IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Musiikki
Perustettu
27.2.2011
Tilastot
Käyntejä: 2 047
Koko
22 jäsentä
Tyttöjä: 14 (64 %)
Poikia: 8 (36 %)
Keski-ikä
26,6 vuotta
Otos: 11 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 25,5 vuotta
Poikien keski-ikä: 29,5 vuotta
Ylläpitäjä
COLORY
Valvojat
NNIKSU, COLORY

Jäsenet (22)

__uho__pavee`mmissy`CAMU^^|Niina-COLORYTinskulijackson123ArdeoJuusosaurPOPMadCraftjaspeee^^BEADIIVAJutatataVANILLABOI
« Uudemmat - Vanhemmat »

COLORYSneak peek! :pLuonut: COLORYKeskiviikko 15.01.2014 17:36

Hei kaikki pitkästä aikaa. Viimeisestä päivityksestä on hetki kulunut ja oikeastaan nytkään ei ole sen ihmeempää kerrottavaa. : ) Haluttiin vaan kertoa, että kannattaa mennä vilkasemaan meiän Instagram tiliä ja klikata itsensä seuraajaksi. Sieltä saattaa myös paljasta kuvia meiän uudesta laulajasta. : )

COLORYCornerstone musavideo!Luonut: COLORYPerjantai 14.06.2013 19:07

Heihei kansalaiset! Viikonloppuna julkaistaan meidän akustinen EP nimeltä Sending Wishes. Sen kunniaksi tänään ja huomenna on akustiset keikat. Tänään Keravalla Cafe Introssa ja huomenna Helsingissä Boothill toimii julkkarikeikka paikkana!

Haluttiin kuitenkin antaa vähän esimakua tulevasta levystä, joten tässä on musavideo kappaleesta Cornerstone. Jos tykkäätte, niin pistäkää jakoon kavereille ja tulkaa antamaan meille kommenttia. : )

Hyvää viikonloppua!

Hyvää taiteiden yötä myös tänne galleriaan! : ) Tänään on 23.8 ja se tarkoittaa sitä, että on aika julkaista Closer Than Ever musavideo! Tässä se nyt sitten on! : )


Jos te tykkäätte tästä biisistä, niin näyttäkää se teiän kaverille ja sanokaa sille, että pistää eteenpäin! Jakakaa tätä iloa. Kiitos ja kumarrus.
Hei mahtavaa ja megasuperia! Saatiin vihdoin facebookissa tuo tavoiteltu 700 tykkääjän raja rikki ja suurimmaksi osaksi se on teidän ansiota. : ) KIITOS!! Edelleen kannattaa liittyä facebook sivuillemme tykkääjäksi täältä Mutta tässä nyt lisä materiaalia tuolta Nosturin keikalta sekä uuden julkaisumme kansitaiteet! Kiitos vielä teille! Ootte huippui. : )



Closer Than Ever (2012)

"Sweet Summer" Copyright © Suzana Ristic 2008-2012. All rights reserved.

1. Get On With It
2. Closer Than Ever



Julkaisupäivää joudutaan kaikki vielä hetken odottamaan, mutta toivottavasti saadaan masterista biisit ulos nopeasti. Pysykää kuulolla. : )

COLORYNosturin livee!Luonut: COLORYTorstai 05.07.2012 20:44

Hei vain kaikille!

Julkaistiin Nosturin keikasta ensimmäinen livevideo ja kunhan saadaan facebookkiin 700 tykkääjää täyteen, niin laitetaan uusi tulemaan, eli nyt tykkäilemään, jos et vielä tykkää ja pistäkää sana kiertämään.

www.facebook.com/coloryband

Tässä tuo ensimmäinen video, mikä julkaistiin!
Perjantaina tulis taas uutta akustista videoo!


Mitäääää!?!??! Tänään soitetaan On The Rocksissa (k18)! Helsingissä. Muistakaa tulla kattoo! Ovet aukee alakertaan klo 22 ja eka bändi 22:30 ja me siinä 23:30. Ilmanen sisäänpääsy vielä!

