IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Mielipiteet
Perustettu
27.12.2013
Tilastot
Käyntejä: 367
Koko
1 jäsen
Poikia: 1 (100 %)
Keski-ikä
28,5 vuotta
Otos: 1 jäsen
Poikien keski-ikä: 28,5 vuotta

Jäsenet (1)

RauliJediL

Kuvaus

En etsi valtaa, loistoa, en kaipaa kultaakaan,
mä pyydän taivaan valoa ja rauhaa päälle maan

Moni luulee olevansa köyhä, vaikka todellisuudessa on kaukana siitä: "Köyhyys on puutetta puhtaasta juomavedestä, huonoa ravintoa tai suoranaista nälkää, surkeita asuinoloja, olematonta sanitaatiohygieniaa, terveydenhuollon puutetta ja lukutaidottomuutta. Edelleen köyhyyttä ovat koulutuksen puute, syrjäytyneisyys yhteiskunnasta, turvattomuus, epätasa-arvo, huonot ihmisoikeudet, saastunut ympäristö tai ympäristön huono tila. Köyhillä ihmisillä on myös puutetta ajasta, sillä päivän valoisat tunnit saatavat mennä juomaveden, polttopuiden ja päivän aterian hankkimiseen. Esimerkiksi Aasiassa ja Afrikassa naiset ja tytöt joutuvat kävelemään vedenhaussa useita kilometrejä päivittäin."
- Wikipedia

Jos uskot että sinulla on varaa valittaa yhtään mistään, kannattaa sinun katsoa tämä video ja tutustua muutenkin kaikkiin tämänkaltaisiin asioihin:



Tällä videolla esitellyn naisen asennoituminen elämään on miljoona kertaa arvostettavampaa kuin ainoankaan rahan, vallan, maineen, kunnian ja ulkonäön palvojan asennoituminen on yhtään mihinkään. Hän osaa arvostaa asioita joita liian harva tässä rahaa palvovassa yhteiskunnassa osaa. Meidän tulisi olla onnellisia jo siitä hyvästä että meillä on puhdasta vettä, katto pään päällä, ravintoa, opiskelumahdollisuus ja rakkaita ihmisiä ympärillä, mutta sokeana me vain valitamme kaikesta, tuomitsemme toisiamme ja syyttelemme toisiamme omasta kurjuudestamme. Ainoastaan harhamaailmassa on varaa valittaa, tuomita, tylsistyä ja turhautua. Todellisuudessa kaikki on paremmin kuin hyvin eikä varaa valittamiselle, tuomitsemiselle, tylsistymiselle ja turhautumiselle ole. Jos ihminen haluaa olla onnellinen, tulee hänen havahtua todellisuuteen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.