IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Rakkaus
Perustettu
4.5.2005
Tilastot
Käyntejä: 4 210 (1.7.2008 alkaen)
Koko
229 jäsentä
Tyttöjä: 199 (87 %)
Poikia: 30 (13 %)
Keski-ikä
34,8 vuotta
Otos: 153 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 35,0 vuotta
Poikien keski-ikä: 33,7 vuotta

Jäsenet (229)

-SaaraaII_t3_rinonppis^^mona_24tiikelin_pentumarzu---honny{_Jenni_}Kyyhkynen^^Mon_deo^^p0roHELMIMAARIA|Error|asdfghjkl`hennapuffTerpukka

Bing[Ei aihetta]Luonut: BingMaanantai 13.04.2009 04:07

"Sä olit mun ainut ystävä,
kun oltiin ne kesät yhdessä.
Enää luotani päästäis sua en".<3

nitskiRAKAS PÄIVÄKIRJALuonut: nitskiSunnuntai 15.02.2009 12:36

Tänään on se päivä, jota oon kauhuissani odottanu... :'( ...nimittäin Miikka lähtee viikoks Åreen laskettelee! ja jättää mut tänne ihan yksin.. Oon jo pillittäny koko aamun ja eilisen, oon niin kiintyny siihen etten kestä edes kahta päivää ilman sitä! Mul on oikeesti vahva tunne siitä, että sekoon viimeistään kolmantena päivänä.. neljäntenä päivänä joudun varmaa hoitoon! onneks systeri tulee tänne viikoks mun luo pitää musta huolta, että kun sekoon ni sit on joku heti "vahtimas" :D :S

Kiitoshei.

P.s. En kestä! :'(

KiBeee<3Luonut: KiBeeeMaanantai 02.02.2009 23:29

tuu jo takas <3 hirvee ikävä kultia.. ja siel se vaa ahkeroi <3
Perjantaita odotellaan innolla :><3
31.1.2009

Eli mentiin pari tuntii aikasemmin feimeinä taksilla paikan päälle ihan vaan norkoileen. Seistiin oven eessä ja sit tää yks posse rupee vinkuu, et:"selvyyden vuoksi voisitte mennä tonne jonon päähän. Niin siis te kolme siinä. Siis tässähän on koko ajan ollut jono, vaikka ihmiset ovatkin istuneet. Ette kai te luule, että me oltais seisty täällä kuus tuntia?" sit sen jälkeen ne jotain, et:"kyl järkkärit sit viimeistään*mumimumimumi*"
Raukat oli istunu Katinkullan lattialla kuus tuntia, voi kyynel, ku ihan säälittää. Öö, paitsi, et eiks se oo oma valinta, et tuleeko jonottaan liiotellun monta tuntia liian aikasin? Pipeillä ollaan Hennin kaa seisty ja ootettu parhaimmilaan kakstoista tuntia, eikä olla tehty siitä mitään numeroo. Mut joo, nää oliki näit Negative-CMX-kansaa, joten ainoona lökäpöksynä sai taas kyl tuntee tuijotuksen, osottelun ja naureskelun. Tuli just semmonen fiilis, et:"rokkareiden keskellä oltiin ku perkele joulutonttui"
Huomas kyllä, että arvon rokkari-kledjuis olevat oli tullu jostain muualta. Melko varmasti jostain paljon pohjosemmasta, sen verran törkeetä ja mäoonkingi-asenteista porukkaa siel oli.
Me oltiin siin silleen, et mahtavaa, me ei ees jonotettu, mutta ilmeisesti ihmiset eivät saa seistä kuin vain näiden "parempien" takana. No joo, me käveltiin sitten "jonon" perään ja kappas, meijän perään ei tullu ketään. Tän ekana olevan possen luokse tuli ihmisiä, joiden ois kuulunu tulla meidän T-A-A-K-S-E. Sit me siin Hennin kans mäkätettiin ja meijän edessä olevan possen yks jäsen sit kävi aina juoruamassa niille jonon edessä oleville, et mitä me oltiin puhuttu. Nolo. Hennin kans oltiin silleen, et:"joo, en repee, en repee"

Sit ovet aukes ja nää ihme jannut juoksi pää kolmantena jalkana eturiviin. Mä ja Hennikin päästiin kyl eturiviin, oikeeseen reunaan. Sit meijän vieressä oli se juoruava ämmä ja sit sen ihme kaveri ja ne dissas siin koko ajan just Cheekkii ja Fintsui. Kai ne luuli, et lähettäs Hennin kans itkien pois. Noloja, lapsellisia "aikuisia". Naurettiin vaan niille siin silleen.
Sit Chisu alotti. Porukkaa oli säälittävän vähän ja mä ja Henni oltiin ainoot, jotka osotti suosiota kiljumalla ja heiluttamalla kättä. Siin Chisu sit kiitti meit silleen, ku oltiin messissä. Sit se kysy jotain, et:"eiks teistäki tääl oo jotenki ahdistava tunnelma?" mä ja Henni vaan, et:"ON!" ja siin sit keikan aikana pari muutakin rupes vähän fiilisteleen mukana. Sit Chisu oli, et:"tääl on hyvä meno päällä", osotti meitä ja sit sano, et ollaan Group one. Ja ykkösryhmänä pysyttiin sen keikan ajan.
Se oli niin säälittävää, kun porukkaa oli tosi vähän ja sit kaikki vaan seistä töllötti hiljaa paikallaan. Hyvä Vuokatti, juuri näin!