Tulkaaski! :))

Ja hei lauantaina ollaan akustisella keikalla Tampereella, Nuorisokahvila Uniikissa. Sekin on ilmanen ja vieläpä ikärajaton! Mukana myös akustisella keikalla Colory. Lauantain soitto alkaa klo 20. Tulkaa sinneki! :]

COLORYFacebook on kova mesta!Luonut: COLORYPerjantai 09.03.2012 20:59

Hei vaan kaikki!

Kuulkaas jos tässä vaiheessa on sellainen olo, että meistä ei kuulu tarpeeksi usein tai ei pysy mukana tapahtumissa, niin suosittelen teitä kaikkia tykkäämään meidän facebook sivuista! Sieltä jos jostain löytää tietoa tulevista keikoista ja muista meihin liittyviin asioista!

Jos et jaksa nähdä niin paljon vaivaa, että etsisit meidät facebookista, niin se ei haittaa tässä suora linkki meidän sivuillemme: https://www.facebook.com/ColoryBand

Lisäiltiin just uusia keikkoja, joista pitää nyt mainita esim vaikka tuo 6.4, kun soitamme Nosturin alakerrassa. Päästään lämppäämään saksalaista City Light Thief -yhtyettä! Heitäkin voi seurata facebookissa osoitteessa: http://www.facebook.com/citylightthief

Samoin oltiin tuossa just keikalla Bar Loosessa. Kyseessä oli Emergenzan alkukarsinnat, josta päästiin jatkoon jaetulla ykkössijalla, joka oli todella huippuu!! Seuraavaksi onkin vuorossa sitten semi-finaali, joka pidetään tuolla Bar Bäkkärissä! Sitä odotellessa tehään vähä uusia biisejä ja heitetään muutamia akustisia keikkoja! Mutta lyhykäisyydessään tahdomme sanoa, että liittykää meidän facebook sivustolle! Se olisi huippua!

PS. Kesä sais tulla

COLORYMusavideon tekoLuonut: COLORYTorstai 16.02.2012 17:41



Hei vaan!

Kuten jo kuvista voi päätellä, niin ollaan jo jonkun aikaa tässä aherrettu musavideota! Luulis jo pikkuhiljaa tulevan valmiiks, mutta ei sinnepäinkään. Pakko sanoa, että nauhotusprosessi on oli kyllä todella mielenkiintonen ja urheilullinen suoritus. Harvemmin ollaan päästä soittamaan omaa biisiä putkeen noin 40 kertaa ja sen lisäksi pitäis vielä kokoajan heilua ja fiilistellä, ku oltais oikealla keikalla! Nyt tulevana lauantaina mennää sitten katsomaan paikkoja, jossa kuvaillaan tulevaan videoon hieman tarinakohtauksia! Ihan mielenkiinnolla saadan odottaa, että minkälaisia kuvauspaikkoja löydetään.



Toivottavasti saatais nopeesti musavideo ulos ja päästäis kuulemaan teidän mielipiteitä biisistä ja videosta. Siihen asti voitte tutustua meiän muuhun tuotantoon. (Kovin moni varmaa on ihan kujalla vielä, että mikä ihmeen Colory) Parhaiten se varmasti onnistuu selailemalla meidän youtube kanavaa:

http://www.youtube.com/user/ColoryTV?feature=mhee

Samoin parhaiten meidän päivityksissä pysyy mukana tykkäämällä meidän facebook sivusta:

https://www.facebook.com/ColoryBand

Muistakaa levittää sanaa!

MadCraftSemi finalLuonut: MadCraftPerjantai 30.12.2011 13:12

JENG!


Yo!

hehe.. kiitti niille jotka tuli eilen :D Seuraavaks sit Gloriassa 7.1. jonne tulee KAIKKI. Siel ois Hey Heather, Ranter ja Coloryki!

Täs on pientä reviewii eiliseltä :))

http://heavenofrockmusic.wordpress.com/2011/12/30/madcraft-concert-review-semifinal-29-12-2011/
« Uudemmat - Vanhemmat »