IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Kirjallisuus ja lehdet
Perustettu
10.3.2005
Tilastot
Käyntejä: 1 341 (1.7.2008 alkaen)
Koko
18 jäsentä
Tyttöjä: 17 (95 %)
Poikia: 1 (5 %)
Keski-ikä
35,2 vuotta
Otos: 13 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 35,2 vuotta
Ylläpitäjä
Choyuki

Jäsenet (18)

DestinyoKorianterilola-chanTimppa-sanevilmaindMoFluyfsaWyckedlumikristalliDelfeusValentinXIIILurkieMeewytennyoChoyukiZanthia
« Uudemmat - Vanhemmat »
20. Do you ever get bunnied from other people's stories or art in the same fandom?

Itse asiassa kyllä, vaikkakin tätä tapahtuu harvemmin.

Joskus lukee esimerkiksi ficin, jossa on hyvä idea, mutta joka ei sitten menekään niinkuin olisi halunnut sen menevän ja pettyy. Tällöin tulee halu kirjoittaa jotain saman tapaista ja ikäänkuin siten korjata vääryyden.

Ja sitten joskus törmää sellaiseen fan artiin, että se saa mielikuvituksen liikkeelle ja haluaa oikeasti kirjoittaa jotain sen inspiroimana. Aina artin ei tarvitse edes olla mitenkään "erikoista", riittää, että siinä on jotain mikä jää mieleen. Esimerkiksi tosi hienosti tehty kuva saattaa ihan sellaisenaan saada halun kirjoittaa jotain siihen liittyen, tai sitten artissa on kuvattu jokin sellainen kohtaus, joka houkuttelee.

-->PSoH fanart<--

Yllä olevaa linkkiä klikkaamalla löytyy yksi esimerkki fanartista, joka inspiroi mua, ja selitän seuraavaksi miksi näin on.

En siis edelleenkään ole aloittanut Pet Shop of Horrors ficciä... mutta tämä kuva kiinnostaa mua kauheasti. Mangassa D:lle ei ikinä käy todella huonosti, vaan yleensä se on Leon, joka kolhii itseään ja tulee ammutuksi sun muuta mukavaa ja D sitten vierailee sen sairasvuoteen äärellä herkkukoreineen kaikkineen. Siksi varmaan tämä kuva: D haavoittuneena ja Leon huolehtimassa siitä, on mun mielestä niin inspiroiva. Haluaisinkin siis kirjoittaa ficin jossa olisi tämä asetelma. :)
fangirlpost_thud.gif

Eli fangirl-postaus edessä, ja pahoittelen sitä kovasti, mutta minkäs teet kun harrastukseni on mitä on. :P

Obsessoituani tässä muutamat viime kuukaudet From Eroica with Love-mangasta, päädyin lopulta vaihtelun vuoksi selailemaan taas myös toisen suosikkimangani sivuja.

Ja rakastuin jälleen uudestaan. Tämä on nyt ehkä noin viides tai kuudes kerta kun uudelleenrakastun kyseiseen sarjaan, mutta niin se vain on.

Pet Shop of Horrors = ♥.

Nimestään huolimatta ei ole oikeastaan mun mielestäni kyllä niinkään kauhua (ekan volumen jälkeen ainakaan) vaan pikemminkin psykologista mysteerimangaa johon on sekoitettu draamaa ja toimintaa. Ja koska musta on kyse, tietenkin huumorilla höystettynä. :D

Repesin esimerkiksi tänään täysin osuessani vol. 6:ssa kutakuinkin tällaisen lauseen kohdalle (jonka olin jo täysin unohtanut edellisen lukukerran jäljiltä): "And then we come and find our son living like an animal in a pet shop at Chinatown, run by a man who looks like the bride of fricking Frankenstein!!!"

8DDDD
CountD21.jpg

Näyttäköön vaan Frankensteinin morsiamelta, mutta Count D kicks ass. >:D

Sitten kun vaan vielä jaksasin tilata ne neljä volumea mitä multa tota sarjaa puuttuu niin olisin onnellinen. Mutta kun 12 €/kpl plus postimaksut on vaan vähän... eh. :/

Edit: HAHAHAAHAHAAHAAHAHAHHHH tämä:

DefiningDreams-1.jpg

Toi äijä kuvassa on siis Malice Mizer-aikojen Klaha. Melkein kuolin, niin että kiitos tästä. XD Yhdennäköisyys on huomattava.

Wycked♥♥♥Luonut: WyckedSunnuntai 09.01.2011 18:10

Sain perjantaina postia Amerikasta, myöhäisen joululahjan pitkäaikaselta nettikaverilta. Tyyppi oli sanonut lähettävänsä mulle mahdollisesti mangaa lahjaksi jos löytää sellasta mitä haluisin, ja kirjoja tuli yhden sijasta kaksin kappalein! :D

Olin maininnut että 10-volume tästä sarjasta vois olla kiva mutta varoitin, ettei sarjaa taida välttämättä löytyä Ameriikoista kun sen valmistus/julkaiseminen on tietääkseni lopetettu siellä. Ja sainkin sekä ysin että kympin, jotka tää ihminen oli löytänyt divarista käytyään ensin sikäläiset mangakaupat läpi, turhaan. :D

Olen niin iloinen, koska Petshop of Horrors on mun ehdoton suosikkini niistä ainoista kahdesta mangasarjasta jotka on ikinä tosissaan onnistunut mut koukuttamaan. Koska: sarjassa on oikeasti sanomaa, mutta samalla siinä on kyllin kieroutunutta huumoria mun yaoita rakastavalle mielelleni. Vai voiko olla mitään parempaa kuin tappajalemmikkejä myyvä transu, joka vihaa koko ihmiskuntaa? I think not. >:D

Omistan neljä ekaa volumea suomeksi, mutta jostain syystä uusia suomennoksia ei oo koskaan ilmestynyt vissiin viitososan jälkeen, ja netistä tilattuna ne maksaa ihan liikaa mun budjetille. I am in love. ♥ Perun kaikki mun pahat puheet kyseisestä amerikanelävästä. Kaipa mun pitää lähettää sille jotain suomalaista juttua vastalahjaksi..
« Uudemmat - Vanhemmat »