa. Yhteystiedot ja lisätietoja toiminnasta www.poliisi.fi/virtuaalinenlahipoliisi

-fobba- profiiliin [--jutta--] profiiliin

Elämä on parasta huumetta

Elämä On Parasta Huumetta -yhteisössä pidetään joka kuukausi teemaviikko johon sisältyy kysely, tietopaketti ja chatti. Teemaviikot käsittelevät erilaisia aiheita päihteistä peliriippuvuuteen. Yhteisössä voit pelata minipelejä ja katsoa videoita. Toiminta on suunnattu pääsääntöisesti yli 13-vuotiaille.

EOPH-yhteisöön

Byström

Byströmin nuorten palvelut 12-25-vuotiaille oululaisille nuorille. Chat avoinna tiistaisin ja torstaisin klo 15-17. Voit jutella mieltäsi askarruttavista asioista, kuten työ, koulutus, asuminen, terveys, mieliala, ihmissuhteet, seksuaalisuus, päihteeet, raha-asiat ja vapaa-aika. Kahdenkeskisessä chatissa voit jutella anonyymisti näiden ammattilaisten kanssa; terveydenhoitaja, koulukuraattori, sosiaaliohjaaja, ammatinvalintapsykologi, nuorisotyöntekijä

Byström-yhteisöön

Etsivä nettityö

Etsivä Nettityö on netissä nuoria varten! Voit tulla puhumaan mieltäsi askarruttavista asioista IRC-Galleriassa järjestettäviin yksityisiin chatteihin, tiistaisin ja keskiviikkoisin, 20-22. Voit myös tulla juttelemaan NettiEtsivien kanssa IRC-Galleriassa, Facebookin sivulla tai Skypessä. Lisätietoa Etsivänettityö-profiilista ja www.etsivanettityo.fi.

Etsivä nettityö -yhteisöön

Exit-hanke

Mietityttääkö sinua jokin seksuaalisuuteen tai seksiin liittyvä kysymys tai kokemus? Exit-hankkeen työntekijöiden kanssa voit jutella näistä asioista luottamuksellisesti ja omilla ehdoillasi. Exit-hanke tarjoaa neuvontaa ja tukea nuorille, jotka ovat kokeneet seksuaalista kaltoinkohtelua tai ahdistavia asioita.

Chat yhteisössämme keskiviikkoisin klo 19-20.30. Tervetuloa! www.exithanke.fi

EXIT-hanke-yhteisöön

Nuoriku

Rikosuhripäivystyksen palvelut ovat rikoksen kohteeksi tai rikosyrityksen kohteeksi joutuneelle, rikoksen uhrin läheisille/ystävälle tai todistajalle. Rikosuhripäivystyksen nuorten hankkeen työntekijöiltä voit kysyä neuvoa, ohjausta tai keskustella rikosasioista. Meille voit laittaa niin sähköpostia tai keskustella chatissä.

Nuoriku-yhteisöön

Uusimmat blogimerkinnät

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.