Sit tuli Fintelligens. Elastinen oli kyllä niin syötävän hyvän näkönen, nam. Ja niin oli Hookin, nam. DJ Ewok oli taas messis niin, ku aina, nam. Olin kyllä niin fiiliksissä ja niin messissä, että. Hennil oli koko ajan kamera esillä, virallinen kuvaaja. Sit yleisö narahti niin pahasti, ku ne ei osannu vetää Kellareiden kasvatit-biisin kertsiä, vaikka anto toisin ymmärtää. Se olikin tosin arvattavissa. Kuulin ekal kerral vaan oman ääneni, ku piti sanoo:"a-a-aa" ja muutenkin kuulin kaikis, paitsi Määränpää- ja Hoida homma- biisien kertseissä, melkeen vaan oman ääneni.
Siin sit Ela sano, et:"siel on hienoo t-paitaa" ja osotti mua ja mun keltasta Fintelligens paitaa. Olin eka silleen, et:"häh?" sit Henni siin silleen hymyili. Siit tuli kyl todella mahtava fiilis.
Yleisö oli kuitenkin vielki aika köyhä. Suurin osa tuli kattoo Negativee ja CMX:ää.
Mahtavaa Vuokatti, just näin.

Mutta ilta oli kyllä muuten aivan mahtava. Fintsujen jälkeen lähettiin himaan taksilla. Oltiin jo 00.30. peril, ei siel ois millään jaksanu ollu puol kolmeen asti. Livemusiikki ei ollu sen tasosta, et sinne ois viittiny jäädä. Korvat ois menny rikki.

Kiitti Ela<3 Kiitti Hoo<3
Jätkät ootte ihan timanttii<3
Kauhee ikävä niit jätkii taas</3

_ArkiPäivänVaras_

-Agarwaen-Huoh.Luonut: -Agarwaen-Keskiviikko 10.12.2008 23:52

Kasvattitytön tarina vaikuttaisi olevan hyvä kirja. En kuitenkaan voi kokoajan lukea sitä koska sitten se loppuu...pitää sitten vaikka tänne kirjoitella jotain turhanpäiväistä mikä ei ketään kiinnosta.

Rottia näköjään kiinnostaa purra varpaita. Hyvä että ovat keksineet jotain niitä kiinnostavaa tekemistä. Se ei tunnu kivalta kun ne kiipeää niskaan ja tepastelee ton uuden tatuoinnin päällä.

Kuuntelen tässä samalla angstikappaleita ja tulee vielä pahempi ikävä kun muuten olisi. Eikä huvita mennä yksin nukkumaan. Pehmolelutkin on Kuopiossa. Olisipa jo viikon pän y7777777774....
Tuon lopun kirjoitti Severus....näppiksellä on ilmeisesti hauskaa kävellä. Mutta piti sanoa että olisipa jo viikon päästä ja pääsisi kainaloon.

hemofobia[Ei aihetta]Luonut: hemofobiaTiistai 02.12.2008 23:25

Game Life

13.05.1995-2.12.2008

karbo^^[Ei aihetta]Luonut: karbo^^Lauantai 29.11.2008 22:09

Tää kuolee ikävään,

hautautuu tuhansiin kysymyksiin.

Sua enää enkö nää,

pohdin pääni uuvuksiin.



Hetket kauniit kanssasi sun,

ne mieleen nouseepi mun,

Ne kuuluivatko vain uniin ihaniin?

Arvaamaton on

käsi kohtalon.

Ei koskaan tiedä milloin ja kenen,

aika lähteä on.



Kun ei ehdi hyvästejä jättämään

rakkaalleen helliä sanoja sanomaan,

Kun on tullut aika

jättää tämän maan,

taival taakseen kokonaan.

Rakkautta ei voi
määrätä tai omistaa.
Sitä ei voi
tappaa tai kuristaa.

Se tulee kun on
tullakseen
viipyy niin kauan
kuin on ollakseen.

Sen voit yrittää kätkeä,
piilottaa tahi salata,
ja kieltämällä sen
- voi särkeä toisen sydämen.

Kun sen lämpö
sydäntä hipaisee,
Niin se
järjen juoksun sokaisee?

Onko tuo tunne,
väärää vai oikeaa
sen tietää vain
hän joka saa rakastaa.



Kashmire[Ei aihetta]Luonut: KashmireMaanantai 17.11.2008 23:20

Joo
kyllä mä voin pyytää sulta anteeksi
Voin antaa sulle kaikkeni
kunhan saisin sut takas elämääni

Ja kyllä, minä tiedän
Minä tiedän paremmin kuin kukaan
mitä ikävä on.

Kashmire[Ei aihetta]Luonut: KashmireSunnuntai 19.10.2008 03:11

Mul on niin kova ikävä...

Miks ihmiset ei pysy sellasina ku niihin tutustuu
miks valtavirrat vie ihmisen mukanaa ja se oma juttu unohtuu

ippuduudi[Ei aihetta]Luonut: ippuduudiSunnuntai 12.10.2008 17:08

erossa susta pienikin hetki
on kaikki hetket yhteensä