IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Harrastukset
Perustettu
22.12.2004
Tilastot
Käyntejä: 8 366 (1.7.2008 alkaen)
Kommentteja: 3
Koko
1188 jäsentä
Tyttöjä: 739 (63 %)
Poikia: 449 (37 %)
Sijoitus koon mukaan: 422
Keski-ikä
35,6 vuotta
Otos: 799 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 35,2 vuotta
Poikien keski-ikä: 36,3 vuotta
Ylläpitäjä
zege_

Jäsenet (1188)

JENDYMari_82nikketinMiilesuhvaThemooReba92broken_blacktyttiäinenSEMTNini^Wolffi-Andy84rallatirallaaraapaoypave__
« Uudemmat -

Reba92Vlogi kanava ja esittely :DLuonut: Reba92Sunnuntai 19.01.2014 23:32

Joo elikkäs oon tällänen 21.v jäbä Hyvinkäältä =) ja harrastan vlogaamista :) laitan linkin tähän näin: http://www.youtube.com/user/TheReiska1992 käykää tsekkaamassa ja tilaamassa jos haluutte/jos kiinnostaa =) harrastan myös salibandyä maalivahtina (en harrasta missään joukkueessa viellä), talvisin luistelu ja hiihto. Kesällä frisbeegolf, lenkkeily, pyöräily ja tietenkin talvella, sekä kesällä kuntosali :D

Mutta joo, tässä oli tällänen blogikirjotus :D kiitän ja kuittaan :D

nealauralenkkivinkkiLuonut: nealauraPerjantai 27.09.2013 16:47

1. Ota kädet mukaan

Koukista käsivartesi 90 asteen kulmaan ja heiluta niitä kävelytahdissasi mukana. Liikut vauhdikkaammin ja käytät useampia lihaksiasi kävelyssä. Käsien mukana heiluttelu voi polttaa kaloreita jopa 15 prosenttia enemmän.

2. Kiri vauhtia

Kävelyvauhtia kiihdyttämällä poltat luonnollisesti enemmän kaloreita. Yhden lenkin aikana poltettujen kalorien määrä ei tunnu hirveästi lisääntyvän, mutta kun reipastat tahtia jokaisella kävelylenkilläsi, on viikkosaldosi jo huomattavasti suurempi. Kokeile myös intervalliharjoituksia, eli hölkkää minuutti ja kävele neljä minuuttia. Toista kaava lenkin aikana useasti.

3. Vaihda kävelytyylejä

Vaihda askellustasi lenkin aikana. Kokeile pitkiä harppauksia, askelkyykkyjä, polvennostoja, kävele takaperin, pomppien tai loikkien. Käytät useampia eri lihaksia ja teet treenistäsi entistä tehokkaamman.

4. Hakeudu maastoon

Suuntaa metsään ja saat kävelystä enemmän irti. Tasainen asfaltti tai juoksumatto eivät tuo vastusta lainkaan samalla mitalla. Jos lähistölläsi ei ole metsiä, etsi pitkät portaat, joita voit ravata ylös alas.

5. Pidennä kestoa

Pidennä lenkkejäsi muutama minuutti kerrallaan. Jos olet tottunut 45 minuutin kävelyihin, kokeile seuraavalla viikolla lisätä lenkin pituutta viidellä minuutilla. Viikon kuluttua voit pidentää reittiäsi jälleen. Mitä pidempään kävelet, sitä enemmän kulutat. Parin tunnin tehokävely kerran viikossa pitää kilot kurissa.
Tervetuloa takaisin ohjelmamme Typeriä sanontoja typeriltä ihmisiltä ketkä eivät ymmärrä sanontojensa merkitystä-pariin!
Viime jaksossa käsittelimme "ei koolla väliä, vaan sillä miten sitä käyttää" ja tämän päivän aiheena on "käyn salilla vain itseni vuoksi"

Ja tää tarkottaa nyt cunttei ketkä sanoo ettei käy salilla naisten, narsismiarvojen, itsetunnon, yms. vuoksi, vaan "elääkseen terveellisemmin"
Elääkses terveellisemmin? Saat jo sillä pari lisävuotta elämääs et käyt pari kertaa viikos lenkil ja sul on joku terve urheiluharrastus etkä syö roskaruokaa.
Mut se menee jo vammasuuden piikkii jos käy nöyryyttää rautaa 5x viikos, ostaa joka päivä fitnesstukust jotai lisäravinnetta, seuraa netist suosikkibodareitaan (no homo), laskee kaloreita, elää vähillä hiilareilla, syö 2g prodee per painokilo, cuttaa ja bulkkaa ympäri vuoden vaan pysyäkseen terveenä?

