IRC-Galleria

[Ei aihetta]Perjantai 31.10.2008 15:41

Kylläpä on päivä sujunu melkosen takkusesti...

Aamu meni vielä ihan hienosti ja mieli oli korkealla. Sitten lähin hakemaan puoliskoani töistä, jotta voitais lounastaa yhdessä. Ja helvata noita liikennevaloja! Olin OIKEESTI reilut 5 minuuttia oottamassa jonon ekana että kääntyville tulis viheriä. Kaikki muut pääsi sillä välin menemään omilla vihreillään vähintään kerran - kyllä, laskin. ARG! Tuli jo mielee kun kaikille oli jonkun aikaa punaset (varmaa oli meiä nuolen vuoro vihertyä, mutta sitä ei huvittanu tms) että lyön tyytin pohojaan ja kaarran nastat ilosesti lentäen kohti päämäärääni. Valo vaihtui lopulta. Jes.

Myöhemmin menin katsastuttamaan autoa ja läpi meni nii että pörähti! JEAH! Katsastusmies puhu mulle hepreaa ja nyökkäilin onnistuneesti suunnilleen oikeissa kohdissa. Sano se vielä lopuksi että vie korjattavaksi (pari hommaa oli ruostumassa lukkoon) semmoselle korjaajalle joka korjaa autoja. OH REALLY!:D No. Sitikka muuten näytti hiton säälittävältä niissä johoissa ja tutkittavana nii ostin sille palkinnoksi prismasta uuden pinkin jäärapan...

Sitten menin prismaan pikasesti ruoka- ja meisseliostoksille. Juoksin siellä kauppaa ympäri 2-3 kertaa kauemmin mitä oli tarkotus kö se oli nii pirun iso kauppa että aina sai 100 metriä kävellä tuotteiden välillä... plus unohin ostaa vielä puolet juttuista. Meisseliä en unohtanut. En muistanut minkä kokoinen sen piti olla joten ostin varulta 3 eri kokosta. Pakko nyt jonkun on passata.

Tämän jälkeen menin ABC:n kylmäasemalle tankille ku sieltä saa niin kätevästi sitä s-etua. Nii PRKL! Unohin laittaa sen etukortin sinne nii tankkasin sitten kaikilla seteleilläni kalleinta bensaa mitä löysin. Jippii.

Onneksi sataa lunta. Kun sataa lunta nii mikään ei voi mennä pieleen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.