IRC-Galleria

Blogimerkintä

« Uudempi -

Kiitos ja Anteeksi.Tiistai 26.11.2013 23:02

Yleensä mulla ei ole tapana julkisesti pauhata omia asioita, mutta nyt meni mun kärsivällisyysrajan ulkopuolelle. Joten kaikki mahdolliset lukijat saa ottaa kantaa taikka vaikka jeesiäkkin mua tässä asiassa.
Viimesen vuoteni aikana lukiossa kaikki on menny hyvin, eikä kenenkään kanssa ole kränää, mutta silti jollakin on jotain minua vastaan. Mun asioista puhuu joku, jolla on prepaid liittymä, joten itse en saa tietää kuka kyseinen henkilö on. Eikä se haittaa, puhukoon musta niin paljonko vaan ikinä tykkää, mutta pyydän jätä ulkopuoliset ihmiset rauhaan. Jos on ongelmaa minun kanssa, nii puhu ja uhkaile mua EIKÄ mun kavereita. Vaikka mulle he eivät myönnä, niin voin uskoa että heitä pelottaa, kun kiristäminen alkaa. Jos on ongelmaa niin tulee suoraan sanomaan minulle.
Ja ihan vain ärsyttääkseni kaikkia ihmisiä täällä, kirjoitan vielä että on todella ALHAISTA VIEDÄ TOISEN FACEBOOK JA ESITTÄYTYÄ MINUNA. Asia kuitenkin on niin, että ketään en ole satuttanut vaan kyseisellä henkilöllä on jokin suuren suuri ongelma minua kohtaan.
Joten, jos sinua, joka saatat lukea tätä tekstiä häiritsee jokin minun naamassani/asenteessani tai jossakin muussa minuun liittyvää niin otappa minuun yhteyttä ja sano asiasi minulle.
Kiitos sinulle joka vaivauduit lukemaan tämän.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.