Et taida olla ihan rehellinen itselles brah

On paljo helpompaa olla cardiomode ku salimake jos ainut goal on pysyy terveenä.
Aerobisen urheilun ystävänä pysyt terveenä, mut kukaa ei koskaa mee "wau" vartalostas.
Ja don't get me wrong, säännöllinen salil käynti on ihan yhtä hyväks sydämelle yms ku mikä tahansa muukin urheilu, mut on huomattavasti raskaampaa ja vaatii rutkasti enemmän omistautumista, joten miks käydä salil vaa treveytensä vuoks, ku voit hoitaa sen puolen kuntoo paljo vaivattomamminki.
Voit käydä kolme kertaa viikos lenkil ja ottaa lungii neljä päivää ja oot jo tehny ihmeitä kunnolles ja sydämelles, eikä sun edes tarvi vetää mitää lisäravinteit tai vetää mitää bulkkaus- tai cuttaus-kuurei, riittää et popsit jotai retiisei ja syöt pääsääntösesti terveellisesti.
Ku taas salil sun täytyy käydä vähintää 4x viikos ja 7x viikos pidettävä dieettis kuris, etkä saa lipsuu siitä haluakses nähä minkäälaisii tuloksii.
Pidit siitä tai et, kuntosali on suunniteltu lihasten kasvatust varten, ei minkää status quon ylläpitämist vuodest toiseen.

Sit koska monet näist casual salikävijöist ei viitti ottaa ruokailutottumuksist mitää selvää, ni ne myös pysyy samas kuosis vuoden ympäri ja sit se niiden uurastus on vähä niinku fifty-sixty.

Jokasel meist on omat tavotteemme. Joku haluu elää terveellisesti. Joku haluu näyttää hyvältä. Joku haluu tehä molempia. Ja se on kaikki ihan fine.
Mut for fucks sake, ihan vaa itses takia, jos sun ainut motiivi käydä salil on pitääkses läskit kuris, vaihda harrastusta. Tuhlaat vaa aikaas bro.
Kuntosalit on perustettu alunperin jotta tavallinen kuolevainen sukankuluttaja vois muovata itsestään jotain kaunista ja mahtavaa ja ylösnousta karkeloimaan Olympoksen jumalten kanssa. Katoin tän Wikipediast.
Mut tosiaan, vaihda harrastusta, jos äskeinen kohta ei kuvaa sua. Ala pelaamaa jalkapalloa. Käy uimassa. Tee pyöräretkiä. Huomaat et se on sulle paljo mieluisempaa ku vääntäytyy viikosta toisee sinne samaa hikisee pierulta haisevaa bunkkerii joka on täynnä meatheadei.

Jos et rakasta liftaamist, eikä pöksys oo joka treenin jälkee uitetut omassa siemennesteessäs (tai voi olla jonku toisenki mällit I don't judge) niin what the fuck bro?
Jos käyt salil vaa sen trendikkyytensä takia ja sillon ku jaksat tai on tylsää ja raahaat kaikki kaveriski mukaa keskustellaksenne kaikest muust paitsi treenaamisest, sillon et paljoo kehity... ja eiks itsensä kehittäminen oo se mistä kaikes urheilus on kyse?

Paras fiilis mitä ite urheilijana voin saada on se, ettei tarvi edes kertoo mitä harrastaa, koska kaikki osaa jo päätellä sen.
Joten mitä järkee harrastaa jalkapalloo, ellei sun reites oo viis kertaa käsiis paksummat?
Mitä järkee harrastaa jäääkiekkoo, ellei sul oo armotont takapiiskaa?
Mitä järkee juosta maratonii, ellet oo namibilalainen?
Mitä järkee harrastaa salibandyy, ellet oo siima?
Mitä järkee rassaa autoi, ellet oo juntti?
Mitä järkee olla poliitikko, jos oot rehellinen?
Mitä järkee olla kusipää, jos oot vittupää?
Ja mitä järkee käydä salil, ellet oo esteettinen.

tl;dr: I fuck'd ur girlfriend in the ass

Firestarter13VaivojaLuonut: Firestarter13Tiistai 22.01.2013 06:01

Eli ensin käsilläseisonnassa kipeytyi selkä pahasti ja hoidin sitä sit Voltarenilla, venähdykseltä vaikutti. Siitä päivä ja sitten pitkällä juoksulenkillä iskin oikean jalkani johonkin kovaan lumi/jäänyppylään ja nyt se ollut todella kipeä ja estänyt juoksemisen täysin. Mahdollinen murtuma jalkapohjassa tai sitten vain joku lihasvenähdys/revähdys siinäkin.

Selkä on jo pikkuhiljaa paranemaan päin, mutta jalka taas ei kestä lenkkeilyä vielä yhtään.

zehi•Luonut: zehiTiistai 16.08.2011 21:46

Igorin kaa lenkkeily on kyll kivaa.
se yritti leikkii ponin kaa joka oli tarhas,
poni ei tykänny, luimisteli vaa.

Firestarter13TorstaipäiväLuonut: Firestarter13Perjantai 22.10.2010 04:46

Katseltiin iltapäivällä leffa Paha perhe joka oli ihan hyvä kotimainen leffa.:)
Kaupassa poikettiin välillä ja sitten salkkarien jälkeen juoksin 15,6km pk-lenkin jo varsin viileässä säässä, -2 astetta oli pakkasta, sen jälkeen suihku ja illalliseksi broilerin rintafilettä riisipedillä.:)
Nyt hyvinkin pirteä olo, lenkki piristää aina, poikkeuksetta.:)
Nää mun blogimerkinnät on siis mahdollista lukea täältä galtsusta sekä myös tuolta http://www.etini.blogspot.com. :)



Heipä hei. Interpolin Barricadesta on tehty YleX:n tän viikon tehobiisi, ihmeellistä. Ihan jees juttu, jos oikeasti YleX alkaa soitteleen tota iha säännöllisesti, saatas oikeasti hyvää musaa Lady Gagan, Katy Perryn ja muiden tilalle. :o Mut fakta on se, että inhoan nuita ko radiokanavan iltapäivä juontajia niin vitusti, etten saa happee jos pistän radion päälle joskus klo 15:00. Olen sitä mieltä, että Matti Airaksiselle mahdollisimman paljon juontotehtäviä, koska rakastan sitä tyyppiä.


Kings of Leonin uus albumi tulee vissii oikeasti oleen paluu vanhaan? Koska ekan sinkun, Radioactiven voisin oikeasti kuvitella osaksi Aha Shake Heartbreakin kokonaisuutta. Kappalehan sai siis alkunsa jo yhtyeen toisen albumin aikaan. Ja täähän ei oo mun korvaan kuin hieno asia. Vituttaa koko Only by the Night ja sen Sex on Fire ja Use Somebody äääääääää. Ihkuteinifanittajat ottaa varmaan KoLin uuden levyn aika järkyttyneenä vastaan, jos se oikeasti on samaa menoa mitä bändi tarjosi kahden ekan levyn aikoihin. :)


Tajusin eilen, että jatkuva kahvinjuonti ei oo hyväksi. Tissuttelin oikeasti koko päivän sitä, joinkohan ehkä 10 kuppia? Illal oli niin paska olo, että meinasin oksentaa. Tänää en oo juonu ku yhden kupin aamulla. Olenkin ollut tänään totaalisen väsynyt, laiska ja kaikkea mahdollista. Illalla ois tavotteena päästä lenkkipolulle, että sais vähän päätä selvitettyä ja sun muuta kivaa. Juokseminen on mukavaa pimeässä illassa, kun katuvalot valaisee ja mukana on hyvää musiikkia. :---)


En jaksa tässä nyt sen enempää jaaritella, palaamisiin. Moro!

Dzud[Ei aihetta]Luonut: DzudTorstai 26.08.2010 02:26

Lenkkeily sateessa on aivan vitun upeeta : D

-Mytty-LiikuntajuttuiLuonut: -Mytty-Torstai 29.07.2010 12:06

Ny on mitat otettu ku on niin läse olo. 16. pv alkaa koulu ja runsas pyöräily. Eniron mukaan 8,4km /päivä. + jos on lyhyt päivä niin käyn välillä kotonaki ennenku haen tytöt hoidosta. Se tekee sit pari kilsaa lisää. :) Eipä tarvi surra ku ei oo vapaa-ajalla mahdollisuutta liikkua. :D Eiköhän toi riitä. + lasten kans iltaulkoilut. :)

Ai nii, ja ku mun kouluvuosi on lähinnä työssäoppimista, niin tulee väkisinki 2km pyöräilyä lisää per suunta. :)

Btw, löysin laatikosta jonku iänikuisen vanhan KuntoPlussan, jos oli 8 ohjetta mm. painoilla tehtäviin harjotuksiin, vatsalihaksiin, punnerruksia joita muuten on BodyPumpissaki. Että jos niitä koittais näin kesähelteillä.. :P

MUOKS En oo sit ennen tätä kesää koskenukaan pyörään vuoden 2005-2006 jälkeen!

MickeMANGUSTI-Luonut: MickeMANGUSTITorstai 22.07.2010 17:03

hahaaaa olin eile piiiiiitkäst aikaa rullaluisteleeees :
)

Tuli iha sairaa hyvä fiilis ku päääs ylensäkki lenkil pitkäst aikaaa, ja
varsinki rullaluistelee :
D

Klaus on laatu lenkkikaveri :
)♥

Mut olis toooosi kiva jos tulis vähä vilposempii ilmoi oikeeesti!
Kuolin ton ku käväsin nopeeesti äskö ulkooo : <

Mut heiii hauskaa loppulomaa kaikil :
) nauttikaaa
siit mitä jäljel. Eli 2.5 viikkoo henkistä valmistautumista koulunalkuuu
XD
« Uudemmat -